Hoofdstuk 44

12.1K 678 175
                                    

Op aanvraag, foto van René.

Op aanvraag, foto van René

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


'Nee!' Roep ik naar hem. Hij draait zich om en kijkt me aan.
'Ik wil je niet kwijt.' Fluister ik en ren op hem af. Mijn lippen raken de zijne en mijn armen slaan om hem heen. Zijn handen drukken me dicht tegen hem aan. De kus is vol liefde en warmte, onze lippen smelten als 1 en mijn ogen vullen zich met tranen alhoewel ze gesloten zijn. In mijn ogen zie ik ieder moment dat ik met Jake ooit had gekust voor me. In de consultatiekamer, het PO-lokaal, ... Ik stop met hem te kussen en hou mijn voorhoofd tegen de zijne. Onze neuzen zijn enkele millimeters van elkaar verwijdert.

'Ik hou van je.' Zegt hij.
'Ik ook van jou.' Een glimlach verschijnt op mijn gezicht en een traan rolt over mijn wang. Zijn warme hand haalt de traan van men wang en hij kijkt me vol liefde aan.
'Ik laat je nooit meer gaan René. Nooit meer.'
'Goed..' Fluister ik terug. We laten elkaar wat losser maar hij blijft mijn rechterhand vasthouden.

'René, ga met me mee, mijn vader heeft een villa die hij niet eens gebruikt, daar kunnen we zolang wonen als je wilt.'
'We zijn 16..' Grinnik ik.
'Shhttt.' Hij legt zijn vinger over mijn lippen en kijkt me recht in de ogen aan.
'We zijn perfect.' Herselt hij mijn zin.
'Jij bent perfect.' Hij fronst even Zijn wenkbrauwen en kijkt me dan weer glimlachend aan. Dit is de jongen waar ik mijn leven mee wil doorbrengen. Dit is hem.





EINDE.





Hopelijk vonden jullie het een goed boek. Laat in de reacties weten wat je favoriete scène was of wat je zo leuk vond aan het boek en hoe ik eventueel kan verbeteren of gewoon een leuk berichtje vind ik ook fijn! 😁

Voor alle mensen die normaal geen sterretje geven zou ik toch willen vragen om een sterretje te geven als je het een leuk boek vond. Dit moet het super schattige einde zijn van een spannend en romantisch verhaal. Ik wil jullie ook super hard bedanken dat mijn boek op de 4de plaats staat in romantiek! Dit had ik nooit gedacht, super super bedankt! Dit was desnoods nog maar mijn eerste boek dus hou je maar vast aan alle andere liefdesverhalen die ik zal schrijven. Ik ben momenteel bezig met AIMÉ dat ook vol zal zitten met romantische en spannende momenten.

 Ik ben momenteel bezig met AIMÉ dat ook vol zal zitten met romantische en spannende momenten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.



Dankjewel voor het lezen! Hopelijk lees je mijn andere boeken ook! Ik hou van jullie!

Kostschool met een badboy {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu