Hoofdstuk 34

10.7K 324 17
                                    

Ik word de kamer ingeduwd en de deur achter me sluit met een hevige klap. Weeral de zelfde onderzoekskamers met de betegelde tafels.
Mijn ogen dwalen over de kamer en tot mijn verwondering zie ik een groot raam waar zeker iemand doorpast. 1 nadeel, we zitten op de 2de verdieping en dat is best hoog. 
De sterke hand dat mijn arm vastheeft begeleidt me naar de tafel.

'Wat deed jij in de gangen?'
'Ik Uh ..' Zou ik liegen ?
Thomas zijn afwachtende blik kijkt me doordringend aan. Zijn hand gaat even door zijn warrige haar en zijn witte t-shirt is lichtjes doorzichtig dus je kan zijn six-pack er door zien. Mijn ogen scannen zijn lichaam zonder door te hebben dat ik hem negeer.
'Ik weet dat het uitzicht mooi is maar krijg ik nog een antwoord?' Waarom doen zijn woorden me denken aan Jake, in de douche, de eerste ontmoeting, zijn exacte woorden waren ook iets met -bevalt het uitzicht je?- hoe ik die handdoek op zijn hoofd gooide, ik zie het nog voor me. Ik word uit mijn gedachten geschud door iets wat mijn lippen raakt.

Thomas zijn lippen liggen op de mijne. Al snel duw ik hem van me af.
'Wat denk je wel niet?' Bij die woorden veeg ik mijn mond af.
'Krijg ik nu nog antwoord of hoe zit het?' Thomas zijn geamuseerde blik verschijnt weer op zijn gezicht en leunt met beide armen tegen de tafel met ik die er tussen sta.
'Mijn duamonitor zei dat ik nog 3 minuten moest wachten maar ik wou weten waar ik was.'
'Je weet toch dat je daarvoor wordt gestraft. Stop met nieuwsgierig zijn schatje.' Zijn Hand gaat over mijn gezicht.
'Voor wat was ik hier nu weer?' Onderbreek ik hem.
Een grijns verschijnt op zijn gezicht, hij leunt weer naar achter en grijnst naar me.
'Kleed je dan maar uit schatje.'  Oh god, waarom had ik hem nu zo nodig moeten onderbreken. Koppig kijk ik hem aan en blijf ik staan.
'Koppig? Moet ik je soms helpen?' Ik kruis mijn armen en hou ze voor mijn lichaam.
'Vanmorge ging het nog zo goed.' Hij draait zich om en pakt een glaasje en een fles met het zelfde troebele water vast.
'Maar deze keer ga je het wel opdrinken...' Hij vult het glaasje en stapt mijn richting uit. Met een snelle beweging stap ik achter de tafel en kijk hem uitdagend aan.
'René, stop met moeilijk doen.'
'Ik ben je sletje niet.'
'Oh , wacht maar.' In een snelle beweging sleert hij over de tafel en pakt mijn arm vast. Zonder te weten wat hij doet wil ik me naar achter verplaatsen maar in no time lig ik op de grond. Binnen de seconde zit Thomas boven op me met mijn handen onder zijn knieën. Ik kan me niet draaien of bewegen. Hij is te zwaar.
'Wie is nu de baas.' Zijn uitdagende blik geeft me een rilling. Hij pakt het glaasje dat hij zojuist had neergezet weer op en brengt het naar mijn mond.

'Nee, Thomas ik spuug het zo weer uit hoor!'
'Neih, je gaat het braaf inslikken.'

Met voorzichtige handeling brengt hij het glaasje naar mijn mond en probeer het er in te gieten. Alleen, ik hou mijn mond toe zodat het allemaal langs mijn gezicht in mijn haar loopt.
'René, kijk wat je nu doet.' Hij zet het glaasje neer en gaat met zijn hand door mijn natte haar.
'Ik doe niets, jij moest zonodig dat mengsel in mijn mond gieten?!'
'Dat zal je er moeten uitknippen.' Met zijn hand nogsteeds door mijn haar kijk ik hem geshockeerd aan.
'Wat?!' Een lachje verschijnt op zijn gezicht.
'Het was maar een grapje hoor.'
'Erg grappig...' Ik rol met mijn ogen bij die woorden en Thomas gaat voorzichtig van me af maar houdt mijn linkerhand vast.
'Kom, kleed je gewoon uit, gaat veel gemakkelijker.' Zijn blik is serieus. Ik schud lichtjes met mijn hoofd en staar naar een hoek van de kamer.

Plots voel ik een band rond mijn linkerhand.
'Wat? Ga je me nu vastbinden ofso?' Een beetje verbaasd kijk ik naar mijn hand.
'Tja, als je niet meewerkt...' Zijn hand glijdt naar mijn t-shirt en trekt die over mijn hoofd uit. Mijn half-natte haren vallen voor mijn gezicht. Opnieuw haalt hij zijn hand door mijn haar om het uit mijn gezicht doen. Met zijn koude hand gaat hij langs mijn rug om mijn bh-slotje te openen. Zijn lippen zijn zo een 2tal centimeter van de mijne verwijdert en onverwachts begint hij me weer te kussen. Zijn lippen voelen vol en zacht aan. Net zoals de lippen van Jake.

WAARSCHUWING -> seksueel getint stukje.

Met het beeld van Jake in men gedachten kus ik hem perongelijk terug. De bh slotjes vallen open en zijn handen gaan langs mijn rug naar mijn heupen. Met een kussende beweging duwt hij me op de tafel. Ik lig neer met mijn blote rug maar nogsteeds een bh voor me op de tafel en Thomas hangt over me heen. Zijn been zwaait op de tafel en hij gaat nu boven op me zitten.

Zwaar ademend doet hij zijn witte shirt uit en zijn six-pack komt tevoorschijnt. Mijn hand gaat over zijn six-pack die net aanvoelt als die van Jake. Ieder blokje vol spier, het beeld van groene handen op een wit shirt vliegt door mijn gedachten. Thomas haalt mijn bh van voor mijn borsten en geeft kusjes langs mijn borsten. Het is intens maar niet geliefd. Thomas trekt mijn rokje naar beneden en mijn slipje volgt snel. Zonder het te willen verlaat een lichte kreun mijn mond. Hij zet zich recht op me en stopt met mijn lichaam te kussen. Het beeld van Jake vliegt uit mijn gedachten en een grijnzende Thomas kijkt naar mijn lichaam. Hij opent zijn gulp en ... Ow ow ow! Hier stopt het! Ik wil niet ontmaagd worden door hem!
'Thomas ik ...' Ik hijg nog van de intense kus.
'Shhtt...' Hij trekt zijn broek uit en ik licht nu naakt onder Thomas die enkel een boxershort draagt. Hij masseert mijn borsten en speelt er een beetje mee. Zijn kusjes over mijn lichaam voelen ruw aan, iedere plaats waar hij heeft gekust voel ik een steek van pijn.
'Thomas stop!' Mijn stem is luid en duidelijk. Zijn gezicht ziet er vragend uit en hij springt van me af. Binnen de 10 seconden heeft hij zijn kleren weer aan en ik doe snel mijn slipje omhoog en bh weer aan.
'Je vond het leuk, geef toe.'
Ik schud mijn hoofd en hou mijn tranen in die zomaar over mijn wangen willen rollen van teleurstelling. Teleurstelling in mezelf, de gedachte van Jake dreigde me ongelofelijk ver te gaan. Mijn slotjes van mijn bh sluit ik snel en mijn topje trek ik ook snel aan.

Seksuele stukje gedaan

'Ik wil weg.' Zeg ik stil. Tot mijn verbazing ontvang ik een knik van Thomas die dan met me mee stapt tot de deur. Hij opent de deur .die blijkbaar al de hele tijd niet op slot zat, en stapt met me mee tot mijn kamer. Eenmaal aan mijn kamer gooi ik de deur voor hem toe en stap ik mijn kamer binnen.

Morgen ben ik hier weg ... Dat moet gewoon. Ik kan hier niet langer blijven.

Kostschool met een badboy {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu