Je mi to líto.

2.7K 178 7
                                    

O TÝDEN POZDĚJI
Celý týden jsem se snažila s Justinem mluvit co nejmíň. Dařilo se mi to. Justin to pochopil a tak se mi snaží vyhýbat. Aspoň něco dělá správně. S Kelsi si rozumím více než s Melánií. A hádejte co. Dnes mám jít domů. A né k Justinovi a ke Kelsi, ale doopravdy ke mě domů. Jsem tak nehorázně šťastná. Kelsi mi půjčila nějaké oblečení, do kterého se můžu obléct. Protože oblečení, s kterým jsem přijela do nemocnice tak je od krve a nic jiného tady nemám. Obleču se teda do oblečení od Kelsi. Uslyším zaklepání a následně do nemocničního pokoje vejde Kelsi.

„Připravená?" zeptá se a já přikývnu.„To oblečení ti padne" mrkne na mě a já se usměju „děkuju"

„Těšíš se domů?" zeptá se mě Kelsi a já trochu skřivým obličej „moc ne" pohled přesunu na své boty „Zvládneš to" pohladí mě po rameni a povzbudivě se na mě usměje. Dojdeme do auta a jedeme k mému domu. Když Kelsi zastaví před mým domem tak ji obejmu a s nervozitou jdu do vnitř. Dojdu do domu a hned u dveří mě vyleká mamka. Trošku poposkočím jak mě vylekala.

„Kde si myslíš, že jsi k sakru byla? Víš jaký jsem měla strach?! A ty si s kamarádama v pohodě odjedeš na nějakou chatu ani nevim kam" hned mě seřve „a co to máš na obličeji?" vyjekne hned. Na obličeji mám ještě pár škrábanců a náznaky po modřin.

„Jsem adoptovana?" zeptám se a ignoruji její otázky. Matka se na mě podívá překvapeným výrazem. „Jak-jak si se to dozvěděla?" zeptá se mě nervózně. Takže je to pravda. „To je jedno. Hlavní je, že jsi mi to neřekla" vyštěknu po ní „Chtěli jsme ti to říct až vyrosteš"

„Je mi 17. Vždyť už nejsem malá" vyjeknu a u toho rozhodím rukama. „Tiffany" vydechne máma „je mi to líto" v jejích očích se lesknou slzy. „Mě taky" šeptnu a jdu po schodech do mého pokoje. Konečně doma.

Omlouvám se za velmi krátkou část, ale nevím vůbec jak to bude teď s přidáváním. Jsem v nemocnici a wifi je tu mizerná. Takže vážně vůbec nevim jak budu stíhat a tak. Ale pokusím se přidávat co nejvíc to půjde :) Teď jsem přidala aspoň krátkou část ať máte aspoň něco :)
Takže mějte se famfárově ❤

Cigarettes? No, thanks.Kde žijí příběhy. Začni objevovat