Trénink

2.4K 170 3
                                    

Dojdeme do velké haly, kde jsou terče v podobě postavy lidí. Ten sklad musí být obrovskej ani nechápu proč se tomu říká sklad. Řekla bych, že je to velká hala. Nebo tak něco. „Na" podá mi do ruky nějakou pistol a opře se o zábradlí. Vůbec nevím co mám dělat a proto se na něj dívám jak debil. Justin mi vytrhne z ruky pistol a chytne ji do ruky. Pozoruju ho. Začne střílet do terčů. Když mu dojde zásobník,tak zmáčkne nějaký knoflík, a ten terč dojede k nám. Justin si terč chytne do ruky a usměje se. Vymění mi zásobník a pistol mi předá do ruk. Stoupnu si jako on, ale ještě mi trošku porovná postoj a držení ruky.

„A teď se soustřeď na ten cíl. Nic jiného tě nezajímá. Jen ten terč" šeptá mi do ucha a já si namířím cíl a zmáčknu spoušť, ale uplně mimo. Mé tělo se pod tím nátlakem zatřese. „To bude ještě těžké" zašeptá si sám pro sebe Justin „proč jako?" nadzvednu obočí „jsi uplně slabá" rozmáchne rukou. „Nejsem" vyštěknu. „Tak bouchni mě největší silou do ramene" řekne a nastaví rameno. „Nechci ti ublížit" odfrknu. „Neublížíš. No šup" popohání mě. Rozmáchnu se a největší silou ho praštím do ramene. „Vždyť to je jako kdyby do mě narazila moucha" zasměje se a já mu dám ještě jednu ránu do ramene. „Nic" pokrčí rameny. „Tak slabá nejsem" vyjeknu. „Mam lepší nápad. První půjdem do posilovny a potom půjdem střílet" řekne a pistol položí na stolek. „Vy tu máte i posilovnu?" vyjeknu „jo" přikývne. „Wau" vydechnu „na hoře máme i takový byt" dodá. „To je to tu tak velké?" zeptám se „jo" přikývne a jde ke dveřím. Následuji ho. Dojdeme do posilovny. Je tady snad všechno od běžícího stroje k boxovacímu pytlu. „Tak čím začnem?" zeptám se. „První udělej 30 kliků" řekne a posadí se na stoličku. Povzdechnu si a lehnu si na zem a začnu dělat kliky. „Klučičí" zdůrazní mi. Tak teda začnu dělat klučičí. Po 20 kliků už nemůžu a zůstanu ležet na zemi. „No dál" řekne. Povzdechnu si a dělám dál. Když už mám 30 kliků tak se zřítím na zem. Předemnou přistane flaška vody. Posadím se a napiju se. Flašku odložím a oddychuju. „Tak jdeme dál. 50 sedů lehů" řekne „nemůžu mít na chvilku pauzu?" zeptám se. „Ne" řekne rázně a já fňuknu. Pokrčím kolena a Justin mi podrží nohy a začnu dělat sedy lehy. Když dokončím sedy lehy tak se posadím. A začneme dál cvičit až skončíme u boxovacího pytle. Začnu do něho bušit. Všechno ze sebe vybiju a začnu do něho i kopat.

„Stačí. Teď dalších 30 kliků" řekne a já se místo toho posadím. „Už nemůžu" vydechnu a zhluboka dýchám. „Musíš" položí svou ruku na mé rameno. „Tak dělej" řekne a poukáže na zem „aspoň malou pauzu prosím" vydechnu. „Ne. Nemůžeš mít pauzy. Nikde nemáš pauzy" vyjekne. Zacnu teda dělat 30 kliků. „A teď 20 sedu lehů" „chceš mě zabít" zasýpu. „Ne. Chci tě ochránit. Kruci. Chápeš? Ti chlapi můžou na tebe něco zkusit. A ty se musíš ubránit, ale tvým přístupem nezabiješ ani mouchu" vykřikne Justin po mě. „Vůbec se nesnažíš" křikne znova „jsem už unavená" vyjeknu a Justin se jen uchechtne a odejde z posilovny. Justin se chová fakt na facku. Vzchopím se a začnu znova bušit do pytle. Ještě jdu na běžící pás a potom zase začnu mlátit do pytle. Klouby na rukách mám už uplně odřené a fialové. Nakonec, když už toho mám dost tak se skácím na zem. Jsem tak unavená, že se nedokážu ani postavit. Nakonec na zemi jednoduše usnu.

POHLED LEXE
„Nemá to cenu" vyjekne Justin, když dojde za mnou do obyváku. „Co nemá cenu?" zeptám se a skleničku s vodkou položím na prosklený stoleček. „Nesnaží se. Pořád by chtěla jen pauzu" vykřikne. „Tak pochop je toho na ní moc" řeknu na její obhajobu. Ta holka není tak špatná jak se zdála. „Tak se do toho neměla přisrat" vyštěkne po mě. „Hele. Neměl bys být na ní tak kurva hnusnej. Přišla ti zachránit prdel a ty se k ní chováš jak hovado" křičím po něm. „Polib mi prdel" zavrčí a zavře se v pokoji. Asi po půl hodině, když jsem neviděl Tiffany tak se jdu do posilovny podívat. Vidím jí jak mlátí do pytle a kope do něho. Chci tam jít, ale nakonec si to rozmyslím a jdu zpět nahoru. Však za asi hodinu se jdu na ní zase podívat, ale to už jí jen vidím jak leží na zemi. Dojdu k ní a zjistím, že usnula. Vezmu ji do náruče a jdu na horu do Justinového pokoje. Zaklepu a on mi otevře. „Co se stalo?" vyjekne hned. „Usnula tam. Vypadá to, že asi vyčerpáním" řeknu mu a položím jí na postel. Její klouby na rukách jsou celé červené a sem tam jsou i do krve.



Cigarettes? No, thanks.Kde žijí příběhy. Začni objevovat