Protože mě miluješ

2.4K 173 15
                                    

„Ehm" odmlčí se a poškrábe se na zátylku. „Nemůžu. Nechci s tebou být" řekne a já se zhluboka nadechnu. „Proč?" zeptám se třesoucím hlasem. „Nenávidím tě" zavrčí. „Co to do prdele říkáš?" vykřiknu po něm a na Justinovém obličeji se objeví trochu překvapený výraz. „Říkám jen pravdu" rozhodí rukama a přemístí se do svého pokoje. Chvilku tam jen stojím, ale potom jdu za ním do jeho pokoje. „Tak to teda ne. Lžeš."

„Proč myslíš?" nadzvedne jedno obočí. Momentálně nemůžu v Justinovém obličeji nic vyčíst. Jeho pohled je neutrální. „Protože mě miluješ" vyjeknu a u toho rozhodím rukou. Justinův pohled skončí na na zemi a uchechtne se. „Miluju? Kdybych tě miloval tak tě neopustím" jeho pohled zase vyhledá ten můj. Jen se na něho zmateně dívám. Justin si dojde do skříně, z které vytáhne batoh a začne do něj házet své věci. „Co to děláš?" zeptám se a o krok se přiblížím k němu. „Balím si své věci" odpoví aniž by se na mě podíval. Do svého batohu hází trička a další oblečení. „Proč?" zeptám se váhavě. „Protože jdu pryč" řekne už trochu naštvaně. „Co že? Ne" křiknu a jdu k němu. Batoh mu vyrazím z rukou. rukou

„Co to děláš?" vyjekne a dojde ke mě. Z batohu všechno vyházím na zem. „Tiffany" vykřikne rozlobeně. „Ne. První mi řekni vysvětlení" vyštěknu a batoh svírám v dlaních. „Miluju Emily" šeptne s pohledem na zemi. „Co že?" zašeptám a batoh najednou padá k zemi. „Myslel jsem, že miluji tebe, ale když se objevila ona tak.." mluví, ale já ho přeruším tím, že ho uhodím do pravé tváře. „Hajzle" vyprsknu a začnu ho bušit do hrudi. „Nech toho" vyjekne a chytne mě za ruce. „Tohle ti už nikdy neodpustím" zašeptám a z očí mi tečou slzy.

„Pusť mě" vyjeknu, a když tak udělá, tak se rozeběhnu z bytu ven. Ne žádne slzy. Nemá cenu kvůli němu brečet. Pomyslím si, ale i přesto se pár slz prodere z očí. Na obloze není ani mráček. Rychlím krokem jdu pryč. A mé nohy jdou samovolně k rybníku, kde si lehnu na trávu a jen tak ležím. Ležím asi půl hodiny a zavřu oči. Už mě z toho přemýšlení bolí hlava. „Hele kdo tu je" uslyším něčí hlas. Vytřeštím oči a vyhoupnu se do sedu. Můj pohled spatří Emily. „Co tu děláš?"zeptám se a Emily si sedne vedle mě na trávu.

„Justínek ti prý zlomil srdíčko" zašišle a poté se hlasitě zasměje. „Jak ty o tom víš?" hodím na ní pohled. „Tak když se s tebou rozešel kvůli mě" párkrát zamrká a poupraví si své vlasy. „Proč? Proč jsi mi lhala?." optám se. Nechci řešit Justina. „Podívej jak sis žila. Pečený holuby ti lítaly do huby. Na co jsi ukázala to jsi měla. Ale já ne. Já jsem si musela vydělávat jako děvka. Žiješ si jako princezna, ale to se změní" říká výhružným tónem. „Vyhrožuješ mi?" zavrčím a Emily se na mě s úsměvem podívá „možná"mrkne na mě a zvedne se ze země. „Od teď ti začíná noční můra zlato" říká tak klidným tónem až je to strašidelné. „Měj se" mrkne a odchází. To bylo divný.

Cigarettes? No, thanks.Kde žijí příběhy. Začni objevovat