Něco za to chci!

1.6K 133 22
                                    

„Nelži mi" zavrčí a svůj stisk na mém zápěstí zesílí. „Nelžu. Vymyslela jsem si to."zalžu „proč by jsi to dělala?" pozvedne na mě obočí Justin. „Protože jsem chtěla abys trpěl za to, že si mě zbil. " doufám, že to výjde. A že ho nenapadne test otcovství. „Lžeš"vyprskne mi do obličeje „ne" na sucho polknu a Justin se ironicky usměje „ale ano lžeš mi. Je mi podobná." řekne a slizsky se na mě usměje. „No snad sis nemyslela, že na to skočím" pobaveně se na mě podívá. Jsem v prdeli. Z oka mi steče slzy. „Ale posrala sis to sama" setře mi slzu. „Nesnáším tě" vzlyknu a teď brečím na plno. „Nebreč. Nepomůže ti to " mrkne na mě. „Prosím. Vrať mi ji"

„Ne. Ty jsi ji měla rok. Teď ji budu mit minimálně rok jenom já" řekne„je to fér" usměje se na mě a já se ještě více rozbrečím. „Varoval jsem tě" pohladí mě po tváři. „Prosím" podívám se na něho ubrečeným pohledem. „Nemůžeš mi jí jen tak vzít. " zašeptám „ale můžu" znova se na mě usměje. „Nenávidím tě. Tak moc tě nenávidím" křiknu po něm.

„Běž domů. Jinak můžu zavolat policii a ve vězení by jsi nebyla jen dvě hodiny" řekne mi a já ho lištím. „Jdi do hajzlu" vyprsknu. „Jediný kdo skončí v base budeš ty" vyhrozím mu a odejdu z jeho domu. Dojdu do skladu a oznámím Lexovi, že jsem přišla aby neměl o mě strach.

„Lexi něco mě napadlo" řeknu a posadím se k němu na postel. „Co tě napadlo?" zaklapne noťas a podívá se na mě. „Zmlať mě. Půjdu ho udat na policii, že mě zmlátil. Bude to pravda. Zmlátil mě už mnohokrát. Ale potřebuju abys mě zmlátil teď ty. Potom on půjde do lochu a já budu mít svou dceru. " řeknu mu svůj plán „nebudu tě mlátit " namítne „musíš" řeknu mu rázně „prosím" špitnu zoufale a chytnu ho za ruku. „Nebudu ti ubližovat" zatřepe hlavou.„prosím." vydechnu. „Nejsi normální. Nebudu tě mlátit" vyjekne. „Jen chci svou dceru. A ty mi můžeš pomoct."

„Už jednou jsi mě zmlátil. Udělej to znovu" dodám a on záporně zakývá hlavou. „Ale to jsem tě neznal." namítne. „No tak. Jestli mě máš rád tak to udělej. Chci to. Tak to udělej. Budu v pohodě. Ale potřebuju abys mě zmlátil. Prosím. Lexi" rozbrečím se. Představa, že bych žila bez Barunky je hrozná. A tenhle plán dává trochu smysl.

„Musíš to udělat" vydechnu a nakonec Lexe přemluvím.

„Do toho. Dej mi pěstí"řeknu mu, když už stojíme v jeho pokoji na zemi.„já to nezvládnu" vydechne „dělej. Zavři oči a do toho" poradím mu „si blázen"zašeptá a nakonec zavře oči. Natáhne ke mě ruku a dá mi pěstí. Spadnu na zem a Lex hned otevře oči. „Jsi v pohodě?" klekne si ke mě „jo" zvednu se ze země. „Do toho další" řeknu mu a Lex zatřepe znova hlavou „nemůžu" špitne „dobře" ze slovem odejdu z pokoje. Tak jiná možnost. Vezmu mobil do ruky a vytočím ho. Orlanda. „Chceš zničit Biebera?" zeptám se do telefonu „co?" nechápe mě „jestli chceš aby Bieber byl v base tak za 10 minut buď před skladem" řeknu a hovor zavěsím.

„Tiff. Omlouvám se, ale nemůžu to udělat" řekne Lex a já se na něho otočím „chápu to" usměju se na něho. „Půjdu se na chvíli projít jo?" zeptám se ho„nemam jit s tebou?"

„Ne.Lexi chci si vyčistit hlavu. A jen tak se projít." řeknu a pousměju se „tak dobře. Běž, ale do hodinky buď doma" řekne a já jen přikývnu. Dojdu čekat před sklad a jen doufam, že Orlando dojde. A po chvilce přede mnou zastaví černý Lexus. Nasednu do vnitř.

„Ahoj" pozdraví mě Orlando. Pozdrav mu oplatím. Dnes má na sobě opět oblek a vlasy má zase upravené. „Co to tady máš?" ukáže na mou tvář. No. To bude asi od Lexe. „To nic" zatřepu hlavou. „Potřebuju tvou pomoc. A když mi pomůžeš tak Justin půjde sedět" řeknu mu „tak povídej co mám udělat" pobídne mi.

„Musíš mě zmlátit" řeknu „co že mám?" pozvedne obočí „zmlátit mě. Aby to vypadalo tak, že mě zmlátil Justin. Půjdu ho udat. Už několikrát mě zmlátil a teď se to hodí. Já dostanu zpět svou dceru a ty budeš mít dobrej pocit, že je zabásnutej " řeknu a Orlando chce vědět všechno co se mezi mnou a Justinem stalo. Řeknu mu to. „Dobře, ale něco za to chci" řekne a já jen přikývnu „vyspi se semnou" dodá a já se zhluboka nadechnu.„dobře"přikývnu

Cigarettes? No, thanks.Kde žijí příběhy. Začni objevovat