Chci ti pomoct

2.6K 177 5
                                    

O PÁR HODIN POZDĚJI

„Mami?" optám se své mámi, když sedíme v obyváku i s Justinem. „No?" usměje se. „Chtěla jsem se zeptat jestli bych na týden mohla za Justinem" vyhrknu. „Tiffany. Neber to osobně Justine. Ale ne" zdůrazní máma to 'ne'. „Proč?" vyjeknu. „Kvůli minulosti to nebude nejlepší nápad. Ale Justin má u nás dveře otevřené" řekne a já si povzdechnu. Společně s Justinem odejdeme do pokoje.

„Tak asi nic" pokrčím rameny. „Jo asi máš pravdu. Už jsem si to jak si rozmyslel" odpoví „takže ji nebudeš zachraňovat?" zeptám se nadějně „to ne. Budu..Jenom do toho nebudu zahrnovat tebe. Může se ti něco stát a to nechci dopustit. Byla to blbost tě do toho tahat" prohrábne si flustrovaně vlasy. „Ale já ti chci pomoct" řeknu mu nakonec „Nemůžeš přece se mě zeptat a potom mě takhle odstrčit od toho" dodám. „Jsem Justin Bieber já můžu všechno" pohladí mě po tváři. „Dobře. Nechci pomoct Emily, ale prostě chci pomoct tobě" řeknu mu. „Je už pozdě. Jdi už spát" řekne a projde kolem mě do koupelny. Rozejdu se směrem ke koupelně, ale zastavím se v půli kroku. Otočím se na patě a dojdu ke stolku, kde má položený Justin mobil. Vezmu ho do ruk a zajedu do kontaktu.

POHLED JUSTINA
„Je už pozdě. Jdi spát" ukončím náš rozhovor a jdu do koupelny. No není až tak pozdě je 22:00 hodin. Ale musel jsem nějak ten náš rozhovor ukončit. Udělal jsem chybu, že jsem po ní chtěl tak riskantní věc. Teď toho lituji, že jsem jí to vůbec říkal. Jsem idiot. Musíme si s Lexem poradit sami. Nechápu jak mě mohla vůbec taková kravina napadnout. Jak jsem mohl do něčeho takového Tiff zatáhnout. Opláchnu si obličej a jdu do sprchy, kde se osprchuji a potom z koupelny výjdu jen v boxerkách. V pokoji už je zhasnuto a Tiff leží v posteli. Lehnu si k ní na druhou stranu postele. Díky pouličních lamp jde do pokoje přes okno trochu světla. Dívám se na ní a ona má zavřené oči, ale nespí. Poznám to. Najednou se její oči otevřou a ona se podívá do těch mých. Neuhýbám. Ani bych asi nemohl. Její oči mě přitahují. Mlčky se díváme z očí do očí. Zavře oči, ale po chvilce je zase otevře. Je tak dokonalá. Natáhnu k ní ruku a pohladím ji po tváři. Pousměje se. Bojím se o ní. Že jí zase ztratím. Ale to nemůžu dopustit. Ano. Mohl bych se vysrat na Emily a zůstat s Tiffany, ale musím to pro Emily udělat. Tiffany se posadí a přišoupne se blíže ke mě. Přitáhnu si ji k sobě úplně tak, že hlavu má položenou na mé hrudi a já jí hladím po zádech. Ani nevím jaký vztah vůbec máme.

„Nad čím přemýšlíš?" zeptá se potichu. „Nad ničím" kouknu se do jejich přenádherných očích. Potom se jen potichu díváme z očí do očí. Tiffany si zívne a oči se ji už pomalu zavírají. „Dobrou honey" zašeptám jí do ucha a políbím jí pod něj. Zavře oči a začne spokojeně oddychovat.

Cigarettes? No, thanks.Kde žijí příběhy. Začni objevovat