Menší problém

1.7K 149 17
                                    

„No to snad není možný" zavrčím a ruku si dám před pusu. „Né jen, že jsme se spolu asi 5x vyspali, ale k tomu jsme se vzali" vyštěknu a všichni lidi tady v restauraci se na nás otočí.

„V klidu. Nějak se to vyřeší" řekne jednoduše Justin a začne jíst svoje kuře s americkýma bramborama. „Nějak vyřeší? Jak můžeš být tak v klidu?!" zeptám se ho nervózně.

„Chci se v klidu najest. Mám hlad. A ty by ses taky měla najíst" řekne s plnou pusou a ukáže na můj kuřecí steak, který mi Justin objednal. Zvednu se ze židle a bez dalších slov odejdu od stolu. Ještě uslyším jeho „počkej" ale to už v rychlosti jdu do našeho pokoje. Vezmu mobil, kde nemám ani jeden zmeškaný hovor. Čekala jsem spoustu změškaných hovorů od Lexe, ale nic? Jak to? Vytočím Lexe.

„Co je?" zeptá se hnusně „Lexi. Ehm.. Zní to bláznivě, ale jsem na Hawaii" řeknu mu „Já vím" co že? On to ví. „Jak to, že to víš?" zeptám se zmateně „volalas mi" vyprske „Volala?" skřivým obličej „jo a poslalas mě do prdele dokonce svou dceru takže ti nijak nepomůžu. Kurva, že ne" ze slovy to zavěsí a já si vzpomínám na ten telefonát

„Volá mi Lex už snad po padesátý" řeknu otráveně a napiju se flašky bourbonu. „Pošli ho do prdele" řekne Justin a já se zasměju. Zvednu hovor. A hned na mě padne otázka „kde jsi?".

„Aloha" zasměju se a Justin se začne dusit vodkou. Propadnu v záchvatu smíchu. „Co to meleš za sračky?" vykřikne Lex do mobilu. „Hula hula" řeknu v záchvatu smíchu.„si ožralá?!" zepta se

„Možná" skousnu si ret a Justin se přestane dusit. „Kde jsi? Mám pro tebe někam přijet?" zeptá se „Jsem na Hawaii" pochlubím se. „Na Hawaii?" vykřikne do telefonu a já sezahihňám „ano na Hawaii" tahle věta byla doprovázena asi čtyřmi škytnutími. „To snad nemyslíš vážně ".

„Lexi. Běž-běž do prdele" vydechnu a Justin mi ukáže palec „a co tvá dcera?" vyjekne do telefonu „ta ať jde taky do prdele" pronesu a začnu se smát„všichni běžte do prdele. Protože já už se nevrátím. Nikdy. Takže běž do prdele" ze slovy rozhovor zavěsím. „Placák" vyjeknu a Justin ke mě natáhne ruku. Plácneme si a já se zahihňám.

To snad není možný. Poslala jsem svoji dceru do prdele. Kurva já se na to vyseru. Jsem tak vynervovaná, že koupnu do zdi.

„Kurva" syknu a chytnu se za nohu. V tom příjde Justin. „Nastal nám takový menší problém" řekne Justin a já na něho hodím pohled. „Jaký?" pozvednu obočí. „Nemáme peníze na letenky zpět" šeptne a já se ironicky zasměju. „Takže mi chceš říct, že se nedostanu zpět do Texasu za mou dcerou?" vyjeknu a rozhodím rukou.

„Jen musíme sehnat peníze" řekne „a jak?" vyštěknu po něm. „No to nevím. Asi zavolám Lexovi aby nam nějaké ty zkurvené peníze poslal na můj účet a pak mu to vrátím" řekne a já jen přikývnu. „A tento pokoj jsme si zaplatili na týden" dodá a z kapse vyloví mobil. Vytočí Lexe a začne se s ním dohadovat. Nakonec to vypadá tak, že Lex souhlasil.

„Tak to by jsme měli." řekne Justin a mobil schová zpět do kapsy. „Nemůžu tomu uvěřit, že jsme se vzali" zavrčím a promnu si obličej.

„Já taky ne" špitne Justin „ale musíme se rozvést" vyhrknu a Justinův pohled je šokovaný. „Ale proč?" zeptá se „co proč?" vykřiknu „máme dítě. Nemusíme se rozvádět, ale můžeme být spolu" řekne a chytne mě za ruky „to teda ne." zatřepu hlavou a vytrhnu mé ruce z jeho.

„Nebudeme manželé" řeknu rázně „hned jak se dostaneme do Texasu. Rozvedeme se " vysvětlím mu a Justin bez dalších slov odejde.

Cigarettes? No, thanks.Kde žijí příběhy. Začni objevovat