2

1.5K 217 99
                                    

Ο Τάιλερ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του με τον Λούκας. Δεν είχαν μείνει σπίτι γιατί ο Λούκας ήθελε να του μιλήσει χωρίς να ακούσουν τρίτα άτομα τη συζήτηση τους. Εκείνος και ο Λούκας είχαν δημιουργήσει μία σχέση φιλίας, η οποία όμως δεν ήταν όπως κάθε φιλία μεταξύ ανθρώπων που ξέρουμε. Υπήρχε αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τους και ειλικρίνεια. Δεν υπήρχαν ψέματα και πάνω από όλα είχαν ξεπεράσει και οι δύο το θέμα της εχθρότητας. Ο Τάιλερ με τη ζωή που έκανε, θεωρούσε ότι δεν είχε να χωρίσει τίποτα μαζί με τον Λούκας και με κάθε μέλος της σύναξης. Ήθελε να συνυπάρχει ειρηνικά μαζί τους χωρίς προβλήματα. Τα προβλήματα τα είχε αφήσει όλα πίσω του. Πλέον ένιωθε διαφορετικός. Όταν βρισκόταν δίπλα στην Κριστίν, αναγνώριζε την ανθρωπιά στον εαυτό του. Ένιωθε ότι ήταν κάποιος άλλος, ένας κοινός άνθρωπος όπως όλοι γύρω του. Δεν ένιωθε το τέρας μέσα του, όπως το χαρακτήριζε εκείνος, αλλά ηρεμία και γαλήνη.

 Δεν ένιωθε το τέρας μέσα του, όπως το χαρακτήριζε εκείνος, αλλά ηρεμία και γαλήνη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Λούκας έκανε νόημα στον Τάιλερ να σταματήσει έξω από το σπίτι των Ρόιττερ. Εκείνος αν και μέλος της σύναξης των μάγων, μπορούσε να συνυπάρχει με βρικόλακες, αρκεί να μην κινδύνευε. Αυτό ωστόσο, με τον Τάιλερ το είχε βρει. Δεν τον έβλεπε σαν έναν εχθρό. Δεν τον έβλεπε σαν βρικόλακα και ήξερε ότι δεν κινδύνευε από εκείνον. Τον έβλεπε σαν φίλο του και όλα τα άλλα δεν είχαν νόημα, ούτε το τι ήταν, ούτε το τι είχε κάνει. Το θέμα ήταν τι θα γινόταν και τι θα έκανε από εδώ και πέρα. Οι γονείς του βέβαια είχαν άλλη άποψη για τον Τάιλερ και κάθε όμοιο του. Όμως πλέον με τη συμφωνία που είχαν κάνει μεταξύ τους, μπορούσαν να συνυπάρχουν και οι δύο στο Φροστ Βάλλευ.

Ο Τάιλερ έσβησε τη μηχανή του αυτοκινήτου και στράφηκε προς τον Λούκας.

- Ξέρεις γιατί είμαστε εδώ;

- Έχω μία ιδέα, αλλά θα ήθελα να ακούσω εσένα.

Ο Λούκας κοίταξε έξω από το παράθυρο το σπίτι των Ρόιττερ εξεταστικά και αμέσως μίλησε στον Τάιλερ.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now