12

970 192 76
                                    

Η Κατ βρισκόταν στο δικό της δωμάτιο στο σπίτι των Χεμς

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Η Κατ βρισκόταν στο δικό της δωμάτιο στο σπίτι των Χεμς. Πλέον το είχε πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να φύγει από εκεί και έτσι είχε φτιάξει το χώρο που της είχαν δώσει για δωμάτιο, στη διακόσμηση που ήθελε εκείνη. Ο τοίχος του δωματίου είναι χρώματος λιλά και οι κουρτίνες ολόλευκες. Υπάρχει ένα τεράστιο παράθυρο στο τοίχο που ακουμπάει η πλάτη του κρεβατιού της και έτσι βλέπει ένα μεγάλο μέρος του Φροστ Βάλλευ, αφού το σπίτι των Χεμς είναι λίγο απομακρυσμένο από τα υπόλοιπα σπίτια. Απέναντι από το κρεβάτι υπάρχει ένα μικρό σαλονάκι με φόντο ένα πέτρινο τζάκι. Η φωτιά εκείνο το απόγευμα έκαιγε για τα καλά αφού έξω το χιόνι είχε αρχίσει και πύκνωνε. Κάθε χρόνο, τον Φλεβάρη μήνα το χιόνι στο Φροστ Βάλλευ ήταν πιο πυκνό από κάθε άλλη φορά. Έτσι λοιπόν και φέτος.

Η Κατ μπήκε μέσα στο δωμάτιο της και έβαλε πιο ζεστά ρούχα από αυτά που φόραγε. Σήμερα θα έκανε πρακτική στην μαγεία της με τον Έρικ, αλλά με την παρουσία του Ίαν μπροστά. Είχε αρκετό άγχος διότι δεν ήθελε να δημιουργηθεί καμία σκηνή μεταξύ του Έρικ και του Ίαν. Ωστόσο ήταν σίγουρη ότι τα πράγματα δεν θα ήταν και τόσο ήρεμα όσο τις προηγούμενες φορές. Τον τελευταίο καιρό σχεδόν κάθε απόγευμα προς βραδάκι, η Κατ μαζί με τον Έρικ αφιέρωναν λίγο χρόνο ώστε εκείνη να εξασκήσει τη μαγεία της και να μπορεί να ελέγξει το πνεύμα μέσα της, δίχως αυτό να την επηρεάζει. Τα αποτελέσματα που είχαν δει μέχρι στιγμής ήταν θετικά και έτσι η Κατ είχε αλλάξει προς το καλύτερο.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now