30

926 180 80
                                    

Ο Λούκας είχε μόλις παραγγείλει το ποτό του και ο Τάιλερ με τον Μάλκομ στεκόντουσαν στο πιο μακρινό τραπέζι από εκείνους. Ο τρόπος που κοίταζε τη Μπίατριξ, έκανε την ίδια να αναρωτιέται για αυτόν. Φυσικά της είχε τραβήξει αμέσως το ενδιαφέρον, όπως και του Λούκας. Το μόνο που είχε να κάνει λοιπόν ο Λούκας ήταν να μάθει το όνομα της και να προσπαθήσει να μάθει όσα περισσότερα μπορούσε για εκείνη.

Κοίταξε πίσω του και ο Τάιλερ του έγνεψε να συνεχίσει το σχέδιό του. Ανακάθισε στο σταν σκαμπό και έκανε νόημα σε εκείνη, που δεν είχε πάρει τα μάτια της από πάνω του, να έρθει κοντά του. Τον πλησίασε δίχως αναστολές. Χαμογελούσε πονηρά σε εκείνον και ο Λούκας προσπάθησε να μην επηρεαστεί από εκείνη. Η αλήθεια ήταν πως δεν περίμενε ότι θα του άρεσε. Αυτή ήταν μία παράμετρος που δεν φανταζόταν ο ίδιος, αλλά δεν αγχωνόταν. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να μάθει το όνομα της. Τα υπόλοιπα αφορούσαν το Νοσφέρους.

- Μήπως θα μπορούσες να μου φέρεις άλλο ένα ίδιο;

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Μήπως θα μπορούσες να μου φέρεις άλλο ένα ίδιο;

Η Μπίατριξ πήρε στα χέρια της το μπουκάλι με το ποτό που έπινε ο Λούκας και με απόλυτη μαεστρία το έχυσε στο ποτήρι του.

- Δεν σε έχω ξαναδεί εδώ.

Εκείνη τον αιφνιδίασε πρώτη.

- Περαστικός είμαι.

Ο Λούκας της χαμογέλασε χαλαρά δίχως να δείξει τίποτα ύποπτο. Εκείνη σήκωσε το φρύδι της και έβαλε σε ένα καινούριο ποτήρι το ίδιο ποτό που έπινε ο Λούκας.

- Ξέρεις δεν έχουμε συνηθίσει καινούριο κόσμο στο Μέιν, αλλά φαίνεται πως είναι η εποχή που περνάνε πολλοί περαστικοί.

Ο Λούκας χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει κάτι σχετικά με αυτό. Ο Τάιλερ από μακριά άκουγε τα πάντα στη συζήτηση τους και ο Λούκας του έστελνε τις σκέψεις του τηλεπαθητικά.

- Είναι ωραία εδώ. Μου αρέσει πολύ η μουσική. Είμαι λάτρης της τζαζ.

- Τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Είναι το μοναδικό μπαρ στο Μέιν που ανήκει στη τζαζ κουλτούρα.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now