22

888 177 82
                                    

- Αφήστε με εδώ για μία αιωνιότητα και δεν πειράζει αν θα σας λείψω

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Αφήστε με εδώ για μία αιωνιότητα και δεν πειράζει αν θα σας λείψω.

Η Κάθριν είχε ενθουσιαστεί σε μεγάλο βαθμό για τη διαμονή μας στο Έβερ Άρκτικ. Η αλήθεια είναι ότι σε όλους μας έκανε καλό αυτή η μικρή εκδρομή που καταφέραμε να κάνουμε. Ο Τάιλερ βρισκόταν πίσω μου και είχε το χέρι μου στηριγμένο στη μέση μου. Οι υπόλοιποι βρισκόντουσαν ακριβώς πίσω από τον Τάιλερ καθώς η ουρά για το Έβερ Club ήταν πολύ μεγάλη. Όμως δεν θα περιμέναμε για πολύ ακόμα. Μόλις είδα το βλέμμα του Τάιλερ κατάλαβα τι είχε σκοπό να κάνει. Του έγνεψα και εκείνος προχώρησε ως την πόρτα του club. Εκεί στεκόταν ένα άντρας στο ύψος του Τάιλερ αλλά αρκετά μεγαλόσωμος. Κοιτάζοντας την πλάτη του Τάιλερ δεν ήθελα και πολύ για να καταλάβω τι γινόταν. Μόλις ήρθε πάλι προς το μέρος μας, τον ακολουθήσαμε για να μπούμε μέσα στο club από την είσοδο των V.I.P. Υπήρχαν φορές που πραγματικά ευγνωμονούσα για την ιδιότητα του ψυχαναγκασμού που είχε ο Τάιλερ.

	Μόλις πέρασα μέσα στο club αμέσως προσαρμόστηκα στη δυνατή μουσική

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Μόλις πέρασα μέσα στο club αμέσως προσαρμόστηκα στη δυνατή μουσική. Μία κοπέλα αρκετά ψηλή, η οποία φορούσε ένα μαύρο κολλητό φόρεμα σχεδόν ανύπαρκτο πάνω της, μας οδήγησε να κάτσουμε στο τραπέζι μας. Φυσικά ο χώρος των V.I.P δεν είχε σταν τραπέζια αλλά χαμηλά και αντί για καρέκλες υπήρχαν δερμάτινοι καναπέδες. Η Κάθριν άφησε τα πράγματά της στον δερμάτινο καναπέ και αμέσως πήρε τον Λούκας και τον Μάλκομ, οι οποίοι δεν πρόλαβαν καν να της αρνηθούν και τους οδήγησε στην πίστα χορού. Η Κατ με τον Ίαν κάθισαν κολλητά ο ένας στον άλλον και ο Έρικ με το Ντέιβιντ εντελώς ενθουσιασμένοι με την ατμόσφαιρα πήγαν ως το μπαρ. Ο Τάιλερ στάθηκε πίσω μου και έβαλε τα χέρια στους ώμους μου. Αμέσως ξεκούμπωσα το παλτό μου και το άφησα να πέσει στα χέρια του. Για μια στιγμή είδα την Κατ και τον Ίαν να με κοιτάνε και οι δύο με ανοιχτό το στόμα αλλά την προσοχή μου έκλεψε ο Τάιλερ. Αφού γύρισα προς το μέρος του και τον είδα να στέκεται με το "θέλω να σε φάω κομματάκι - κομματάκι" βλέμμα του, χαμογέλασα πονηρά. Εκείνος άφησε το παλτό μου δίπλα του και με έπιασε από τη μέση και με καθίσαμε στον δερμάτινο καναπέ. Η μουσική ήταν πάρα πολύ δυνατά και εκείνος ακούμπησε σχεδόν τα χείλη του στο αφτί μου για να μου μιλήσει.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now