47

792 162 76
                                    

Για το μόνο που ήταν σίγουρος ο Νοσφέρους ήταν για την κατάσταση που επικρατούσε στο Φροστ Βάλλευ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Για το μόνο που ήταν σίγουρος ο Νοσφέρους ήταν για την κατάσταση που επικρατούσε στο Φροστ Βάλλευ. Αυτός και η Σερένα βρισκόντουσαν ακριβώς στα σύνορα της πόλης βλέποντας τις άθλιες ζωές των ανθρώπων που μισούσαν. Όσο και αν το ήθελαν να τους καταστρέψουν επί τόπου, είχαν ένα σχέδιο να ακολουθήσουν. Και αυτό ήταν να πάρουν τον Ίαν στον Μέιν. Του είχε κάνει εντύπωση πως εκείνος θα ήταν αυτός που θα χρειαζόταν, ωστόσο το βλέμμα του πάντα θα ήταν καρφωμένο στην Κριστίν, γιατί μόνο εκείνος γνώριζε πόσο σημαντική ήταν εκείνη. Δεν είχε μιλήσει για αυτό σε κανέναν και ποτέ. Όμως όταν θα έφτανε η στιγμή να την χρησιμοποιήσει τότε όλοι θα καταλάβαιναν τον λόγο της μανίας του για εκείνη.

Ήταν μεσημεράκι και εκείνος με την Σερένα είχαν ακολουθήσει τον Ίαν στο Σελίν. Ο Ίαν είχε δώσει ραντεβού με την Κατ μετά τα μαθήματα τους για να μιλήσουν για την κατάσταση του Τάιλερ. Γνώριζαν ότι είχαν απομείνει μόνο δύο μέρες μέχρι να χάσει εκείνος την ψυχή του και έπρεπε να βρουν τρόπο να σταθούν στη φίλη τους. Εκείνος μπήκε μέσα στην καφετέρια και κάθισε στο γνωστό τραπέζι που καθόταν πάντα η παρέα. Παράγγειλε έναν δυνατό καφέ για εκείνον και ένα κοκτέιλ φρούτων για την αγαπημένη του Κατ. Παρόλο την κατάσταση που επικρατούσε είχε φτάσει για εκείνον η ώρα να της πει την αλήθεια. Οι τύψεις του δεν τον άφηναν να συνεχίσει. Είχε αποκαλύψει όλη την αλήθεια στους Χεμς και παρόλο την αντίδραση τους, τον κατάλαβαν. Του άξιζε αυτό το τέλος του Λίαμ και έτσι το μόνο που είχε μείνει ήταν να μιλήσει και να πει όλη την αλήθεια στην Κατ. Εκείνη μπήκε μέσα στο Σελίν μετά από πέντε λεπτά και κάθισε δίπλα του. Τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

Χωρίς να τους καταλάβει κανείς, η Σερένα και ο Νοσφέρους μπήκαν στο Σελίν και κάθισαν πίσω τους. Φυσικά ο Ίαν έχοντας αγχωθεί για την αποκάλυψη του στην Κατ δεν είχε μυαλό για να καταλάβει ποιος βρισκόταν πίσω του.

Η Κατ κατάλαβε ότι εκείνος ήταν αρκετά σφιγμένος.

- Τι συμβαίνει; Σήμερα είσαι διαφορετικός.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now