24

981 182 77
                                    

Μόλις είχα πιει έναν δυνατό καφέ και κοίταζα τα πράγματα που είχα πάνω στο κρεβάτι. Ο Τάιλερ αφού πήρε πρωινό μαζί μου κατέβηκε στο λόμπι του ξενοδοχείου για να κλείσει μία πίστα σκι μόνο για εμάς. Μαζί του ήταν και ο Λούκας. Το μόνο που είχε απομείνει πλέον ήταν να ετοιμαστώ. Έπιασα τα μαλλιά μου ψηλά για να ντυθώ και έβαλα τη μουσική να παίζει σιγά.

Είχαν περάσει μερικά λεπτά και στεκόμουν μπροστά από τον μεγάλο καθρέπτη που υπήρχε στο μπάνιο. Φόρμα τσεκ. Ισοθερμικό τσεκ. Μπουφάν τσεκ. Απρέ σκι τσεκ. Γάντια τσεκ. Σκούφος τσεκ. Μάσκα τσεκ. Ήμουν έτοιμη. Κοιτάχτηκα ακόμα μία φορά και συγχάρηκα τον εαυτό μου για την επιλογή του λευκού χρώματος που είχα επιλέξει. Μου άρεσε πάρα πολύ και δεν θα ξεχώριζα και πολύ από το χιόνι. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και θορυβήθηκα λίγο. Ο καιρός από νωρίς το χάραμα είχε χαλάσει πολύ. Μάλιστα υπήρχε και προειδοποίηση για χιονοθύελλες. Ωστόσο κανένας δεν είχε πειστεί να αφήσει τα πρωινά μας σχέδια. Όλοι είχαν ντυθεί και περίμεναν στο λόμπι. Εγώ περίμενα τα κορίτσια για να κατέβουμε μαζί. Βγήκα από το μπάνιο και κοίταξα το κινητό μου. Δεν είχα σήμα και έτσι δεν μπορούσα να πάρω τον Ματ. Άραγε τι να έγινε χθες με το δείπνο του με τη Σόφι; Το ξέχασα εντελώς όταν άκουσα την φωνή της Κάθριν. Εκείνη και η Κατ στεκόντουσαν μπροστά στην διαλυμένη πλέον πόρτα. Τις πλησίασα και προσπάθησα να μη βάλω τα γέλια. Και οι δύο με κοίταξαν με περιέργεια.

- Ο Τάιλερ!

Η Κατ γέλασε πονηρά και η Κάθριν κούνησε το κεφάλι.

- Εσείς δεν πάτε καθόλου καλά. Δεν πιστεύω να την αφήσετε έτσι;

- Φυσικά και όχι. Ήδη ο Τάιλερ κανόνισε για αυτή.

Η Κατ κοίταζε έξω από το παράθυρο. Φαινόταν αγχωμένη. Την κοίταξα και έκανα νόημα στην Κάθριν, η οποία την ρώτησε τι της συμβαίνει. Εκείνη όμως προσπάθησε να κρύψει ότι της συνέβαινε. Άραγε να την είχε επηρεάσει το πνεύμα μέσα της; Δεν είχαμε μιλήσει καθόλου για αυτό. Άραγε να ήταν ασφαλής;

- Νιώθεις καλά; Μήπως να το αφήσουμε;

- Ούτε καν. Απλά ο καιρός με αγριεύει. Πως θα κάνουμε σκι; Υπάρχει προειδοποίηση για χιονοθύελλα. Μου το είπε ο Ίαν πιο πριν.

- Όλα καλά θα πάνε Κατ. Στηρίξου σε εμένα και τον Ίαν.

Η Κατ έκανε μια γκριμάτσα και ανταπέδωσε στην Κάθριν.

- Ναι, μιλάς εσύ που έχεις τις υπερδυνάμεις σου.

- Για καθίστε κορίτσια. Δεν πρέπει να μιλάτε. Έχετε και οι δύο δυνάμεις εκτός από εμένα.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now