29

855 178 79
                                    

ΣΤΕΦΑΝ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΣΤΕΦΑΝ

Ο Νοσφέρους από το πρωί έλειπε. Για το μόνο που ήμουν σίγουρος πλέον ήταν ότι κάτι ετοιμάζει. Σήμερα το βράδυ θα μας περιμένει όλους στο Spell. Ξέρω ότι η Μπίατριξ είναι μαζί του αλλά αυτό που δεν ξέρω είναι σε τι του χρησιμεύει. Ότι και αν σχεδιάζει το κάνει μαζί της. Εκείνη είναι το κλειδί για το σχέδιο του. Όταν μας είχε πει ότι θα έρθουμε στο Μέιν ήταν πολύ σίγουρος για εκείνον. Από τότε έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι ετοίμαζε. Αυτή τη φορά όμως ήμουν κοντά. Ήλπιζα ότι ο νεαρός που είχα στείλει στον Τάιλερ, να τον είχε ειδοποιήσει ήδη. Φυσικά μέσα μου ένιωθα μία λύπη για τον άτυχο, αλλά δεν είχε σημασία. Κάθε σχέδιο έχει παράπλευρες απώλειες και ήλπιζα ότι η μοναδική θα ήταν εκείνος.

Η ώρα είχε πάει επτά το απόγευμα και έτσι αποφάσισα να περιμένω μέσα μέχρι να έρθει η ώρα της συνάντησης. Πριν λίγο είχα πιει αίμα από έναν καινούριο τύπο που είχε φέρει η Κίρα. Προσπαθούσε με κάθε ερωτικό τρόπο να με πλησιάσει αλλά πλέον δεν μπορούσα να υπομείνω σε εκείνη. Αργά ή γρήγορα θα έφευγα από αυτό το μέρος. Είχε έρθει ο καιρός. Τώρα που γνώριζα τους άσσους κάτω από το μανίκι του Νοσφέρους δεν χρειαζόταν να μείνω άλλο εδώ.

Άκουσα βήματα πίσω μου και αμέσως μοίρασα το βαρύ άρωμα της.

- Ξέρεις ακόμα δεν σε έχω συγχωρέσει για ότι μου έκανες στο στενό.

- Ξέρεις ακόμα δεν σε έχω συγχωρέσει για ότι μου έκανες στο στενό

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Γύρισα προς το μέρος της και εκείνη δεν φορούσε τίποτα. Στεκόταν γυμνή μπροστά μου. Το βλέμμα της ήταν ερωτικό αλλά και ειρωνικό.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now