17

1K 186 71
                                    

ΣΤΕΦΑΝ

	Είχε περάσει αρκετή ώρα από την στιγμή που ο Νοσφέρους μπήκε μέσα στο μπαρ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Είχε περάσει αρκετή ώρα από την στιγμή που ο Νοσφέρους μπήκε μέσα στο μπαρ. Δεν τον είχα ξαναδεί να κυκλοφορεί ανάμεσα στους ανθρώπους με τόση ευκολία. Τους μισούσε και θεωρούσε ότι ήταν πολύ κατώτεροι του. Φυσικά αυτό δεν τον σταματούσε από το να τους εκμεταλλεύεται για προσωπικό του όφελος και να τους παίρνει χωρίς τη θέληση τους μαζί του. Όσο σκέφτομαι τη ζωή μου, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να γίνουν με τη θέληση τους βρικόλακες. Όμως για μια στιγμή ξεχνιέμαι. Ξεχνάω ποιος ήμουν κάποτε. Φυσικά υπάρχουν. Και ήμουν ένας από αυτούς. Ο έρωτας μου για τη Σερένα με είχε τυφλώσει τόσο πολύ που δεν σκεφτόμουν καθαρά. Της ζήτησα να με αλλάξει για να είμαι ως την αιωνιότητα μαζί της. Φυσικά όταν έγινε αυτό, μετά από καιρό ότι ένιωθα για εκείνη είχε εξαφανισθεί με μεγάλη ευκολία. Τότε κατάλαβα ότι εκείνη με είχε σαγηνεύσει για να νιώθω έτσι. Φυσικά όμως ήταν πολύ αργά ήδη. Πέρα από το δεσμό δημιουργίας που είχαμε, δεν ένιωθα τίποτα άλλο για εκείνη. Στα μάτια της έβλεπα το τέρας που είχα γίνει. Έβλεπα την άθλια πράξη προδοσίας που είχα κάνει στον αδερφό μου αλλά και στην οικογένεια μου. Έπειτα από καιρό άρχισα να ψάχνω για τον αδερφό μου. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν τον είχα ξαναβρεί. Δεν κατηγορώ για όλα αυτά μόνο τη Σερένα, αλλά και τον εαυτό μου.

Χάθηκα για ακόμα μια φορά στις σκιές του παρελθόντος, κοιτάζοντας τη φωτεινή επιγραφή που βρισκόταν πάνω από το μπαρ. Λεγόταν Spell. Πέρασαν μερικά λεπτά ακόμα και όταν αποφάσισα να μπω μέσα να δω τι συμβαίνει, είδα το Νοσφέρους να βγαίνει μαζί με μία κοπέλα έξω. Του έδωσε κάτι και εκείνος το έβαλε στο παλτό του. Προσπάθησα να ακούσω τι λέγανε αλλά εκείνη την ώρα η κοπέλα κοιτούσε προς το μέρος μου. Για ακόμα μια φορά χάθηκα στις σκιές. Περνώντας μέσα από διάφορα στενά βγήκα στον κεντρικό δρόμο και κρύφτηκα ανάμεσα στο πλήθος. Δεν ήθελα να καταλάβει ο Νοσφέρους ότι τον είχα δει. Βρήκα το αυτοκίνητο μου και μπήκα μέσα. Έβαλα μπροστά τη μηχανή και ξεκίνησα αμέσως για το σπίτι. Φυσικά αυτό δεν θα το άφηνα έτσι. Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση που ο Νοσφέρους μιλούσε με αυτή την κοπέλα. Θα έψαχνα να βρω τι συμβαίνει όσο και αν η διαίσθηση μου μου έλεγε ότι κάτι κακό θα έβρισκα.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now