18

1.1K 188 73
                                    

Βρισκόμουν σε ένα μεγάλο λιβάδι γεμάτο όμορφες λευκές ορχιδέες

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Βρισκόμουν σε ένα μεγάλο λιβάδι γεμάτο όμορφες λευκές ορχιδέες. Το μικρό αεράκι έκανε μία όμορφη διαδρομή σε αυτό το δροσερό άρωμα των λουλουδιών. Ο ουρανός ήταν τόσο καθαρός και γαλάζιος που δεν τον έχω ξαναδεί έτσι ποτέ. Καθόμουν πάνω σε ένα μικρό σεντονάκι. Είχα στο χέρι μου μία λευκή ορχιδέα και έπαιζα μαζί της καθώς κοιτούσα τριγύρω. 

Βρισκόμουν μόνη μου και ένιωθα χαρούμενη

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Βρισκόμουν μόνη μου και ένιωθα χαρούμενη. Όμως μία κίνηση στο βάθος του λιβαδιού με έκανε να συγκεντρωθώ ευθεία μπροστά μου. Σηκώθηκα και πλησίασα όσο μπορούσα, κρατώντας στο αριστερό μου χέρι την λευκή ορχιδέα. Μπροστά μου εμφανίσθηκε ένα δυνατό φως και αμέσως μετά η μορφή του Τάιλερ βγήκε μέσα από αυτό. Μου χαμογέλασε και άπλωσε το χέρι του προς το μέρος μου. Χαμογέλασα και εγώ κοιτώντας αυτό το υπέροχο πρόσωπο που είχε. Τα γκριζογάλανα μάτια του έλαμπαν και φώτιζαν όλο το πρόσωπό του. Τα χείλη του σχημάτιζαν ένα όμορφο χαμόγελο, κάνοντας τις γωνίες στο πρόσωπό του ακόμα πιο έντονες. Με οδήγησε στο τέρμα του λιβαδιού όπου τέλειωναν οι λευκές ορχιδέες. Μπροστά μας υπήρχε ένας μεγάλος πέτρινος τοίχος. Καθώς πλησιάσαμε είδα κρεμασμένο ένα μεγάλο καθρέπτη πάνω του. Κοίταξα το είδωλό μου και φαινόμουν πολύ όμορφη. Ευτυχισμένη. Αμέσως γύρισα και χαμογέλασα στον Τάιλερ, αλλά εκείνος φαινόταν πολύ σοβαρός. Γύρισα το βλέμμα μου ξανά στον καθρέπτη, προς το είδωλό του και τότε αντί για εκείνον είδα τον Στέφαν. Τον Στέφαν έτσι όπως τον είχα δει εκείνο το βράδυ στο κοιμητήριο, πριν τον πάρει ο Νοσφέρους. Φοβήθηκα και έστρεψα το βλέμμα μου στον Τάιλερ. Το βλέμμα του τώρα ήταν κενό και δεν μιλούσε. Ξαφνικά άρχιζε να σκοτεινιάζει. Κοιτώντας τον ουρανό είδα ότι είχε πάρει ένα σκούρο χρώμα και όσο πήγαινε μαύριζε ο τόπος. Γύρισα πίσω μου και είδα όλες τις λευκές ορχιδέες να πεθαίνουν. Όλες άρχιζαν και έχαναν το υπέροχο φωτεινό τους χρώμα. Κοίταξα το αριστερό μου χέρι και αντί για την ορχιδέα κρατούσα κάτι που έσταζε στο έδαφος. Σήκωσα το χέρι μου και είδα μία καρδιά. Τα αίματα έτρεχαν στα χέρια μου και είδα τον Τάιλερ να πιάνει το σημείο όπου βρίσκεται η καρδιά του. Η άσπρη μπλούζα του είχε γεμίσει αίματα. Μου έπεσε η καρδιά από το χέρι και στη θέση του Τάιλερ στάθηκε ο Στέφαν. Μου χαμογέλασε και τότε άρχισα να ουρλιάζω. Εκείνος με σταμάτησε και μου είπε.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now