35

868 174 76
                                    

ΣΤΕΦΑΝ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΣΤΕΦΑΝ


- Νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα.

Άκουσα τον Λούκας να λέει στον Μάλκομ. Αμέσως τον πλησίασα. Δεν έβλεπα τον Τάιλερ στο δωμάτιο και αυτό που δημιουργούσε υποψίες.

- Τι συμβαίνει εδώ;

Ο Λούκας με κοίταξε νευρικά αλλά αμέσως απάντησε.

- Ο Τάιλερ έφυγε. Αλλά κάτι μου λέει ότι δεν έφυγε για καλό.

Αναθεμάτισα τόσο δυνατά που ο Μάλκομ με κοίταξε έκπληκτος.

- Νομίζεις ότι πήγε να βρει το Νοσφέρους μόνος του;

Ο Λούκας μου έγνεψε αγχωμένος και τότε κατάλαβα ότι είχε κάνει την πιο γαμημένη μαλακία της ζωής του. Δεν μπορεί να θόλωσε τόσο πολύ με εμένα που να νόμιζε ότι θα τα κατάφερνε μόνος τους. Δεν γινόταν αυτό. Έπρεπε να τον σταματήσω. Χωρίς σχέδιο πήγαινε κατευθείαν στην ίδια του την κηδεία.

- Πρέπει να φύγουμε. Πρέπει να τον βρούμε πριν να είναι αργά. Ο Νοσφέρους δεν είναι μόνος του. Έχει ένα τσούρμο τσιράκια από δίπλα του. Δεν θα τα καταφέρει.

Ο Λούκας έσφιξε το σαγόνι του και κοίταξε τον Μάλκομ ανήσυχος. Έπρεπε να το καταλάβω ότι εκείνος και ο Τάιλερ είχαν μία ξεχωριστή σχέση. Νόμιζα ότι δεν θα τα κατάφερνε ποτέ με τον χαρακτήρα που είχε δημιουργήσει, να βρει φίλους. Αλλά έκανα λάθος. Τελικά είχα μείνει εγώ μόνος μου και όχι εκείνος. Είχα κλειδώσει το σκοτάδι μέσα μου για τόσο καιρό που δεν φαντάστηκα ότι γύρω μου όλοι θα άλλαζαν. Ότι εκείνος θα άλλαζε. Με διέκοψε ο Λούκας και αμέσως έκρυψα τις σκέψεις μου.

- Θα κάνω ένα ξόρκι εντοπισμού και έπειτα ξεκινάμε.

Του έγνεψα και τότε εκείνος έπιασε στα χέρια του το τζάκετ του Τάιλερ. Είχε φύγει τόσο γρήγορα που είχε ξεχάσει να το πάρει. Για μια στιγμή ανησύχησα για εκείνον. Έπρεπε να πρόσεχα. Έπρεπε να τον είχα από κοντά. Έπρεπε να κάνω ότι δεν είχα την δύναμη να κάνω πριν εκατόν πενήντα χρόνια. Να τον προστατεύσω.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now