3

1.2K 210 87
                                    

Είχε περάσει η ώρα και έξω το χιόνι πύκνωνε όλο και πιο πολύ

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Είχε περάσει η ώρα και έξω το χιόνι πύκνωνε όλο και πιο πολύ. Παρόλο που το σκοτάδι ήταν και εκείνο πυκνό, ο ουρανός έλαμπε από τις νιφάδες χιονιού που έπεφταν, χοντρές χοντρές στο έδαφος. Μόλις είχα τελειώσει ένα βιβλίο που διάβαζα και καθόμουν στο σαλόνι μπροστά στη φωτιά. Είχα φτιάξει ένα ζεστό ρόφημα σοκολάτας και πλέον χάζευα έξω το χιόνι. Ο Ματ εμφανίσθηκε λίγα λεπτά αργότερα, ντυμένος στη τρίχα. Φορούσε ένα μπεζ παντελόνι και ένα εντυπωσιακά γαλάζιο πουκάμισο. Καθώς πλησίαζε προς το μέρος μου, το άρωμα του γέμιζε την ατμόσφαιρα όλο και πιο πολύ.

- Να υποθέσω ότι έπεσες μέσα στο μπουκάλι της κολόνιας σου;

Ο Ματ στάθηκε μπροστά μου και χαμογελούσε. Ήταν αρκετά εντυπωσιακός και φαινόταν νέος. Ίσως να έφταιγε το στυλ του ή το ντύσιμο του, αλλά ακόμα και το πρόσωπό του φαινόταν σαν να ήταν δέκα χρόνια μικρότερος. Ωστόσο έριξε το βάρος του στο ένα του πόδι και έκανε μία στροφή.

- Πως σου φαίνομαι;

- Εντυπωσιακός!

- Όπως το περίμενα.

Δεν διαφώνησα μαζί του. Ήξερε ότι ήταν ένας ελκυστικός άντρας και φυσικά το εκμεταλευόταν.

- Θα βγεις ραντεβού;

- Τη θυμάσαι τη Μόλυ;

- Φυσικά!

Η Μόλυ. Πως δεν το είχα φανταστεί. Την ημέρα που είχαμε πάει στο Βάλλευ Στορ, τον είχε φλερτάρει κανονικότατα. Εε δεν ήθελε και πολύ για να ενθουσιαστεί. Χαιρόμουν για τον Ματ. Μου άρεσε που ξεκινούσε τη ζωή του εδώ μαζί μας, αλλά από την άλλη ήλπιζα πως κάτι θα γινόταν και θα έφευγε. Ήθελα να τον προστατεύσω. Ωστόσο μέχρι τώρα όλα πήγαιναν καλά.

- Λοιπόν είναι η ώρα να φύγω. Μην με περιμένετε σήμερα.

- Καλά να περάσετε.

Όταν έφυγε, άφησα το βιβλίο μου στο τραπεζάκι και συνέχισα να κοιτάω έξω από το παράθυρο. Η διάθεση μου δεν είχε φτιάξει, ούτε όταν πήγαμε βόλτα στο Σελίν. Το μυαλό μου μαστιγωνόταν συνέχεια από τις τύψεις και ο Τάιλερ είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Αργότερα όταν γυρίσαμε τον είχα αποφύγει. Και φυσικά αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα. Επίσης με βασάνιζε το γεγονός ότι ο Στέφαν σκότωσε τη Ρόουζ. Τι ήθελε να αποδείξει; Από τη μία μου έλεγε ότι όλα όσα έκανε και συνεχίζει να κάνει, είναι για να με προστατεύσει, από την άλλη όμως, έκανε μία δολοφονία. Σκότωσε τη Ρόουζ που δεν είχε πειράζει ποτέ κανέναν. Δάκρυα κύλησαν στο πρόσωπό μου αλλά τα έδιωξα αμέσως. Κάθισα για λίγο κοιτάζοντας έξω το χιόνι που έπεφτε αργά αργά και έπειτα έκλεισα τα μάτια μου.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang