45

804 164 77
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Μέιν Καστλ

Ο Νοσφέρους στεκόταν όρθιος μπροστά από την τεράστια τζαμαρία με θέα το Μέιν. Η οργή του μαζί με τη νευρικότητα του, έφτιαχναν ένα πρόσωπο για τον ίδιο γεμάτο ασπίδες, προκειμένου να μην χάσει την υπομονή του με την Σερένα. Εκείνη στεκόταν πίσω του με αποφασιστικότητα χωρίς να φοβάται για τη ζωή της. Η τελευταία φορά που τα αδέρφια αυτά είχαν βρεθεί ήταν πριν εκατόν πενήντα χρόνια, έπειτα από εκείνο το βράδυ όπου η Σερένα παράκουσε το Νοσφέρους και άλλαξε τον Στέφαν σε βρικόλακα. Τώρα μετά από τόσα χρόνια εκείνη ετοιμάζει το δικό της σχέδιο εκδίκησης προς όλους εκείνους που την πρόδωσαν. Φυσικά αυτό συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο της τον αδερφό, αλλά αυτό θα αργήσει να γίνει.

Ο Νοσφέρους έχοντας συνειδητοποιήσει πλέον την παρουσία της στο χώρο του αποφασίζει να ακούσει τις εξηγήσεις της.

- Πες μου τον φθηνό σου λόγο για τον οποίο βρίσκεσαι εδώ, χωρίς καν να φοβάσαι για την μίζερη ζωή σου.

Η Σερένα τόσο καιρό παρακολουθούσε τα πάντα στο Φροστ Βάλλευ από μακριά. Κανένας δεν είχε καταλάβει την παρουσία της, ακόμα και όταν είχε επισκεφτεί τον Λίαμ στην πέτρινη φυλακή που του είχαν δημιουργήσει. Δεν είχαν καταλάβει ότι εκείνη είχε μάθει την κατάσταση του Ίαν, έπειτα από το δάγκωμα του Λίαμ και επίσης δεν είχαν καταλάβει ότι εκείνη ήταν υπεύθυνη για την καινούρια κατάσταση του Ίαν. Είχε δημιουργήσει ένα δεσμό με τον Λίαμ σαν αλυσίδα όπου την στιγμή που ο Ίαν τον σκότωσε, πήρε τις δυνάμεις του Λίαμ και έτσι πλέον είχε γίνει ένα καθαρόαιμο υβρίδιο. Φυσικά ο Ίαν δεν γνωρίζει τίποτα για το τι του συμβαίνει. Αυτό η Σερένα θα το εκμεταλλευόταν.

- Ήρθε ο καιρός να πάρουν όλοι το μάθημά τους.

Η Σερένα κοίταζε το Νοσφέρους με ειρωνεία. Βέβαια αυτά τα λόγια της έκρυβαν μία μεγάλη απειλή ακόμα και για εκείνον, αλλά δεν θα τον άφηνε ακόμα να καταλάβει τι ετοιμάζει.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now