37

806 171 76
                                    

ΣΤΕΦΑΝ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΣΤΕΦΑΝ

Μόλις είχα φτάσει στο Spell μαζί με τον Λούκας και τον Μάλκομ. Η απερισκεψία του Τάιλερ να έρθει ως εδώ μόνος του, έβαζε σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να εμφανιζόταν ο Νοσφέρους και τότε όλα θα καταστρεφόντουσαν. Μόλις κατέβηκα από το αυτοκίνητο άκουσα μία κραυγή. Ανατρίχιασα ολόκληρος όταν κατάλαβα ότι η κραυγή αυτή άνηκε στον Τάιλερ. Κοιτάχτηκα με τους άλλους δύο και με μία κίνηση μπήκα μέσα στο μπαρ. Αυτό που αντίκρισα με έκανε να παγώσω στη θέση μου. Ο Τάιλερ βρισκόταν ξαπλωμένος στο πάτωμα ουρλιάζοντας. Μπροστά του ήταν η Μπίατριξ η οποία μόλις με είδε σωριάστηκε στο πάτωμα. Δίχως να σκεφτώ τίποτα την πλησίασα και την έπιασα από τον λαιμό. Πίσω μου ο Λούκας ο Μάλκομ μόλις είχαν δει τον Τάιλερ. Οι κραυγές του είχαν σταματήσει τη στιγμή που έπεσε και η Μπίατριξ στο πάτωμα. Καθώς την σήκωνα από το λαιμό είδα να έχει αίμα στη μύτη της, στα μάτια της ακόμα και στα αφτιά της. Την πέταξα με δύναμη πίσω από την μπάρα και πλησίασα τον Τάιλερ. Φαινόταν τόσο αδύναμος και μικρός. Ο αδερφός μου! Έκατσα δίπλα του και έπιασα τον σφυγμό του. Ξαφνικά είδα τον Λούκας και τον Μάλκομ να απομακρύνονται με τρομαγμένα πρόσωπα. Κοιτάζοντας ξανά τον Τάιλερ, είδα ότι στο στήθος του είχε ένα σημάδι. Τράβηξα την μπλούζα του και αυτό που είδα με έκανε να παγώσω. Το αριστερό στήθος του ήταν χαραγμένο και καμένο σε ένα περίεργο σχέδιο. Κοίταξα τον Λούκας απορημένος αλλά και αγχωμένος. Αυτό δεν ήταν καλό.

- Ρούνος. Είναι ένας Ρούνος. Όχι διάολε.

Ο Λούκας γύρισε προς την έξοδο και τότε τον σταμάτησε ο Μάλκομ. Εγώ κοιτούσα τον Τάιλερ. Είχε χάσει τις αισθήσεις του. Σηκώθηκα όρθιος και τράβηξα από τον ώμο τον Λούκας.

- Τι είναι ο Ρούνος;

Εκείνος εμφανώς τρομαγμένος αλλά και οργισμένος τράβηξε το βλέμμα του από τον Τάιλερ.

- Είναι ψίθυρος κατάρας. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει Στέφαν. Θα τρελαθεί.

Αυτά που άκουσα έκαναν τον θόρυβο γύρω μου να θολώσει. Τα πάντα γύρω μου δεν υπήρχαν. Όχι. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Όχι τώρα. Όχι τώρα που θέλω τόσο πολύ να τον βοηθήσω. Χωρίς να σκεφτώ τίποτα είπα στον Λούκας να τον πάρουν από εδώ. Αυτό που θα ακολουθούσε δεν θα άρεσε σε κανέναν.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now