23

1K 186 80
                                    

ΣΤΕΦΑΝ

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

ΣΤΕΦΑΝ

Οδηγούσα με το αυτοκίνητο στους δρόμους του Μέιν και όλα για εμένα ήταν μία αδιέξοδος. Όλοι οι δρόμοι, όλα τα στενά, όλα τα μονοπάτια. Ποτέ δεν περίμενα ότι ο Νοσφέρους θα είχε προχωρήσει τόσο πολύ με το σχέδιό του. Τόσο καιρό με κρατούσε έξω από όλο αυτό, γιατί δεν μου είχε εμπιστοσύνη. Αναθεμάτισα και χτύπησα το χέρι μου στο τιμόνι. Για ακόμα μια φορά δεν είχα καταφέρει αυτό που ήθελα. Είχα αρχίσει να χάνω την υπομονή μου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να κερδίσω λίγο χρόνο, αλλά ακόμα και αυτό για εμένα είναι άλλη μία αποτυχία. Πάτησα το γκάζι και μπήκα μέσα στο κέντρο του Μέιν. 

Η βραδιά ήταν ήσυχη και οι άνθρωποι στους δρόμους γύριζαν σπίτια τους έπειτα από την έξοδό τους

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Η βραδιά ήταν ήσυχη και οι άνθρωποι στους δρόμους γύριζαν σπίτια τους έπειτα από την έξοδό τους. Προσπαθούσα να βρω μία λύση στο αδιέξοδό μου αλλά το μόνο που γινόταν μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή ήταν ένας χαμός από τις μπερδεμένες σκέψεις μου που είχαν χάσει το δρόμο τους. Ο Νοσφέρους, δεν ξέρω ακόμα τι ετοιμάζει, αλλά για ένα είμαι απόλυτα σίγουρος. Ότι το σχέδιο του φορά εκείνη. Την Κριστίν. Και αν έχω δίκιο πρέπει να επικοινωνήσω με τον Τάιλερ. Μόνος μου δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το Νοσφέρους τώρα που ξέρω ότι έχει μία μάγισσα στο πλευρό του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να κάνω τον Τάιλερ να με εμπιστευθεί. Και αυτό φαντάζει να είναι πιο δύσκολο από το να αντιμετωπίσω το Νοσφέρους μόνος μου.

Χαμένος εντελώς στις σκέψεις μου και αναζητώντας μία λύση, είχα ξεχάσει ότι οδηγούσα μπροστά από το Spell. Κοίταξα έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου μου και είδα μια φιγούρα με καστανοκόκκινα μαλλιά να μπαίνει μέσα. Αυτή ήταν σίγουρα η Αλένα. Δίχως να το σκεφτώ πολύ πάρκαρα και προχώρησα προς το μπαρ. Δεν είχε πολύ κόσμο μέσα λόγω της ώρας και έτσι την βρήκα αμέσως να κάθεται στο μπαρ. Κοίταξα τριγύρω αλλά δεν είδα πουθενά τη μυστήρια μάγισσα. Έτσι προχώρησα προς το μπαρ και κάθισα δίπλα της. Εκείνη μόλις με είδε χαμογέλασε έκπληκτη.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora