26

1K 186 77
                                    

ΤΑΙΛΕΡ

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

ΤΑΙΛΕΡ

- Πιστεύω πως η Κατ πρέπει να έρθει μαζί σου. Θα έρθω και εγώ. Αν συμβεί κάτι θέλω να σε έχω δίπλα μου.

Έγνεψα στον Λούκας ο οποίος καθόταν σκεφτικός στο λόμπι του ξενοδοχείου. Η κατάσταση της Κατ δεν μας επέτρεπε να συνεχίσουμε τη διαμονή μας στο Άρκτικ Ρέιν. Έτσι έπρεπε να φύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το Φροστ Βάλλευ. Ο καιρός όμως θα έκανε την επιστροφή μας δύσκολη. Είχε ξεκινήσει ήδη από νωρίς να χαλάει. Χιονοθύελλα και χιονόπτωση είχαν κάνει την παρουσία τους από νωρίς το ξημέρωμα. Άφησα τον Λούκας να περιμένει τους υπόλοιπους και κατέβηκα στο πάρκινγκ να βάλω τις βαλίτσες στα αυτοκίνητα. Ο Λούκας ακόμα δεν είχε συνηθίσει το μέρος. Η κλειστοφοβία δεν του επέτρεπε να μένει μόνος του σε κλειστούς χώρους. Κατέβηκα με το ασανσέρ στο πάρκινγκ με τις βαλίτσες στο κινούμενο καρότσι. Καθώς τοποθετούσα τα πράγματα μέσα στο αυτοκίνητο μου, αισθάνθηκα μία παρουσία πίσω μου. Γύρισα απότομα αλλά το πρόσωπο που είδα δεν ήταν γνώριμο. Το βλέμμα του ήταν κενό. Το αγόρι δεν ξεπερνούσε τα είκοσι τρία χρόνια και φαινόταν χαμένος. Τα μαλλιά του ήταν βρεγμένα από το λιωμένο χιόνι και το δέρμα του είχε παγώσει. Τα ρούχα του δεν ήταν κατάλληλα για ένα μέρος σαν και αυτό. Πριν προλάβω να μιλήσω είπε το όνομα μου. Κοίταξα γύρω μου και ετοιμάστηκα για τυχόν εκπλήξεις. Έγνεψα και ήμουν σε ετοιμότητα. Έκανε ένα ακόμα βήμα προς το μέρος μου και τότε άρχισε να μιλάει.

- Ο Νοσφέρους έχει στο πλευρό του μία μάγισσα και ετοιμάζει κάτι. Το σχέδιο τους αφορά την Κριστίν. Πρέπει να πας στο Μέιν.

Αναρωτήθηκα αν κάποιος μου κάνει πλάκα και κοίταξα γύρω μου για ακόμα μία φορά. Τότε εκείνος άρπαξε από την πίσω τσέπη του τα γυαλιά του, τα έσπασε στα δύο και τα κάρφωσε στην καρδιά του. Έπεσε με την πλάτη στον τοίχο και τον έπιασα αμέσως. Δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια του.

- Όχι... Γιατί το έκανες τώρα αυτό; Ποιος σου είπε να μου πεις αυτά τα λόγια.

Τα μάτια του έκλεισαν και τότε έσκισα τον καρπό μου με τα δόντια μου για να του δώσω να πιει το αίμα μου.

Οι Αποχρώσεις των Σκιών | Ματωμένη Σελήνη (4ο Βιβλίο)Where stories live. Discover now