Hoofdstuk 23

513 25 6
                                    

POV MEREL

De nieuwe ik. Ik voel me er erg gelukkig onder. Ik ben nu in de stad met Sophie. Ik ga andere kleding kopen en make-up, zoals foundation. Als ik thuis ben dan ga ik ook mijn kamer veranderen. Ik ga al mijn boeken over geschiedenis weggooien. Ik ga waar mijn boekenkast staat een make-up tafel neerzetten. Ik ga die make-up tafel vandaag bestellen via het internet. Ik ga echt veranderen. Ik wil niet meer zo zijn zoals vroeger. Het leverde alleen maar narigheid op. Ik werd gepest, had geen vrienden. Ik was niet gelukkig. Ik was wel mezelf... Of was ik niet mezelf toen? Misschien dacht ik dat ik mezelf was. Ik ga vanavond naar een feest. Samen met Sophie eens lekker dronken worden. Wie heeft daar nou geen behoefte aan? Ik heb er zin in. Lekker eens los gaan! Ik heb echt wat gemist. Het enige wat ik leuk vond om te doen was lezen, tekenen en alles over de geschiedenis te weten te komen. Nu ben ik er klaar mee! Ik ben er helemaal klaar mee! Ik haat geschiedenis... Kijk wat het van me gemaakt heeft... Helemaal niks. Ik ben een nietszeggend persoon, alleen maar omdat ik alleen maar aandacht in geschiedenis stopte. Ik had die tijd die ik in geschiedenis gestopt heb beter in mijn uiterlijk kunnen steken.

"Merel?" hoorde ik Sophie vragen

"Ja?"

"Weet je dit allemaal wel zo zeker? Ik bedoel je was zo jezelf... Ik bewonderde dat echt aan je... Ik was er jaloers op en nu ga je jezelf helemaal veranderen..."

"Sophie, ik was mezelf niet. Nu weet ik pas wie ik echt ben."

"Ik heb zin in vanavond laten we eens lekker los gaan."

"Weet je wie er ook komt? mijn vriendje ik vind hem zo leuk. Oh en waarschijnlijk komt Brian ook.. Hij gaat denk ik wel mee met zijn beste vriend Stan."

"O leuk. Brian? Hij houdt toch helemaal niet van feestjes?"

"Nee, maar ja hij is toch wel een meeloper he. Je moet meelopers niet onderschatten."

"Dat is waar. Komt Jordan ook?" vroeg ik. Jordan is de populairste gast uit 6 vwo.

"Ja, het is in zijn huis suffie."

"oh ja. "

"Heb je interesse in hem?"

"Nee, naja hij is wel knap."

"En de grootste player van de school. Dat weet je toch?"

"Ja."

P.O.V BRIAN

Ik fiets nu naar het huis van mijn beste vriend Stan. We gaan vanavond naar een feest van Jordan en jongen uit 6 vwo. Ik mag hem echt niet, maar ik ga toch maar voor de gezelligheid. En anders doe ik toch niks vanavond behalve op mijn bed liggen en denken. En dan ga ik waarschijnlijk toch denken aan dingen waar ik niet aan moet denken, zoals Verbeek. Ik had een zwarte broek aangetrokken met een witte blouse. Ik heb van veel mensen gehoord dat Jordan echt een groot huis heeft. Zo'n villa waar iedereen over droomt om in te wonen. Met een zwembad, bioscoop, tennisbaan en ga zo maar verder. Ik vind het maar niks. Zo ongezellig. Het is gewoon groter dan een supermarkt. Ik belde aan.

"EY Brian."

"EY Matty van me!"

"Zin in vanavond?"

"Ja hoor, jij?"

"Zeker, ik ga proberen vanavond wel een meisje te hosselen. Ik vind Sophie wel wat. Ze heeft een vriend ik weet het maar ze is zo kapot sexy met haar dikke kont en ronde billen. "

Ik moest lachen. Hij is zo hopeloos op het gebied van liefde. Hij heeft zulke grote fantasieën over meisjes. Maar elke avond eindigt hij dan weer alleen.

"Wie ga jij hosselen Brian?"

"Ehm niemand."

"Die ken ik niet. Kom op Brian doe niet zo maf. Je bent een jongen. Er zijn daar genoeg hotte dames."

The History Teacher (voltooid)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin