Hoofdstuk 30

372 17 3
                                    

POV BRIAN

Ik plofte neer op een luchtbed het voelde zo luchtig en zacht aan. Bed? Het kan ook gewoon een bed zijn. Laat maar het is een bed. Ik kreeg hoofdpijn van het nadenken. Dat heb je nou eenmaal als je dronken bent hè en als je naam Brian is. Ik kijk naar Julian die er awkward bij staat. Nee, niet awkward maar gewoon stil. Waar is zijn ego? Zijn zelfverzekerde mooie ego? Waar is de Julian waar alle meisjes verliefd op worden inclusief ik zelf. Ik ben officieel een meisje nu. Oké, help waar gaan mijn gedachtes naartoe?

"Brian?"

"Ja?"

"Hoi"

"Hoi"

Oké, het is zo vervelend als mensen dat doen. Ik zeg dan maar hoi terug, uit beleefdheid. Ik ben een nette jongen. Zo heeft mijn moeder me opgevoed.Ik moest lachen om mijn eigen gedachtes.

"Wat valt er te lachen? "

"Niks."

"Jawel, vertel wat is er zo leuk?"

"Hmm mijn eigen gedachtes."

Hij keek me raar aan.

"Heb jij dat dan niet soms dat je jezelf heel grappig vind?"

Ik vond dit schijnbaar al erg grappig, want ik moest lachen.

"Brian je bent soms zo raar."

"Ey thanks Julian, dat vind ik nou zo aardig van je."

Ik zei het zo sarcastisch dat zelfs een klein kind het door kon hebben. Julian had het ook door. Ik zag dat hij erg moe was, want hij moest gapen.

"Geen probleem hoor, ik zal je vaker wel complimentjes geven."

"O echt? Doe er dan nu gelijk maar een als je toch in de stemming bent."

"O oké, wat ben je leuk als je dronken bent."

"A weer zo'n lief complimentjes, je bedoelt dus gewoon als ik niet dronken ben dat ik stom ben. Bedankt."

"Nee, zo bedoel ik het niet je bent juist leuker als je niet dronken bent. Het is gewoon... Dat ehm ik het vervelend vind dat ik weet dat je er morgen niets meer kan van herinneren en dat je dan in mijn bed ligt. "

"Ik kan ook wel gaan hoor." Ik kreeg tranen in mijn ogen. Waarom heeft hij me überhaupt mee naar het hotel genomen als hij me niet aardig vindt? Ik keek hem aan. Hij kwam op me afgelopen en veegde een traan onder mijn wang vandaan. Ik voelde dat ik moest blozen.

"Oké Brian, je bent een hele leuke jongen. Ik vind je heel erg leuk, meer dan leuk. Ik hou van je. Ik kan dit zeggen, omdat je het morgen waarschijnlijk toch al vergeten bent."

Ik moest huilen keihard huilen, huilen als een baby. Hij is zo lief. Waarom is hij zo perfect? Ik zoende hem op zijn lippen. Hij protesteerde niet en zoende me terug. Een passionele zoen was het.

POV JULLIAN

Ik zoende met Brian. Ik voelde me schuldig. Maak ik nu misbruik van hem, omdat hij dronken is? Ik kon hem niet van me afduwen iets in mijn lichaam kon hem niet. Mijn lichaam wilde hem zoenen, aanraken, knuffelen en nog veel meer. Ik verlangde naar hem, ik weet dat het verkeerd is, maar ik kan er niets aan doen. Zijn tong vroeg toestemming en ik gaf het. We draaide soepel rondjes om elkaar heen. Dit was de lekkerste tongzoen die ik ooit gehad heb. Ik kreunde van genot. Ik keek naar Brian. Hij keek terug. We stopen met zoenen. Ik keek naar Brian ik zag dat hij een bobbel in zijn broek had zitten. Ik voelde dat ik een erectie kreeg. Ik probeerde het te stoppen. Wat doet deze jongen met me? Ik zag dat Brian het door had, ik moest blozen. Hij raakte met zijn hand mijn bobbel aan. Hij kneep er zachtjes in. Ik moest kreunen. Hij moet stoppen, voordat ik te ver ga. En spijt krijg en vooral dat hij het morgen niet weer weet of nog wel en dan spijt heeft.

"Bria---"

"Aahh"

Hij kneep zo hard. Ik kreunde zo hard van genot. Hij wreef zachtjes rondjes over mijn geslachtsdeel. Ik kon het niet meer houden. Ik voelde dat ik bijna klaar kwam. Hij moest stoppen.

"Brian stop."

"Hoezo?"

"Ik wil niet dat je spijt krijgt."

"Spijt? Spijt bestaat niet."

"Jawel."

"Niet."

"Jawel."

"Niet."

"Oké, Brian ik krijg spijt dan."

"Spijt bestaat toch niet Julian, je bent al zo oud dat moet je nu wel weten."

"Klopt, Brian je bent dronken."

"Ja, ik ben dronken dus? Ik kan nog gewoon nadenken hoor."

"Daar is anders niks van te merken."

"Ik ga slapen."

"Goed idee."

"Geen slaap lekker voor jou Julian."

"Hou ook van jou."

"Fuck off."

-------------------------------------

EINDE VAN HET HOOFDSTUK:(. SORRY. Maar ik had totaal geen inspiratie dus het is een beetje heel erg kort. Sorry als ik trouwens kleine tere kinderzieltjes heb verpest met het gedeelte over dat Julian een erectie kreeg, ik had misschien even moeten waarschuwen ;). Vergeet niet een positieve comment achter te laten. THANKSS

LOTS OF LOVE <3



The History Teacher (voltooid)Where stories live. Discover now