Hoofdstuk 32

382 19 5
                                    

POV BRIAN

*Paar weken later*

Het is vandaag vrijdag. Ik heb na school bijles bij Julian thuis. Eerst deden we het altijd op school, maar tegenwoordig doen we het bij hem thuis. Mijn geschiedenis cijfers zijn erg omhoog. Ik haal nu voldoendes, wel zessen. Ik ben tevreden. Maar vandaag heb speciale bijles. Ik kan het moment nog zo goed herinneren toen Julian het vroeg.

"Heb je ooit seks gehad al Brian?"

Ik moest blozen. Waarom vraagt hij dat? Uit interesse?

"N-nee, ik ben veel te slecht in dat soort dingen. Zou wel nooit gebeuren. Ik kan niet een flirten en zoenen."

"Je kan wel zoenen."

Hij herrinert zich de zoen nog? Wat cute.

"Ik kan je er wel bij helpen."

"Maar je valt toch op vrouwen?"

"J-ja, maar ik kan je leren flirten, zoenen en dat soort dingen."

"Ik denk dat ik dat eerlijk gezegd niet aan kan. Ik vind je leuk Julian. Ik kan het niet met iemand doen die zich op geen vlak aangetrokken tot me voelt. Maar lief van je aanbod."

Julian liep op me af en gaf me een kus op de mond. Het voelde magisch.

"Weet je het zeker?" En hij gaf een knipoog naar me. Nee, ik weer het niet zeker. Ik wil hem. Ik wil hem zoenen. Ik wil hem aanraken. Ik wil zijn lach zien.

 Ik wil alles van hem zien, alles van hem weten. Oké, ik ben nu net een stalker.

"Nee, ik weet niet zeker. Ik wil het heel graag het is gewoon dat..."

Voordat ik mijn zin had afgemaakt zoende hij me op mijn mond. Ik voelde zijn tong. Ik schrok eerst even, maar toen zoende ik terug. Ik voelde me net een wasmachine.

Ik hoorde een iemand schreeuwen dat ik op moest letten. O ja, ik was naar Julian aan het fietsen. Ik ben zo zenuwachtig. Het valt me op dat niemand eigenlijk iets door heeft in de klas dat ik altijd naar zijn huis ga op vrijdag. Met Merel gaat het slecht, ze is nog steeds niet bijgekomen en om eerlijk te zijn denk ik ook niet meer dat het gaat gebeuren. Ik bezoek haar natuurlijk nog elke week minstens twee keer. Het is soms wel lastig, omdat ik ook veel tijd moet stoppen in school en in andere dingen. Ik ben nu eindelijk bij zijn huis. Ik drukte op de bel en ik zag hem aankomen lopen door het raam. Ik zag dat hij net onder de douche vandaan kwam. Zijn haren waren nog een beetje nat, wat ik er overigens heel erg sexy uit vond zien. En hij had een zwarte broek aan met een blauwe blouse. Ik rook zijn aftershave. Waarom ruikt hij altijd zo lekker en waarom moet hij nou weer zo knap zijn? Ik weet zeker dat ik nu op dit moment aan het blozen ben. 

"Kom binnen."

"J-ja." zei ik zenuwachtig. Hij moest eens weten hoe zenuwachtig ik nu was. Ik ben zo zenuwachtig en ik weet niet waarom. Ik zag mijn handen trillen. Toen pakte hij mijn hand vast en ik moest blozen.

"Je hoeft niet zenuwachtig te zijn Brian het komt goed en had ik al verteld dat je er super mooi uitziet?"

Wat doet deze man toch met me? Ik voelde dat ik moest blozen. 

"W-wat is les 1?"

"De koude oorlog."

Even voelde ik een opluchting we gaan dus wel gewoon door met de bijles voor geschiedenis. Maar eigenlijk voelde ik een grotere teleurstelling. Ik wilde hem zoenen, ik wil hem aanraken. 

"Oké? Koude oorlog ehm interessant."

"Nee joh ik maak een grapje Brian, we gaan het vandaag niet over de koude oorlog hebben of tenzij je dat liever hebt..." ik zag hem onzeker kijken. Wacht wat? Julian en onzeker? Dat heb ik nog nooit gezien. 

The History Teacher (voltooid)Where stories live. Discover now