3.5

7.1K 284 44
                                    

Wincent

Jag är vild, galen, kåt, upprymd, pirrig, berusad, hypad, fnittrig, hög, yr.

Jag är kär.

<><><><><><><><>

"Wincent."

Jag vaknar till av att hon säger mitt namn. 

"Mm", svarar jag och lämnar en kyss i hennes nacke. Mikas hud är varm och alldeles mjuk. Hon luktar fantastiskt. 

"Får jag fråga dig något?" undrar hon. Jag flätar samman mina fingrar med hennes och drar henne närmare i skeden. 

"Ja", svarar jag och pressar hennes mjuka kropp mot min. Det är den här människan som gör att jag ler på morgonen när jag vaknar. Det är hennes skratt som får min kropp alldeles vimmelkantig. Det är hon som ser rakt igenom mig, fastän hon inte kan se mig. Hon är allt jag inte är och lite till.

Hon är alldeles för bra. Så bra att jag blir rädd, för jag vet att den här drömmen snart är slut. Det kan inte vara så här bra. Snart vaknar jag och allt skiter sig, precis som förut. 

"Hur många har du legat med?" Jag fnyser till åt frågan. 

"Många."

Mika vänder på sig i skeden, så att jag kan se hennes ansikte. Hennes kinder är svagt rosa av värmen och pryds av minst ett dussin sommarfräknar. Håret är rufsigt och står lite åt alla håll kring hennes ansikte, men det gör henne bara ännu vackrare.

"Hur många?" ler hon och himlar med ögonen.

"Babe, det vill du inte veta", svarar jag och suckar. "Och jag vill helst inte prata om mina ligg." Det är så många att jag har tappat räkningen, och kan man inte hålla räkningen, då är det illa. Osunt. 

Hon makar sig närmare och skrattar till. 

"Jaså, så du jämför mig inte med de andra då?" Varför skulle jag? Visst, jag har knullat tjejer varav hälften jag inte minns namnet på, men å andra sidan exakt hur lycklig kände jag mig då? Det sägs ju att sexuell tillfredsställelse ger lugn, och det var precis så det var för mig. För stunden fick det där med att ligga runt, mig att må bra. Eller det var åtminstone vad jag trodde. För det fick mig att glömma allt som var piss i mitt liv. Och brudarna ville ju ha mig. De skrek mitt namn som om jag vore någon slags sexgud. Förr gjorde det faktumet mig något som skulle kunna jämföras med lycklig. Nu gör det mig bara äcklad. Vem fan vill vara en sexgud när man inte har någon som älskar den man är på riktigt, utanför sängen.

"Jag har haft många bra ligg, men när jag var med dig var det något helt annat", svarar jag och låter mina läppar snudda lätt vid hennes. "Du är inte ett ligg Mika, du är min kärlek." 

Hon rodnar lätt och ett svagt leende spelas på hennes läppar när hon kysser mig tillbaka. Hon pressar sig ännu närmre mig, fingrarna i mitt hår. Särar på de små, mjuka läpparna och välkomnar min tunga. Åh gud vad hon är perfekt.

Att ligga med Mika... Jag har varit rejält kåt i mitt liv, men den lusten hon väcker inom mig... Jag kan inte förklara. Det är obeskrivligt. Det är som om hela min kropp spritter till, för hon får mig att känna så mycket att jag nästan blir rädd. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Hon gör mig hel. Åtminstone så hel jag nu kan bli. 

Vi hånglar en stund, hennes nakna hud mot min. Men så blir hon plötsligt allvarlig igen.

"Kan du berätta lite mer om... din mamma?" Jag känner hur min kropp stelnar till av hennes ord och kyssarna känns plötsligt avlägsna. Det bildas en klump i min hals. Det skaver. 

Sjutton år, trettiotvå dagar och blind.Where stories live. Discover now