TACK!

5.2K 213 96
                                    

TACK för att just du har läst min bok! TACK för allt underbart och fint du har kommenterat om mig och om den. Det har verkligen hjälpt mig, speciellt när jag har mått dåligt, men även när jag har saknat motivation.

NI är min motivation.

"A non-writing writer is a monster courting insanity." - Franz Kafka.

Och på riktigt. Det är literally me. Jag blir galen när jag inte får skriva. Skrivkramp är ännu värre. När jag vill men inte kan, ugh. Absolut värsta som finns!!!

Okej 1: Det har trots allt tagit sin lilla tid att skriva den här. Livet har gått upp och ned och jag har övervägt om den är bra och bla bla. (Som man gör) Men om det dröjer mellan publiceringar och så, så är det bara för att jag vill publicera det bästa och vara nöjd med det, annars kommer jag bara ångra mig och vilja ändra massa och det blir bara jobbigt. <3 (Har lagt till en liten miniprolog i början förresten, ifall ni undrar, ett citat. Inget stort)

2: Tusen tack för allt fint ni skrivit till mig här och i PM och i min diktbok. Och jag är otroligt stolt över mig själv att jag tog steget att publicera på en sådan här sida för lite mer än ett år sedan. Wattpad har hjälpt mig! På så många sätt. Det finns alltid något att läsa när jag känner mig depp, vill komma bort från skolan eller har ångest, oavsett om det är en fanfiction om några killar/någon kille jag inte avgudar för fem öre, så kan det ändå vara allt som behövs för att få mig på bra humör. En klyschig liten fanfic.

3. Jag förundras ständigt över att jag också fått rätt många läsare. Över 100K reads på den här boken, like come on, varför??? Haha. Men jag är självklart otroligt tacksam och lycklig över det, för det betyder guld att få veta att folk faktiskt uppskattar det man gör.

Jag måste erkänna att jag typ har blivit lite småkär i Wincent. Jag bara älskar hans inte riktigt negativa, men oengagerade attityd. Jag påstod det till mina bästa vänner på snap och bara: "Jag tror jag har fått en crush på Wincent i min bok :o "

I princip alla svarade med att:
"Duh, det är ju du som har skapat honom -.-"

Och sorgligt nog, ja, det är ju sant haha. Jag hittade på honom :/ LOL.

4. Några har frågat om min Instagram osv, och jag heter faktiskt samma som jag gör här på Wattpad, men jag är privat. För det känns bäst helt enkelt. Jag gillar att vara anonym, åtminstone ha koll på vilka som följer mig och inte. 

5. UPPFÖLJARE? Well, jag vet faktiskt inte. OM och nu säger jag OM, för jag har verkligen inte bestämt mig, men OM jag skriver en sådan behöver jag rikligt med idéer till händelser och jag har tänkt att OM jag gör det, så kommer det antagligen vara så att hon har fått tillbaka synen och att det är det som det handlar om ;)
Från hela första början av den här boken och igenom så har jag stått fast vid att NEJ, hon ska INTE få tillbaka synen. Men jag vet inte nu, jag har som sagt inte bestämt mig. Jag lovar ingenting <3

6. Jag har i vilket fall en idé till en annan bok, som kommer handla om en kille och huvudgenren är inte kärlek även om det kanske kommer ingå litegrann, utan spänning, men mer avslöjar jag inte. Jag meddelar när jag lägger upp den isåfall, har inget namn på den ännu heller vilket jag gärna vill komma på först. Men jag återkommer om det.

TACK ÅTERIGEN FÖR ATT DU HAR LÄST, GILLAT OCH KOMMENTERAT, DU BETYDER ALLT.

JAG ÄLSKAR ER!

P.S. Nu ska jag dö en smula eftersom mina föräldrar vill läsa den här = pinsamt... aja men de har lovat att inte kommentera nåt xD Thank god. D.S.

Sjutton år, trettiotvå dagar och blind.Where stories live. Discover now