8. BÖLÜM

2.8K 224 43
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 8

Sonraki Perşembe, Kyungsoo ve arkadaş grubu (Minseok'un istediği gibi Pazartesi gününden beri 'resmî üyeler' olan Sehun ve Jongin dâhil) okul bahçesindeki çimenlere kendilerini atarlarken hep beraber hazır sandviç ve içecek almışlardı. Beklenmedik bir biçimde sıcak bir gündü ve çocuklar doğayı keşfetmek istemişler, bu yüzden de öğle yemeklerini yemekhanede yemektense burada yemeye karar vermişlerdi.

Pazartesi günkü doğaçlama sinema faaliyetinden sonra, Kyungsoo şaşırtıcı şekilde geçtiğimiz iki gün boyunca Jongin'in etrafındayken tuhaf ve çekingen davranmamıştı. Pek de tuhaf hissetmemiş ve gayet normal ve rahat davranmıştı ki kendisi de bir hayli şaşkındı. Jongin ile artık kızarmayan bir yüzle karşı karşıya gelinceye kadar tüm haftayı sinemadaki yakın etkileşimlerini hatırlayarak ve kızarıp iki ayağı birbirine dolaşarak geçireceğini sanmıştı.

Ancak şaşırtıcı biçimde diğerinin varlığından herhangi bir rahatsızlık hissetmeden bunu çabuk atlatmıştı ve bugün de sıcak çimlerin üzerinde mutluca otururken bir farklılık yoktu, herkesle birlikte yemek yiyip keyfini çıkarırken bağdaş kurarak oturmuş, çimlerin bacaklarını gıdıklamasına izin veriyordu.

Yüzünü büyük bir patates cipsi paketine gömmekle meşgul olan Chanyeol aniden iki yeni öğrenciden tarafa baktı ve bir şey sordu. "Eee siz ikiniz hangi kulübe katılmayı düşünüyorsunuz? Yani demek istediğim, ikiniz bir süredir bunu ciddi ciddi düşünüyordunuz, değil mi?"

"Evet." Jongin çifte peynirli hamburgerinden bir lokma aldıktan sonra cevapladı. Yemeğini çiğneyip yuttuktan sonra devam etti. "Ama Sehun ve ben bu konuda fikir ayrılığına düştük."

"Ne gibi?" Baekhyun sordu.

"Sehun yüzme kulübüne katılmak istiyor, okul dışında dans dersleri aldığımızdan ötürü bunun vücutlarımız için iyi bir egzersiz olacağını söylüyor." Esmer tenli oğlan somurtarak ağzındaki baklayı çıkardı. "Ama ben şahsen müzik kulübüne katılmak istiyorum."

Kyungsoo diğerini duyduktan sonra neredeyse az önce yudumladığı baloncuklu çayı kusacaktı, biraz öksürüp ardından normalden sesli bir şekilde boğazını temizledi. Diğeri konuşmaya devam ederken tekrar gruba baktı, Jongin'in onun olduğu kulübe katılmakla ilgili söylediği şeylerden etkilenmemiş gibi yapıyordu.

Diğer yandan Baekhyun, enerjik bir biçimde ellerini çırparken Jongin'den bunu duyduğuna çok heyecanlanmıştı. "Evet, siz ikiniz kesinlikle müzik kulübüne katılmalısınız!" Gerçekten heyecanlı bir tavırla ciyakladı, Chanyeol'ün duyulmayacak bir sesle homurdanmasına sebep olmuştu.

"Ama benim şarkı söyleme yeteneğim sıfır." Sehun ikinci şişe baloncuklu çayını içerken düz bir şekilde söyledi (Jongin ile yaptığı 10 günlüğün günde 3 baloncuklu çay anlaşması Sehun için kesinlikle ciddi bir meseleydi).

"Katılmak için iyi şarkı söylemen gerekmiyor, biliyorsun." Baekhyun diğerini katılması için ikna etmeye çalışır gibi savundu. "Gayet güzel piyano çalabiliyorsun, değil mi? Katılman için bu niteliğin yeterli!"

"Ama ben gerçekten yüzme kulübüne katılmak istiyorum." Sarışın çocuk meyus bir iç çekişle karşı çıktı.

"Kulübümüze katılmaları için onları z-zorlama, Baekhyunnie." Kyungsoo birden gurubun kendi tarafından söyledi. Jongin ahu gözlü çocuğun Baekhyun'a söylediği ani lakapla somurttu ve kaşlarını çattı. "Bırak hangi kulübe katılmak istiyorlarsa ona katılsınlar."

Mine ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now