19. BÖLÜM

1.9K 183 73
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 19

"Az önce Kyungsoo'nun nasıl topalladığını gördünüz mü?! Cidden, o kadar süt çocuğu ki!"

"Biliyorsunuz onunla ve diğer iki arkadaşıyla sadece çok zengin oldukları için takılıyorum. Öyle olmasaydı, açıkçası Kyungsoo ile yakınlaşmazdım bile."

"Hey, Kyungsoo'nun evine gidip oyun oynayalım! Onda gerçekten sahip olmak istediğim bir oyuncak var ve ondan oyuncağı bana vermesini isteyeceğim!"

"Kyungsoo öyle yapışkan ki çok sinir bozucu! Biliyorsunuz sadece oyuncaklarıyla oynamak istiyorum, hiç de onunla takılmak istemiyorum!"

"Koşarken Kyungsoo'nun dengesini nasıl kaybettiğini ve dizlerini morarttığını gördünüz mü? Of, tam bir bebek. Gerçekten çok sinir bozucu."

"Kyungsoo beni özel bir arkadaşı olarak görüyor. Tabii canım. O tam bir enayi ve kandırması çok kolay biri."

Jongin çılgınca gözlerini şak diye açtı, alnı boncuk boncuk ter olmuş ve nefesini düzene sokmaya çalışıyormuş gibi derin derin nefes alırken göğsü inip kalkmıştı.

Küt küt atan kalbini normal ritmine döndürmek için kendini sakinleştirdi. Ardından çabucak zır zır öten çalar saatini alıp susturdu ve kendini yatağının üstünde oturur konuma aldı.

Ağırca iç çekti ve tam anlamıyla göğsünü sıktı, az önce gördüğü beklenmedik rüya yüzünden kalbi hâlâ deli gibi çarpıyordu. Bugün arkadaşlarına her şeyi açıklayacakları gündü ve bu yüzden böyle bir rüya gördüğünü sanıyordu.

Ve Kyungsoo da bugün onun bu sahipleniciliği hakkında her şeyi öğrenecekti. Bununla beraber göğsünü daha sert sıktı, Kyungsoo'ya her şeyi anlatma fikri kalbini öncekinden daha hızlı attırmıştı ve şimdiden içinin acıdığını hissetmeye başlamıştı.

Çünkü Jongin, Kyungsoo'nun eski en iyi arkadaşı, hepsi Kyungsoo'nun iyiliği için olacaksa kötü adamı oynamaktan çekinmezdi.

Korktuğu için Kyungsoo'ya söyleyememiş olması bir sırdı; diğer tüm arkadaşlarının onu ve ailesinin sosyetedeki konumunu sadece kullanan yalancı insanlar olduklarını öğrendiğinde Kyungsoo'nun vereceği tepkiden korkuyordu.

Hepsi birer çocukken, Shinjae gibi son derece lüks bir okula gitmiyorlardı, bu yüzden hepsinin kendileri gibi zengin ve tanınmış ailelerden olmayan arkadaşları vardı. Jongin ve Joonmyun pek umursamıyorlardı gerçi, ta ki kazara Kyungsoo'nun arkadaşları arasında dönen muhabbete kulak misafiri oluncaya kadar.

Kyungsoo ile takılan bütün "arkadaşlarının" sadece onu kullanıp suiistimal eden ikiyüzlü insanlar olduklarını keşfetmişlerdi. Küçük Joonmyun bundan sonra ne yapacaklarını bilmiyordu; Kyungsoo'yu tüm ikiyüzlü arkadaşlarından uzak tutmak istiyordu ama aynı zamanda ahu gözlü çocuğun gerçeği bilmesini de istemiyordu çünkü bu onun kalbini kıracaktı.

Fakat Jongin içgüdüleriyle hareket etmiş ve düşündüğü şeyin doğru olduğuna karar vermişti; bir gün kafası karışan ve afallayan en iyi arkadaşına gerçeği söylemeksizin öylece Kyungsoo'nun kendisine ait olduğunu ve onunla takılmaya çalışan her çocuğu (Joonmyun hariç) döveceğini söylemeye başlamıştı. Kyungsoo ona bunu neden yaptığını her sorduğunda; sadece acıyla gülümsüyor, Kyungsoo'nun yüzünü elleri arasına alıyor, aynı hüzünle direkt gözlerine bakıyor ve konuşuyordu. "Çünkü senin sadece bana ihtiyacın var, Kyungsoo. Onlar lazım değil sana. Bana güven."

Mine ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now