13. BÖLÜM

2.3K 227 200
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 13

"Sunumlu proje ödevi yapacağız..." Fen öğretmenleri Bay Lee, sınıf platformunun önünde dururken söyledi. "Çiftler hâlinde."

Bununla beraber sınıftaki her bir öğrenci şaşırmış sayılabilecek bir nefes koyuverdi, çift hâlinde proje ödevi yapma fikriyle kimileri sevinirken kimileri de rahatsız olmuştu.

Joonmyun'un partisinden sonraki Pazartesi idi ve şu an günün üçüncü dersindelerdi, tembelce öğle zilinin çalmasını bekliyorlardı.

"Eşinizi kendinizin seçmenize izin vereceğim." Bay Lee sınıfın önünde söyledi ve Jongin yine bir çapanoğlu düşünmeye başlarken pis pis sırıttı.

Öte yandan Kyungsoo, arkasındaki çocuğun aklından ne çeşit hinlikler ve planlar geçtiğinin tamamen farkındaydı ve bundan kaçınmak için bir yol bulması gerektiğini biliyordu.

Ahu gözlü çocuk tam olarak tanımlayamıyordu ancak Jongin'in Krystal ile olan ilişkisi açığa çıktıktan sonra aniden Jongin'e karşı rahatsızlık hissetmişti. Eleman Cumartesi günkü partide onunla konuşmuş ancak o sadece yürüyüp gitmişti. Jongin bu sabah onu ana binadan girerken görüp seslenmiş ancak Kyungsoo onu duymazdan gelmiş ve hızla yukarı çıkmıştı. Sorununun ne olduğunu bilmiyordu ancak Jongin'e gerçekten çok gıcık oluyordu; diğerinin ona sataşmasından çok daha fazla.

Bu yüzden Bay Lee öğrencilerin eşlerini alfabetik sıraya göre seçeceklerini söylediğinde, kendi kendine biraz gülümsedi. Soyadı Jongin'inkinden önce geliyordu, yani eşini kendisi seçebilirdi ve Jongin bu konuda hiçbir şey yapamazdı. Şimdi onu sinir etme sırası kendisindeydi; aptalca sataşmalarını (ve muhtemelen eski bir kız arkadaşı olmasını) ona ödetecekti.

Soyadı A-C ile başlayan tüm sınıf arkadaşları istedikleri kişiyi eş olarak seçmişlerdi ve nihayet Kyungsoo'nun sırasıydı, ayaklandı ve proje ödevi için seçtiği eşi söylemesini bekleyen öğretmenine baktı.

Şimdi Kyungsoo'nun planındaki tek sorun kimi eş olarak seçeceğiydi. Çocuğun, kendisinin onu bilerek seçmeyeceğini çoktan anladığını biliyordu, bu yüzden onu rahatsız etmeyecek farklı bir eş seçmesi gerekiyordu. Belki hayal kırıklığına uğrayacaktı, ama pek rahatsız olmayacaktı.

Joonmyun'u mu seçseydi? Bu muhtemelen onu sinir ederdi. Ama Kyungsoo Jongin'in, Joonmyun'un Kyungsoo için gerçek bir dost olduğunun ve Joonmyun ile Kyungsoo'nun gruptaki en yakın arkadaşlar olduğunun tamamen farkında olduğunu ve bu yüzden Kyungsoo Joonmyun'u seçerse buna şaşırmayacağını biliyordu. Bronz tenli oğlanı gerçekten gıcık etmek istiyorsa o zaman beklenmedik birini bulmalıydı, Jongin'in pek yakın olmadığı ve beraberken rahat edemediğini bildiği biri, Jongin'in hemen hemen 'tehdit' olarak algıladığı biri.

Ve böylece, Kyungsoo eş olarak seçilebilecek mükemmel kişiyi düşünürken kahkahasıyla boğuştu. "Kim Minseok, hocam."

Hem Joonmyun hem de Jongin ona inanmaz ve şaşkın bakışlar atmıştı; Joonmyun açıkça Kyungsoo'nun kendisini seçeceğini, Jongin de Kyungsoo'nun Joonmyun'u seçeceğini beklediği için.

Minseok kafası karışarak ona bakmış ve ardından kendi yüzüne işaret parmağını doğrultup sormuştu. "Ben mi? Neden?" (Ç.N: KAPLUMBAĞA DEDEN XD)

"Evet, sen." Kyungsoo kıkırdarken söyledi. Kendi intikamı için arkadaşını kullanmanın hiç hoş olmadığını biliyordu ama Jongin'in hakkında net düşünmediği ve onu rahatsız edebilecek tek kişiydi. Hoca isimlerini yazdıktan sonra oturdu ve Minseok'a baktı.

Mine ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now