18. BÖLÜM

2K 175 53
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 18

"Hey, Kyungsoo?" Baekhyun ellerinde bir nota kâğıdı tutarken endişeli bir tavırla ona seslendi. "İyi misin? Yine dalıp gidiyorsun..."

Kyungsoo hemen dalgınlığından sıyrılıp pörtlek gözlerle diğerine baktı. "E-Evet... Sadece bu kısmı adam gibi nasıl söyleyeceğimi düşünüyordum..." Diğerinin daha fazla soru sormasına engel olmak için bahane uydurdu.

"Ah, tamamdır!" Baekhyun nota kâğıdına bakmaya dönmeden önce ona genişçe sırıtırken cıvıldadı.

Şu anda müzik kulübünde daha sonra sergileyecekleri eşli performansları için hazırlanıyorlardı. Piyano eşliğinde daha sonra müzik kulübünün diğer üyelerinin ve kulüp başkanı Yixing'in önünde söyleyecekleri (Miracles in December adını verdikleri) bir balad şarkı bestelemişlerdi.

Öğle arasında Jongin ile konuştuktan, Kyungsoo Luhan ve Hyun Woo'nun iki farklı kişi olduklarını keşfettikten saatler sonra rahatlamış ve mutlu hissediyordu ama maalesef içinde bir yerlerde onu %100 rahat hissetmekten alıkoyan bir parça kalmıştı.

Hyun Woo'nun kendisi ve Jongin'den intikam almak için geri geleceğinden korktuğu için rahatsız hissediyor değildi; ona asıl sıkıntı yaratan şey kendisi ve Jongin arasında yaşanan her şeyin sebebi olan travmasıydı. Luhan'ın masum ve güvenli biri olduğunu çoktan biliyordu, Jongin bunu çoktan kanıtlamıştı ancak maalesef yeni öğrenciyi ne zaman görse çocukluğunu hatırladığı için hâlen onun etrafında rahat hissedemiyordu.

Luhan'ı ne zaman görse aklına geçmişinden anıların üşüştüğü gerçeğinden nefret ediyordu. Gerçekten diğerinin yüzüne baktığında hiçbir şey hissetmemek istiyordu; ne üzüntü, ne paranoya ne de travmatik anılar. Hepsinden kurtulmak için geçmişini tamamen unutmak istiyordu çünkü kendisi bile kendi korkularından ve aşırı düşünen aklından bunalmıştı artık.

Ve işte bu yüzden günün çoğunda dalıp gitmeye devam etmişti. O gün ilerleyen saatlerde gerçekten o kadar dikkatsiz ve dalgındı ki performans sırası kendilerine geldiği zaman şarkıyı tüm iradesiyle söyleyip söyleyemeyeceğinden emin değildi. Ama okul müdürünün doğum günü kutlamasında şarkı söylemek için Yixing tarafından seçilmek uğruna da ölmüyordu; açıkçası seçilmemeyi tercih ederdi. Kyungsoo konu şarkı söyleme yetenekleri olduğunda özgüvenli olabilirdi ama solo ya da düet olarak söylemek konusuna son derece gergindi.

Ancak Baekhyun performans için seçilmek konusunda heyecanlı olmaktan öteydi ve ahu gözlü çocuk ne yazık ki arkadaşına yine iyilik yapmak zorundaydı.

Yixing aniden koltuğundan kalkarak herkesin dikkatini topladı. Ardından elinde tuttuğu kaptan küçük bir kâğıt parçası seçmeleri için kulübündeki her bir çifti tek tek çağırdı. Kâğıt parçalarında performans düzenini belirten rakamlar yazıyordu ve Kyungsoo 4. sırayı seçtiği için mutlu olup olmadığından hiç de emin değildi.

"Ah. Dördüncüyüz." Baekhyun sersem sersem gülümsemeden önce söyledi. "Harika! Performansımızı erken sergileyeceğiz!"

"E-Evet..." Ahu gözlü oğlan hafif bir tereddütle cevapladı, gerginlik onu tamamen ele geçirmeye başlamış ve Baekhyun'a cevap verirken sesi çatlamıştı.

Diğeri bunu fark edip bir miktar kıkırdadı, ardından Kyungsoo'nun omzunu hafifçe sıvazladı. "Hey! Çok gerilme ya!"

Kyungsoo karşı çıkmak ve performans yüzünden gerilmediğini, başka şeyler yüzünden gerildiğini söylemek istemişti ama sadece boş vermiş ve gülümsemişti.

Mine ★ [ÇEVİRİ]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum