16. BÖLÜM

1.8K 205 38
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 16

Kyungsoo alarmının gürültülü sesiyle uyandı, göğsü ağır nefesleri yüzünden yukarı aşağı inip kalkarken aniden gözleri şak diye açılmıştı.

Pazartesi sabahı idi ve güneş ışınlarının tanıdık sıcaklığı büyük odasını kaplıyordu. Kyungsoo miskince gözlerini kırptı ve yatağının üzerinde çabucak oturur konuma geçti; okula hazırlanmalıydı ama dün geceki rüyasının verdiği kafa karışıklığı, aniden yine o rüyayı gördüğü için afallayıp başının belada olduğunu hissederken onu yatağının dışında herhangi bir iş yapmaktan alıkoyuyordu.

"K-Kyungsoo... Jongin babasına onu kovmasını söylediği için babam işini kaybetti... Artık okulu bırakmam ve taşraya geri dönmemiz dışında bir seçeneğimiz yok... Ve bunların hepsi senin yüzünden... Ben... Senden nefret ediyorum..."

Eski, çocukluk arkadaşının masum sesi aklında son kez tekrarlamış ve kalbinin biraz hızlandığını hissetmişti. Ardından omuz silkti ve alarmını kapatmak için zırlayan telefonunu aldı.

Nevresimlerinden çabucak kurtulup kalktı ve okula hazırlanmaya başladı. Bu rüyayı son gördüğünden beri epey olmuştu ve dürüst olmak gerekirse o günleri ne zaman hatırlasa artık o kadar ürpermediği ya da rahatsız olmadığı için mutluydu.

Ancak Jongin ile arası nihayet düzelmeye başlamışken neden tekrar o rüyayı gördüğünden tam olarak emin değildi. En son ne zaman gördüğünden de bilhassa emin değildi; başını biraz kaşırken merak etmişti.

Ardından hazırlanmak için odasından çıktı. Rüyası hakkındaki tüm endişeleriyle düşüncelerini bir kenara itti ve günün geri kalanına hazırlanmak için banyosuna girdi.

-----------------

"Çin'den gelen yeni nakil öğrenci bugün geliyor, değil mi?" Minseok ilk derse 5 dakika kala Kyungsoo'ya söyledi (dedikodu yaptı). "Y-Yani bu konuda meraklı değilim ve-"

"Minseok, lütfen ama." Kyungsoo biraz iç çekmeden önce inanmayarak söyledi. "Meraklı olmadığını söyleme çünkü artık cidden kimse sana inanmıyor." Sesindeki yaramaz tonla bitirdi.

Minseok sadece mağlubiyetle somurtmuştu.

Öte yandan Jongin aniden arkalarından konuşmuştu (sadece iki oğlanın sohbetini baltalamak için bir şeyler söylemişti). "Ama bu sınıfta olmayacak, değil mi?"

"Aynen. Olmayacak." Minseok diğerinin yüzüne bakarken söyledi. "Jongdae'nin sınıfında olacak."

"İddiaya varım yeni çocuğun tüm gün başının etini yiyecek." Jongin hafifçe kıkırdarken söyledi.

"Bence de. Jongdae ve herkese karşı gösterdiği aşırı dostaneliği." Minseok her zamanki tiz sesi ile söyledi.

Zil aniden çalıp derslerin başladığını belirtirken Kyungsoo da Jongdae ile ilgili, trollün kendini tüm okulun efendisi ilan ettiği ile ilgili bir espri yapmak üzereydi. Ardından sırasında onu bekleyen dersler için kendine çabucak çekidüzen verdi.

--------------

İlk üç ders Kyungsoo için beklendiği gibi normal geçmişti. Her zaman olduğu gibi çalışkan bir öğrenci olarak hocasını dinlemiş ve notlar almış, hatta ara sıra sınıftaki tartışmalara katılmış, hoca ne zaman onlara bir şey sorsa elini kaldırarak söz almıştı.

Mine ★ [ÇEVİRİ]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant