12. BÖLÜM

2.4K 218 165
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung

BÖLÜM 12

Kyungsoo'nun hatırladığı kadarıyla, şu an Jongdae'nin yarınki parti için takım elbise ve smokin bakmasına yardım etmek için Cheongdam'dalardı.

Yani herkesin farklı gruplara ayrılıp gözlerinin gördüğü her mağazaya girmeleri ve oraya buraya gidip değişik şeyler bakmaları yüzünden kafasının ne kadar karıştığını tahmin edebilirdiniz. En nihayetinde kafasını karıştırmaktan vazgeçip, iki oğlan ilk başta neden Cheongdam'da olduklarını tamamen unutarak o mağaza senin bu mağaza benim gezelerken Baekhyun ve Minseok'a katıldı.

Ama Jongdae bile buraya gelmelerindeki esas amacı unutmuş gibi görünüyordu. Kyungsoo onun Jongin ve Chanyeol ile birlikte bir şapka mağazasına küçük bir çocuk gibi girdiğini görmüştü, bu yüzden sadece omuz silkip kayıp bir çocuk gibi onları takip ederken arkadaşlarının nereye giderlerse onu da götürmelerine izin verdi.

Chanyeol ve Baekhyun henüz birbirleriyle konuşmuyor, hatta birbirlerine bakmıyorlardı bile ve bu her geçen dakika Kyungsoo'yu rahatsız ediyordu, özellikle de ikisi mağazalarda ya da sokakta karşılaştıkları zaman etraflarındaki hava gerçekten ağır ve huzursuz edici oluyordu. Kyungsoo her şeyin en kısa zamanda düzelmesini umdu.

Baekhyun ve Minseok markalı ve pahalı giysiler bakmak için bir butiğe girdiklerinde, Kyungsoo yandaki mağazanın ufak ama ev gibi bir kitapçı olduğunu fark etmişti. Kendisinin de eğlenebileceğine memnun olduğunu hissederek, çabucak iki oğlanı kendi cennetlerinde eğlenmeleri için yalnız bırakıp gitti.

Kitapçıya girdi ve çabucak raflar arasında gezindi, oradan buradan yeni kitaplara bakıyor veya bu haftanın yeni ve en popüler romanlarını takip etmek için 'haftalık en çok satanlar' etiketini kontrol ediyordu.

Buraya tek başına geldiğinden öyle emindi ki, dürüstçe niye bunu okuduğu hakkında hiçbir fikrinin olmadığı rastgele bir yemek tarifi kitabına bakarken birisi sırtını dürttüğünde gerçekten çok şaşırmıştı. Arkasına baktığında, o tanıdık gerzek gülümseme ona çakıverdi; Kim Jongin idi.

"Daha çok kitap mı arıyorsun?" Uzun oğlan sordu. "Ama neden tarif kitabı? Aşçı olmayı falan mı planlıyorsun?"

Kyungsoo biraz kızardı ve tutmakta olduğu kitabı rafa çabucak geri koydu. "Sadece merak ettim..." Diye savundu.

Jongin sadece omuz silkmiş, ardından resminde çikolatalı kruvasan olan bir tatlı kitabını kavramıştı. "Hey, Chanyeol ile Baekhyun ne ayak?"

Kyungsoo neredeyse olduğu yerde donakalmıştı, ardından hızla örtbas edip konuştu. "N-Neden bahsediyorsun sen?"

"Araları bozuk gibi görünüyor." Jongin kitabın içindeki leziz çikolatalı tatlılara göz atarken cevapladı. "Demek istediğim, genellikle aralarından su sızmaz ama şu an birbirlerini yok sayıyorlar. Ve Chanyeol genelde olduğu gibi konuşkan değil ve Baekhyun da pek kikirik sayılmaz, o yüzden belki de bir sorun vardır diye düşündüm..."

Kyungsoo bir şey bilmiyormuş gibi görünmek için elinden geleni yaptı ve sorun yokmuş gibi rol kesti. "B-Bilmiyorum... Muhtemelen bir yanlış anlaşılma falandır. Veya belki gerçekten de havalarında falan değillerdir."

"Öyle mi düşünüyorsun?" Esmer tenli oğlan sesindeki ufak endişeyle söyledi ve ahu gözlü çocuk ona inanmaz bir bakış attı.

"Ne zamandan beri benim arkadaşlarımla bu kadar ilgilenir oldun sen?" Suçlayarak söyledi, sanki bu fikirle biraz rahatsız olmuş gibiydi.

Mine ★ [ÇEVİRİ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin