FİNAL

1.8K 144 68
                                    

Mine

Yazar: HavocLight

Çeviri: Minnie Hyung


BÖLÜM 26

"Hazır mısın?"

"Iıı..."

"Kyungsoo?"

"...Çok gerginim."

"Hayır. Yapabilirsin bebeğim, güven bana."

"K-Korkuyorum, Jongin..."

"Şşş. Sorun yok Kyungsoo, sadece... Yap. Benim için. Tamam mı?"

"A-Ama..." Dedi Kyungsoo, doğrudan Jongin'in gözlerine bakarken göğsü inip kalkıyordu.

Sevgilisi ellerini dar beline yerleştirip Kyungsoo'nun yüzüne eğildi, bu yakınlıkla burunları neredeyse birbirine çarpacaktı. "Bana güvenmelisin. Yapabilirsin..."

Kyungsoo derin bir nefes aldı, sanki kendini yaşanacaklara hazırlar gibiydi. Ama cevap veremeden, bir ses yanlarından neredeyse haykırarak dikkatlerini çekti.

"Siz ikiniz burada ne bok yiyorsunuz la?" Sehun'un düz ve derin sesi iki oğlanı irkiltti ve dönüp perde arkasından ötekine baktılar. "Jongin, Kyungsoo'yu sekse zorluyormuş gibisi--"

"Kes ulan!" Jongin homurdanarak neredeyse çığlık atmıştı. "Sadece gösterisi için onu sakinleştiriyorum! Joonmyun'una falan gitsene sen!"

Sehun cevaben sadece somurttu ve gitmek için dönerek sonrası için hazırlanmak amacıyla sahne arkasından ayrıldı.

Kyungsoo sevgi dolu gözlerle kendisine bakan erkek arkadaşına baktı. Jongin ona gülümsedi ve kıkırdamaya başladı. "Sanırım kulağa çok garip geliyorduk..."

"Evet..." Jongin hâlâ kıkırdarken kabul etti. "Ama cidden. Yeteri kadar çalıştın, Kyungie. Harika iş çıkaracağına eminim."

"Ama ben söylerken tüm okul beni izleyecek!"

"Ne olmuş yani? Onlar için söyleme. Benim için söyle." Jongin ponçik bir tebessümle ve parıldayan gözleriyle söyledi, aniden zihninde bir ampul yanmıştı. "Bak, ön sıralarda oturuyor olacağım, öğretim üyelerinin koltuklarının hemen arkasında. Sadece gözlerini bana odakla ve herkesi unut. Tüm salonda sadece benim olduğumu hayal et ve--"

"Açıkçası bu beni sadece daha çok gerer." Kyungsoo çatık kaşlarıyla söyleyerek sevgilisinin açıklamasını kesti. "Ama... Tamam, yaparım."

"Tabii ki." Jongin ellerini Kyungsoo'nun yüzüne koyup şişkin yanaklarını avuçlamadan önce söyledi. "Başaracaksın. İnan bana."

"Teşekkür ederim." Kyungsoo gülümsedi, içi şu an çok daha rahattı ve sevgilisinin tatlı ve yatıştırıcı sözlerini dinledikten sonra daha az gergindi. "Gelmiş geçmiş en iyi erkek arkadaşsın."

Jongin onu bırakmadan ve son kez sarılmadan önce kısa oğlanın alnına saf bir öpücük kondurdu. "Şimdi gidiyorum. Birkaç dakika içinde gösterin olacak ve Baekhyun şimdiden buraya geliyor. İyi olacaksın, değil mi?"

"Evet, olacağım." Kyungsoo gülümseyerek cevapladı. "Gidebilirsin. Senin de hazırlanman lazım..."

"Tamam." Jongin Kyungsoo'nun elini bırakırken söyledi. "Sonra görüşürüz bir tanem!

-----------------------

Sahne ışıkları söndü ve bu Kyungsoo ile Baekhyun için kulisten sahneye gelmelerinin işaretiydi. Son bir baş onayı ve iki oğlandan sessiz bir tezahüratla, kulisten çıktılar ve hemen sahneye yerleştiler. Baekhyun beyaz piyanonun önünde otururken Kyungsoo mikrofonunu tutup yanında durdu.

Mine ★ [ÇEVİRİ]Where stories live. Discover now