Συνοδοιπόρος μιας ζωής

46 7 0
                                    

Μαμά; Δεν θυμάμε αν στο έχω πεί αλλά νιώθω πως σε γέννησα:)

Μαμά μου, πονάω να σε βλέπω να πονάς, ο πόνος σου διαπερνά με ρίγος όλο το σώμα μου, η καρδιά μου κλέει και χτυπάει πιο δυνατά, τα μάτια μου έχουν μόνιμη θλίψη και θολώνουν απο τα δάκρυα.. Μαμά μου θέλω να είσαι καλά γιατί μαζί σου θα είμαι και εγώ καλά..

Μαμά μου, ο κόσμος γύρω μου είναι κακός. Δεν ξέρω που βρίσκει τόση κακία.. Δεν ξέρω πως μπορεί να έχει τόση ζήλεια.. Άραγε του κάναμε και εμείς με την σειρά μας κάποιο κακό; Δεν πειράξαμε ποτέ μας εμείς κανένα εκείνη έκει έξω γιατί μας ενοχλούν;

Εκείνο το μάτι που λέγαμε, το θυμάσε μαμά;; Μας έφαγε σου λέω.. Και θέλω να τους παρακαλέσω εκείνους τους δήθεν εχθρούς μας να σταματήσουν να μας εκδικούντε με τα λόγια τους να φύγουν μακριά μας.. Θέλω να δώ μια άσπρη μέρα απο σήμερα ...

Μαμά πλέον θα είμαι εγώ το στήριγμα σου και σου υπόσχομαι πως πότε δεν θα αφήσω κανένα να σε πονέσει.. Σου υπόσχομαι πως την Ιθάκη που μου είχες πεί πως θα δώ μόνη μου δεν θα την αφήσω να βγεί σκάρτη επείδη μαμά μου δεν μου έμαθες ποτέ να τα βάζω με σκάρτες υποθέσεις..Παρά μόνο μου προξένεψες όμορφες αναμνήσεις και αυτές είναι στην δική μου Ιθάκη.. Ότι δεν είναι καλό στη Ιθάκη μου φεύγει μαμά μου και για αυτό δεν ευθύνεσε εσύ παρά μόνο εγώ και οι αδυναμίες μου.. Βλέπεις έφτιαξα και εγώ κάτι απο μόνη μου και το έκανα λάθος.. Αλλά με έσενα δίπλα μου και με τις συμβουλές σου όλα φτιάχνοντε.

Μαμά μου δεν θυμάμε αν στο έχω πεί αλλά σε αγαπώ και σου υπόσχομε πως θα είμαι δίπλα σου σε κάθε σου στιγμή, σε κάθε σου χαρά, σε κάθε σου πόνο.. Και σε νιώθω και θα σε νιώθω μέχρι την τελευτέα μου πνοή.

Μαμά μου στο πλευρό σου θα είμαι κάθε μέρα και όχι απο ανάγκη αλλά απο αγάπη..

*Συνοδοιπόρος μιας ζωής*

*Αφιερωμένο για την σημαντικότερη ύπαρξη στην ζωή μας.

Ο Προορισμός μαςWhere stories live. Discover now