Κάποτε φεύγεις

41 4 0
                                    

Ξέρεις, θα μένεις, αλλά θα έρθει η λυτρωτική στιγμή που θα φύγεις τόσο μακριά που κανείς και τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει.


Θα είναι τόσο έντονη η δύναμη της απόφασης και της θέλησης σου που δεν θα σταθεί σε λόγια ακόμη κι αν τόσο καιρό έμενες και υπέμενες για να ακούσεις από τα χείλη του κάτι ευχάριστο που θα σε έκανε να αισθανθείς ξεχωριστή.


Θα είναι τεράστια η απελευθέρωση που κατάφερες να αποσύρεις σκέψεις, αναμνήσεις, πόνο, δάκρυα, από το μυαλό σου που αφορούσαν αυτόν τον έναν άνθρωπο. Θα είναι λυτρωτικό να ξεκαθαρίσεις και να καταφέρεις να δώσεις χώρο σε νέα πράγματα. Κάθε συναισθηματική «αποκόλληση» είναι δύσκολη, όμως πάντα απαραίτητη για το καλό και την υγεία σου.


Ξέρεις, είχα γεμίσει όλο μου το είναι με σένα. Δεν ξέρω πραγματικά εάν μπορείς να φανταστείς κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα το έχεις νιώσει. Ήταν όμορφο αν και μαζοχιστικό αφού ήταν μόνο από τη μεριά μου, μέχρι που δεν άντεξα...


Κουράστηκα. Καταλαβαίνεις. Kουράστηκα και αισθάνομαι να φθείρομαι... Έτσι συμβαίνει όταν η αγάπη είναι μονόπλευρη. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος να το παλεύει για δυο..


Δεν είναι ότι δυσκολεύομαι να συνεχίσω. Δεν μπορώ όμως τώρα και όμως οφείλω στον εαυτό μου να δω πώς θα συνεχίσω.


Θέλω να είσαι καλά. Θέλω όμως κι εγώ, να είμαι λίγο πιο καλά από σένα. Όπως ήμουν και πριν...


*Έχω ανεβάσει ένα βίντεο απο ένα καραόκε μιας βραδιάς με φίλους. Είναι όταν είχα ζαλιστεί απο το ποτό και βγήκα να τραγουδίσω ως συνήθως!! Καλή ακρόαση αν και δεν ακούγετε και πολύ καθαρά και για εικόνα χάλια δεν υπάρχει λόγω μιας σκέψεις της καλής μου φίλης !!

Όπως και να έχει φτάνει η φωνή ακόμη και μπροστά σε μια άψυχη εικόνα;) χχ

Ο Προορισμός μαςWhere stories live. Discover now