Γυναίκες δυνατές

27 7 0
                                    

Για τις γυναίκες που αγάπησαν πολύ και πληγώθηκαν, που το προσπάθησαν μέχρι το τέλος για να σώσουν ότι μπορούσαν, που άντεξαν τα πάνω και τα κάτω σου και στο τέλος, με όλη τους την μαγκιά, έκλεισαν την πόρτα στο παρελθόν που τις έδενε μαζί σου και τις κρατούσε πίσω από τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονταν...

Είναι κάποιοι άνθρωποι που το παλεύουν πολύ για να κρατήσουν ζωντανό έναν έρωτα. Ακόμα και αν τα σημάδια δείχνουν ότι έχει τελειώσει, ότι έχει κλείσει τον κύκλο του, δεν το βάζουν κάτω μέχρι να εξαντλήσουν και την παραμικρή χαραμάδα ελπίδας που βλέπουν να υπάρχει. Και εάν δεν υπάρχει, βρίσκουν τρόπο να την δημιουργήσουν και αφορμές για να επιμείνουν.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν φοβερή διαίσθηση και καταλαβαίνουν καμιά φορά πίσω από τις σιωπές. Πίσω από τα ανείπωτα λόγια. Γιατί νιώθουν πως το συναίσθημα είναι ακόμη ζωντανό... Το διαισθάνονται όταν ένας έρωτας θέλει κάτι μικρό για να φουντώσει και ας καούν στις φλόγες του.

Είναι οι έρωτες που σου τρώνε το μέσα σου, που μία από τις δύο πλευρές είναι λιγότερη δυνατή και περισσότερο δειλή, είναι οι έρωτες τους οποίους βιώνουμε καθημερινά. Οι άνθρωποι, έχουμε μάθει στα εύκολα. Εύκολες σχέσεις, εύκολοι έρωτες, εύκολα όλα. Τόσο εύκολα που τα δυσκολεύουμε και δεν ξέρουμε πώς να βγούμε από τα μπλεγμένα θέλω και τα συναισθήματα μας.

Συνήθως αυτές οι γυναίκες που δίνονται πολύ, επιλέγουν οι ίδιες το πρόσωπο που θα τις «ταλαιπωρήσει» και στήνουν το παιχνίδι του φλερτ πριν καλά καλά το καταλάβει. Νομίζεις πως τις κέρδισες, αλλά αυτές είναι που έφεραν την κατάσταση μαζί σου στα μέτρα τους.

Αγαπάνε με πάθος και όταν είναι να δοθούν, καλύτερα να μπορείς να το αντέξεις και να το χειριστείς, αλλιώς, μην μπεις καλύτερα στη διαδικασία να χαραμίσεις τον πολύτιμο τους χρόνο.

Δεν φοβούνται να πονέσουν και να παλέψουν και για τους δυο σας εάν χρειαστεί, φτάνει όμως να τους δείχνεις ότι το θες κι εσύ. Ότι αξίζουν να τις διεκδικήσεις, να μην αφήσεις κανέναν άλλον να τις εντυπωσιάσει και πως είναι ότι πιο όμορφο υπήρξε ποτέ στη ζωή σου. Έχεις να μάθεις πολλά από αυτές τις γυναίκες και δεν θα επιδιώξουν να σε «σκιάσουν» ποτέ. Θα σου μάθουν να εκτιμάς κάθε λεπτό της καθημερινότητας σου και θα σου θυμίζουν καθημερινά πόσα στα αλήθεια αξίζεις προτρέποντας σε να τα καταφέρεις ακόμη και στην σκακιέρα της επαγγελματικής σου σταδιοδρομίας.

Θα σε αγαπάνε και δεν θα ντρέπονται να το δείξουν. Εάν μάλιστα, αφήσουν πράγματα από την πλούσια και γεμάτη ζωή τους πίσω, μόνο και μόνο για σένα, τότε από την καρδιά τους δεν πρόκειται να βγεις ποτέ.

Μόνο πρόσεξε.... Μην τις θεωρήσεις δεδομένο, μην το πάρεις ότι θα είναι για πάντα εκεί για σένα εάν δείξεις να μην τους δίνεις την ασφάλεια και την αγάπη που ζητάνε από σένα. Γιατί θα τις χάσεις πριν καλά καλά το καταλάβεις... Θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο μαζί σου αλλά δεν θα σε περιμένουν ποτέ να γυρίσεις, κλαίγοντας τη μοίρα τους με διάφορα γιατί που θα ψάχνουν απαντήσεις. Δεν θα επιτρέψουν ποτέ στον εαυτό τους να νιώσει παραμελημένος από εσένα. Αυτές οι γυναίκες περιμένουν τα πάντα και τίποτα από τον άνθρωπο τους...

Και αν είσαι άξιος της αγάπης τους, θα ζήσεις την πιο όμορφη ζωή μαζί τους. Γιατί ξέρουν πότε και ποιον να αγαπούν, ξέρουν όμως και πότε να φεύγουν διαγράφοντας κάθε στιγμή με έναν άνθρωπο που τους απέδειξε πως δεν ξέρει να ζει και να παθιάζεται με τον έρωτα τους...

Ο Προορισμός μαςWhere stories live. Discover now