Εγώ είμαι η δύναμη μου

26 8 0
                                    

Είναι και αυτό που ξημερώνει μια όμορφη μέρα, είσαι μέσα στην χαρά για ένα νέο ξεκίνημα και έρχονται και τα κακά νέα να σου τα ανατρέψουν όλα.

Είναι αυτό που λές κακή τύχη.. Όλα ανάποδα.. Άραγε γιατί να έρχονται σε ένα άτομο που πέρασε πολλά άλλα τόσα; Πολύ θα λένε δεν με θέλει η τύχη.. Δεν με πάει η ζωή.. Εγώ πάλι λέω άστα να πάνε.. Έτσι έπρεπε να γίνει..

Τι και αν είμαστε φτωχοί, τι και αν είμαστε άρρωστοι, τι και αν είμαστε μόνοι.. Δεν την νοιάζει την ζωή, απλά διαλέγει αυτά τα άτομα να τα βασανίσει αφού σου λέει μπορούν να πονέσουν και άλλο..

Καλά τα λέει λοιπόν.. Και εγώ της λέω: ΖΩΗ στείλε μου και άλλα κακά αν σου πάει.. Δοκίμασε με, πόνεσε με, σακάτεψε με.. Κάνε με χαλί και πάτησε με.. Εγώ πάλι θα σταθώ στα πόδια μου, πάλι θα αναστηθώ, πάλι θα είμαι καλά και πάλι θα περιμένω να μου δίξεις το επόμενο σου κακό..

Γιατί σε έχω μάθει και πλέον είναι πολύ αργά να παίζεις μάζι μου.. Πάω για ύπνο λοιπόν.. Και ένα σου λέω.. Τον ύπνο μου δεν θα το χαλάσεις ποτέ ξανά.. Παρά μόνο εγώ τα έργα σου...

**Δύναμη πάνω απ'όλα σε ό,τι και να έρθει στον δρόμο μας..** Ο Θεός μας τα στέλνει γιατί ξέρει μέχρι που αντέχουμε.. Και εμείς δεν πρέπει να τον απογοητεύουμε παρά μόνο να του δείχνουμε πόσο δυνατούς μας κάνει κάθε φορά!!

Ο Προορισμός μαςOù les histoires vivent. Découvrez maintenant