Dankwoord

1.8K 153 44
                                    

Hier zijn we dan; aan het tweede dankwoord dat ik moet schrijven voor De Begaafden. Hoe snel is dit gegaan? Hoe verdomd snel is ook dit boek weer voltooid? Ik vraag het me serieus af. Twee maanden? Drie maanden? Ik heb geen flauw idee, maar ik ben stiekem wel héél opgelucht (rust).

En nu houd ik mezelf voor de gek, want het is tijd om aan deel drie te beginnen. Het deel dat normaal gezien de ontknoping zal bevatten en het échte einde van de serie. Al heb ik soms het gevoel dat ik nog meer moet en kan schrijven, maar ik wil het boek niet gaan uitmelken, dus ik denk toch dat het een trilogie is en zal blijven.

Maar nu terug naar het echte dankwoord.

Want ja, ik moet jullie opnieuw bedanken. Jullie, die mij altijd gesteund hebben. Jullie, die me altijd hebben aangemoedigd, me hebben gevraagd of door te gaan. Jullie, die hebben gelachen en leuke, verdrietige of ronduit hilarische reacties hebben geplaatst.

Ja, jullie, mijn lezers, die er gewoon altijd waren.

Zonder jullie zou CLARA nu niet af zijn. Zou NOX misschien nog niet eens afgerond zijn. En ik wil jullie daar voor bedanken en bedanken en bedanken en voor blijven bedanken! Want jullie zijn stuk voor stuk geweldige personen, met problemen, met leuke eigenschappen, met moeilijkheden, met perfecties en imperfecties en al die dingen die jullie zo gek maken om dit amateuristische shit-verhaal te gaan lezen.

Een grote, dikke, kleffe kus.

Ik ben blij, zo blij, zo, zo zo blij en echt gelukkig! Ik kan gewoonweg niet geloven dat ik een trilogie aan het schrijven en dat het tweede boek (o, god, serieus) af is! Dit had ik echt niet verwacht toen ik met NOX begon door een of andere bevlieging. Het is zo fantastisch dat dit aan het lukken is, en het geeft me gewoonweg zoveel zin en motivatie om door te gaan en hier iets van te maken.

Ik hou van jullie!

Speciale dank aan:

Whistlewind

Britt_02

@durban_skies

@FictionalState

@JJBrightSide

@kroepoekxoxo

@x-Melis-x

@Lysithae

Dank je, dank je, dank je



CLARA - De BegaafdenWhere stories live. Discover now