Második

1.9K 135 21
                                    


-Louis, ez így nem állapot. Egész nap csak fekszel és a telefonodat bújod. 16 éves vagy, nyár van, ki se mozdulsz itthonról és még a focit is abbahagytad. Nem hagyom, hogy így elrontsd az életedet. Szeptembertől kezdve hip-hop táncra fogsz járni. Pont. Nem szállok vitába.-mondta végig, mire egy tized másodperc alatt felültem.

-Miket beszélsz?! TÁNC?! Már ne haragudj, de ez ostobaság. Az lányoknak való, ugye nem gondolod ezt komolyan?! Nem fogok táncra járni. Abban biztos lehetsz. Nem kényszeríthetsz. Különben is, nézd meg, be vagyok kötözve, nem fogok így csinálni semmit.-néztem rá mérgesen. Nem hiszem el. Ez csak egy vicc. Dehogy fogok én táncra járni, megbolondult ez?

-Az első egy-két alkalommal csak nézed, de amint leveszik a kötést, te is beállsz. Mr. Styles örülni fog egy új tanoncnak. És amúgy is, nincs miről beszélni kisfiam. Amíg itt laksz és az én pénzemből, keresetemből élsz, azt csinálod, amit mondok, megértetted? És különben is, hidd el jót fog tenni ez neked.-végszóra ki is ment a szobámból.

Ezt pont el is hitte, hogy ilyen állapotban itt táncikálni fogok. Nem vagyok én hülye. A tánc ostobaság. Lányoknak való.

Hip-hop tánc. Hát be nem fogok menni, az is biztos.

-Louis, mielőtt azon törnéd azt a rafinált kis agyad, hogy nem mész be, mindig én foglak bevinni téged edzésre és megmondom Mr. Stylesnak, hogy ügyeljen rád.-rontott be anya. Ez egy kibaszott gondolatolvasó?

-Honnan veszed, hogy erre gondoltam?-kérdeztem flegmán.

-Rád van írva Lou.-ingatta a fejét jobbra-balra és angolosan távozott.

Ki a fene az a Mr. Styles? Megvan! Keressünk rá Facebookon!

Bekapcsoltam a tabletem és beírtam, hogy Styles. Több ezer találatot adott ki. Remek. Sóhajtva hátradőltem.

-ANYA MI A TÁNCTANÁR KERESZTNEVE?-ordítottam ki.

-HARRY.-ordította vissza. Szuper.

Rákerestem arra, hogy Harry Styles, mire kidobott két embert. Végre. De honnan tudjam, hogy melyik az?

Rákattintottam az elsőre. London volt beírva lakcímhelynek. Fiatal volt, talán korombeli, de kicsit lehet idősebb. Talán ez lehet az? Olyan izgatott lettem. Rákattintottam a profilképre és egy teljesen ismeretlen férfit dobott be.

Vállat rántottam és rákattintottam a másikra. Neki is London volt a tartózkodási helye, de kicsit idősebb volt mint az előző. Remek. Rákattintottam a profilképére. Nem volt valami közeli, de a képen rajta volt egy szőke csávó és egy hosszú mogyoróbarna göndör hajú ember. Távolról láttam az alakokat. Valahonnan ismerős volt nekem, de fogalmam sincs honnan. Nagyítsuk ki! Omg mekkora ötlet! Rákattintottam arra, hogy "Megjelenítés teljes méretben", ekkor benyitott valaki. Fel se nézve megszólaltam.

-Anya nem érdekel a táncika, nem akarok erről hallani, se a farkam nagyságáról szóval, ha ezt akarod mondani, akkor köszi nem kell.-mondtam flegmán. Felpillantottam és elpirultam szégyenembe.

-Ohh Hello Lottie.-tettem le a kezemből a tabletet. Hát ezt szépen benézted Tomlinson. Lott egy egészen eltorzult arccal nézett rám.

-Louis, mi van a farkaddal?-kérdezte hihetetlenkedve. Milyen jó, hogy ez jött le neki ebből az egészből! Sóhajtva válaszoltam neki.

-Semmi, semmi nincs a farkammal. Miért jöttél? Azért megint, hogy elmond, milyen buzi vagyok? Figyelj, bizalmasan elmondtam neked egyszer, hogy bejön egy fiú, erre fel te meg elmondod az egész családnak és buzizol állandó. Egyáltalán minek mondtam el neked? Úgy tűnik Lottie, te kibaszott megbízhatatlan vagy. Ohh és képzeld, ha már itt tartunk!-álltam fel idegességembe az ágyról. -már pasim is van, a neve..a neve...Harry Styles és te soha nem fogsz vele találkozni.-mondtam és közbe bólogattam. Honnan is jött hirtelen ez a név? Áh igen, a tánctanár! A képen úgy láttam mind a kettő Harry Styles velem egykorú, szóval!

-Figyelj Lou, bocsánatot szeretnék kérni tőled.-hajtotta le a fejét. -Nem voltam jó húg. Kérlek ne haragudj rám, nagyon megbántam. Nem szeretném, ha haragudnál rám. Csak tudod, ott van David, a barátom, vagyis, vagyis...a volt barátom.-csuklott el a hangja a végére és lecsordult egy könnycsepp az arcán. Összeállt a kép, most már mindent értek.
Közelebb húztam magamhoz és megöleltem.

-Sírj csak Lotts, sírd ki magad.-simogattam a hátát és szorosan öleltem a zokogó lányt.

-Annyira sajnálom Lou, te olyan kedves vagy velem mindig, én pedig kibaszott szemét voltam. Soha többé nem foglak úgy hívni és soha többé nem leszek veled annyira szemét, megígérem. Tényleg nagyon sajnálom.-borult rám. Meglepődöttségemben meg sem tudtam szólalni, de amikor várakozóan kiskutya szemekkel rám nézett, meglágyult a szívem.

-Nincs semmi baj Lottie, megértem min mész keresztül. És nem, tudom, hogy nem vagy már kislány, lassan tizenöt éves leszel. Nagylány vagy már.- mosolyogtam rá és megpusziltam az arcát. Elmosolyodott és ráborult a mellkasomra, mire felszisszentem.

-Ooops bocsi.-megpuszilta a homlokom és rám tekintett a hosszú szempillái alól.

-Akkor nincs harag?-birizgálta a kötés tetejét ami megmosolyogtatott.

-Dehogy van, te bolond. Csak légyszíves ne viselkedj úgy ahogy viselkedtél, oké? Nem annyira esett jól.-sóhajtottam, mire lenézett a földre szomorúan. Nem, szomorú nem lehet az én kishúgom, gyorsan témát kell váltsak....Bingó!

-Képzeld, anya beíratott táncra.-forgattam szemet mire Lott kuncogva rám nézett.

-Ott legalább bepasizhatsz vagy valami.-mosolyodott el, ám másodpercekkel később hirtelen komolyan nézett rám. -Te, azt mondtad van egy pasid, a neve öhm mit is mondtál...-gondolkozott el és kikerekedett szemekkel rám nézett.-A neve Harry Styles. Hol ismerkedtetek meg, vagy egyáltalán mióta vagytok együtt?-bombázott a kérdéseivel. Hu basszus most erre mit mondjak? Kellett ez neked te idióta! Blah. Oké találjunk ki valamit, mert nem mondom el neki az igazat. Teljesen hülyének nézne ha elmondanám és egyből csalódna bennem. Na meg elmesélné anyának. Nem hagyom, hogy csalódjon bennem.

-Hát nos, a sulimba jár, most lesz végzős, nagyon kedves, aranyos és szereti a gyerekeket.-mosolyodtam el. Remélem hihető volt. (ez is)

-Az szupi, és mióta vagytok együtt?-boxolt bele a vállamba.

-Uhm, nos még friss a kapcsolat, szóval még semmi nem biztos.-motyogtam zavartan, mire megértően bólogatott.

-Ne mondjam el senkinek, igaz?-mosolyodott el halványan.

-Légyszi?-pirultam el.

-Megbízhatsz bennem bátyus, most tényleg. A szavamat adom.-bújt oda hozzám finoman, mire alig hallhatóan kifújtam az alig benntartott levegőt és megöleltem. Remélem igazat mondasz most Lotts, különben kurva nagy szarban leszek, ha anya megtudja.

-Szeretlek Lou.-adott egy puszit az arcomra, ami megmosolyogtatott.

-Én is hugicám.-simogattam meg a hátát.

-De ha nem baj, most mennék, megfürdök és készülök holnaputánra, tudod, suli.- húzogatta a szemöldökét és hirtelen leesett amit akar. Harry.

-Oh, igen.-mekegtem zavartan.-Én is készülök. Majd vacsoránál talizunk, szió Lottie.-mondtam. Amikor elhagyta volna a szobát megfordult és halványan elmosolyodott.

-Örülök, hogy kibékültünk.-mondta és elhagyta a szobát.

-Én is.-suttogtam és eldőltem az ágyon.

Na ebből másszál ki Louis, holnapután látni fogod Mr. Stylest, aki nem mellesleg az áll pasid. Remélem legalább jól néz ki.

----

Sziasztok! :)

Nos, úgy gondoltam ma hozom a részt, mivel holnap teljesen KO-s leszek és még majd tanulnom is kell. :/ Remélem tetszett a rész,szépen lassan bontakozik ki a történet! :)

Szép napot! És Boldog Új Évet! :*

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now