Huszonötödik

1.2K 100 52
                                    

Hű. Hát ide is eljutottunk. El sem hiszem. Nem is tudom hogyan kezdjek bele.

A mai napon ünnepeltük a harmincadik születésnapom. Igen-igen... 10 év telt el a balesetem óta. Mondhatni, egy évtized. Az őszintét bevallva ez a 10 év eléggé eseménydús volt. Kezdve azzal, amikor kikerültem a korházból, kiderült elég sok minden. Mondjuk elsőként, hogy miután kiengedtek, Anya két kis gyerkőccel az oldalán várt az épület előtt. Mondhati kicsit megijedtem, de letudtam magamba annyival, hogy csak valami ismerős gyerekre vigyáz aki ijesztően hasonlít ránk. A nap délutánján kiderült, hogy a két kis gyerkőc bizony az én kistesóim. És ez hogyan lehetséges? Hát úgy, hogy míg én kómában voltam, Anya terhes lett és mint megtudtam csodával határos módon nem Harrytől. Furcsa, de igaz. Hazugság volt minden, de sajnos a miértjét a mai napig sem tudom. Anya csak annyit mondott, hogy egy nap majd mindent elmond.

Másodszot pedig, lett egy komoly kapcsolatom, egy Tessa nevű lánnyal. Gyönyörű szőke lokniai válláig érnek és az igéző zöld szemivel csodás hatást keltenek egyszerre. Kicsit alacsonyabb és karcsúbb is, mint én. Amikor megláttam, tudtam, hogy ő lesz álmaim nője. 9 éve ismertem meg, azóta egy boldog párkapcsolatot ápolunk. Van egy gyönyörű szép 8 éves kislányunk, aki inkább édesanyjára hasonlít, mintsem rám. Nagyon szeretem őket, még az életemnél is jobban. Komolyan. Soha senkit nem szerettem ennyire, mint őket kettejüket. Na jó. Talán Hazzt. Vagyis, Harryt. Igen. Az emlékezetem visszatért. Sőt, el se ment. Mikor még anno Larry faggatott, hogy ismerem-e Harry Styles-t, legszívesebben rávágtam volna, hogy igen, de úgy voltam vele, hogy jobb ha mégis elfelejtem őt. Álmatlan éjszakákat okozott nekem ezekután. Szinte minden nap sírva aludtam el, csak mert nem keresett. Elhagyott és becsapott. Csúnyán becsapott. Az őszintét megvallva, nem tagadom, sajnos a mai napig is szeretem, de nagyon. Jön a bonyolultabb része. Harry egy világsztár lett 10 év alatt. Több millió rajongója van. Sőt, bejárta már az egész világot ezalatt az idő alatt. Rengeteg kapcsolata volt, ezerszer jobb nőkkel és férfiakkal, sőt modellekkel. És, hogy újra őszinte legyek, elmentem egy-két koncertjére. Ciki, nem ciki, ez van, de természetesen a hátsó sorokból figyeltem. Nem mertem közelebb menni, nehogy felismerjen. Tessnek sosem mondam el a Harrys dolgot és a balesetem miértjét sem, csak annyit tud, hogy egy figyelmetlen sofőr áldozata vagyok.

-Apa! Apa! Holnap jön a Mikulás!-rohant hozzám Amelie félbeszakítva a gondolkodásomat.

-Igen, Kicsikém. Várod már?-kérdeztem mosolyogva, miközben az ölembe ültettem.

-Nagyon-nagyon várom Apuci.-kuncogta el magát.-És Apuci!- Nézett rám komoly arccal.- Boldog szülinapot!- suttogta, miközben a háta mögül elővett egy színes rajzot.

-Azta, Kicsim. Ez nagyon szép! Te csináltad?-Kérdeztem majd kicsattanva a boldogságtól. Persze nem volt egy mestermű, de egy 8 éves kislányhoz képest, tényleg gyönyörű volt.

-Igen, Apu. Csak neked csináltam.-húzta ki magát büszkén.

-Nagyon szép rajz, Kicsim. Ügyes vagy.-mondtam, majd adtam az arcára egy cuppanós puszit.

-Most viszont, ha nem gond, én megyek aludni, hogy minél előbb jöjjön a Mikulás. Jó éjszakát, Apu.

-Jó éjt, Kicsim.-egy jóéjt puszi után, már szaladt is a szobájába, az emeletre.

-Lou? Bent vagy?-kiabálta az én egyetlen szerelmem, Tessa.

-Bent vagyok, Édes.-kiabáltam vissza. Hallottam, ahogyan letsz valami fémes dolgot az asztalra, majd papucsok csattogását.

-Hát itt van a szülinapos?-mosolyodott el huncutul, majd átdobta egyik lábát a combom mellé, majd beleül az ölembe.

-Nagyon úgy néz ki.- suttogom halkan, majd végigsimítok az oldalán, megállva a fenekénél.

-Tudod Bébi, van még egy meglepetésem számodra.- Suttogja kéjesen a fülembe, amitől kirázott a hideg.

-Kövess.-kacsint, majd felállva az ölemből elindul a szobánkba, csípőjét riszálva, amit beharapott ajkakkal követek végig. Miután beértünk a szobába, ő becsukta az ajtót.

-Ülj le oda.-kacsintott az ágyra bökve. Teljesítve a kérését, leültem az ágyra. Beharapott ajkakkal elkezdett vetkőzni, szépen lassan. Egy szexi mikulásruha volt rajta. Sajnos akaratlanul is eszembe jutott az, amikor Harryt ezzel akartam megajándékozni, akkor tíz éve karácsonykor. Megráztam a fejem és álló farokkal figyeltem végig, ahogy Tess ringatja magát az ölemben.

----

Sziasztok! Nos! Ez lett volna úgymond a befejezés. Az lenne a kérdésem, hogy szeretnétek-e második évadot. Ha igen, akkor azt két-három hét múlva tudnám elkezdeni! Rengeteg ötlet van a fejembe.

Puszi.😋
Xx.B

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now