Huszadik

1.1K 100 19
                                    

Végül nem lett semmi, tekintve, mire hazaértünk volna, Harry elaludt. Szóval ha belementem volna se lett volna semmi. Amit már így visszagondolva bánok, de biztos lesz majd még adandó alkalom!

Reggel különös módon nem fejfájásra keltem, pedig elég sokat ittam!
Mint minden nap, az első az az volt, hogy kezembe vettem a telefonom. Még csak fél hét van. Fura, hogy ilyenkor felébrettem, nemrég értünk haza! Megnéztem minden fontos dolgot, pl. Messenger, Facebook stb. Állandóan irogatnak ilyen 20 év körüli lányok meg faszik. Meglátom, első az, hogy kitörlöm.
Írtam Larrynek, hogy délután jöjjön át, persze, ha sikerül felkelnie. Még nálam is többet ivott szerintem.
Ja! Igen! Elfelejtettem említeni, hogy téli szünet van. Szóval ebben az évben már nem kell mennem, szerencsére!
Unatkoztam, erősen. Rákattintottam a Play Store nevezetű alkalmazásra, és játékok után kezdtem keresni. Annyira egy gagyi szar játékokat adott ki, hogy majdnem földhöz vágtam ezt a szerencsétlen Samsungot. Már éppen adtam volna fel az egészet, amikor 542. sorszámmal rendelkező Wattpad nevezetű alkalmazással találtam szembe magam. Na, ez milyen játék!
Rákattintottam, de nem az várt, amire számítottam.

Wattpad 📖 Free Books

Ez de bulisan hangzik! Rányomtam az Install nevű gombra, majd vártam.

Elég hamar letöltötte. Izgatottan indítottam be az alkalmazást. Regisztráltam. Ami annyiból állt, hogy kérte az e-mailem, felhasználónevem, és a jelszóm. Felhasználónévként beírtam azt, hogy "larry.stylinson.🙏"
Oké, összeshippeltem magam Harryvel. Mert, miért ne?
Beléptem, és először azt sem tudtam, mit kell csinálni. Aztán eszembe jutott, hogy utána kéne járnom ennek az appnak. Beírtam Youtube-ra, az alkamazás nevét, majd megnéztem egy kisfilm szerűt. Tájékozottabban fedeztem fel az új applikációm, majd beírtam a keresőbe, hogy " Gay sex " Na jó. Csak egy kicsit vagyok most kanos hangulatban. Kiadott jó pár erotikusabbnál erotikusabb borítójú könyvet. Amennyit tudtam, elmentettem. Kiváncsian nyitottam meg az egyiket. A címe "HornHub".{most tekintsünk el attól a ténytől, hogy pont Larrys.szerk}

-ÚRISTEN!-kiáltottam fel hírtelen. Erre nem voltam felkészülve. Hát én mindjárt elélvezek. Belelapoztam kicsit a történetbe. Olyan képek fogadtak.. komolyan mondom, én most tényleg könnyítek magamon. Óvatosan becsúsztattam a kezem a takaró alá, majd alsómat lehúzva férfiasságom köré csavartam az ujjaim.

*

-Istenem! De imádom ezt a Wattpadot.-lihegtem visszahúzva a boxerem. És basszus! Ekkora szerencsét! A két főszereplőt Harrynek, és Louisnak hívják! Hát kell ennél több?!

Mosolyogva néztem a félig haldokló telefonom, ami már 50% körül járt. Bezártam az appot, kikapcsoltam a telefont, és feltettem töltőre. Hogy elment az idő! Lassan fél kilenc lesz!

-Bassza meg, Louis! Nem sok kellett, hogy átjöjjek, és helyben megdugjalak!-rontott be hozzám Harold, suttogva. Oops, a vékony falak!
Szégyenlősen lecsúsztam az ágyba, a takaró alá, ahonnan csak a szemeim engedtem kilátszódni.

-Úgy nézel ki, mint egy cuki arab hölgy.-kuncogta el magát. Becsukta az ajtóm, majd leült az ágy szélére. Bedugta a kezét a paplan alá, megkereste az én ujjaim, és összekulcsolta őket. De cuki!

-Na, azt szeretném mondani, hogy ma lesz az utolsó edzés, és szerdán lesz egy karácsonyi buli féle.-simogatta meg hüvelykújjával a kézfejem.

-Okés.-suttogtam, majd kibújtam a takaró alól, elengedve a kezét. Felpattantam, majd eldöntöttam az ágyon beleülve az ölébe és finoman megcsókoltam. Kezeit derekamra helyezte és ő is csókolni kezdett.

-Ezt vedd le, jó?-kérdeztem a trikóját húzogatva. Kuncogva lerántotta magáról, majd újra átkarolt.

-Annyira szeretem ezeket a Larry mommenteket.-bújtam hozzá, miközben mutatóujjammal a madárkás tetkóját rajzolgattam körbe.

-A...miket?-kérdezte cseppnyi szórakozottsággal a hangjába. Felnéztem rá, majd adtam az arcélére egy puszit.

-Hát a Larry Stylinson pillanatok. Összeshippeltem magunk! Tök mutatós egy név!- mondtam egy levakarhatatlan vigyorral az arcomon.

-Irtó édes vagy, Babám!-újra megcsókolt. Annyira odavagyok a csókjaiért. Olyan édes ajkai vannak, és ahogy átdugja finoman azt a forró nyelvét, miközben simogatja az arcom vagy a hátam. Én teljesen szerelmes vagyok belé. Határtalanul belebolondultam Harold Edward Styles-ba.

-Megyek, csinálok reggelit, Szívem. Addig kezdj magaddal valamit, megint.-kacsintott, majd rábökött a farkamra. Bassza meg! Észre sem vettem! Ez nagyon ciki!
Kínosan mosolyogva bólintottam, majd elterültem az ágyon. Megint.

*

Már lassan délután van. Megbeszéltem Larryvel, hogy este átjön és ittalszik.
Per pillanat nézem, ahogy Lottie telefonozik mellettem, Anya pedig vasal. Harry egy órája elment, mondván dolga van. Hát oké. Nekem mindegy, azt csinál amit akar. Fizzy pedig átment a szomszédba barátnőzni, állítólag, de szerintem csak a szomszédcsaj bátyja miatt ment át.

-És, Lou? Van már lovagod?-szólalt meg hírtelen Anya, mire Lot is felkapta a fejét.

-Öhm, alakulóban.-vakartam meg a tarkómat zavaromba, mire Lottie kiguvasztotta a szemeit.

-Na! Komolyan! És honnan ismered?-érdeklődött tovább kedves Anyukám.

-Hát...táncról.

---

Sziasztok!😄
Ez a rész kicsit lapos lett, de csak azért mert holnap is hozok egy (ennél) izgisebb részt.
Meg szeretném köszönni az eddigi megtekintéseket, voteokat és commenteket. Nagyon imádlak titeket!
Puszi!😘

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now