Huszonegyedik

1.1K 112 16
                                    

-Megjöttem!-kiabálta el magát Harry. Hála Istennek! Legalább Anya nem faggatózik tovább! Harry levette a cipőjét és mosolyogva elindult felénk. Vártam, hogy odajön, ad egy puszit, de semmi. Lottnak és Anyának adott, (őt szó szerint lesmárolta), rám se nézett, pedig még fel is pattantam a kanapéról. Adott Lotnak két puszit, aztán elindult felfelé a lépcsőn. Szomorúan mosolyogva néztem utána, majd visszaültem a kanapéra. Ez fájt, kimondhatatlanul szarul esett. Máskor mindig ad puszit, vagy legalább megölel és a fülembe súgja, hogy szeret.
Szomorúan felkeltem, elindultam fel a lépcsőn. Most nem akarok senkivel sem beszélni. Vagyis, de. Harryvel. Irányt változtattam, majd elindultam a szobájába. Nem gondoltam, hogy kopognom kéne, hisz már mindenhogy láttam, így benyitottam. Éppen nekem háttal telefonált.

-Mit hagytam ott, Kendall? Szórakozol velem? Komolyan? Sikerült? Akkor...Akkor terhes vagy? ..Annyira boldog vagyok! Istenem! Örülök, hogy végre meg vagy áldva...Feltétlen mutasd majd meg.. vagy akkor...akkor hozd el táncra. Ott jó lesz. Na, puszi. Szia. Szeretlek.-mielőtt bármi is történt volna, elrohantam a szobámba. Kendall? Pont Kendall? Hisz, ő az edzőstársam. Sosem volt szimpatikus. És most..most kiderül, hogy Harry kavar vele? És még terhes is? Biztos ez? Ne menjek oda megkérdezni? Vagyis...Uram Isten...még én kújtorogjak! A nagy szart! Hogy volt képes erre? Megcsalt engem is és Anyát is? Undorodom tőle! Utálom!
A könnyeim megállíthatatlanul folytak. Nem akarom elhinni! Miért?
Homályosan láttam mindent, de éppen annyit tudtam kivenni az egészből, hogy megkeressem Larry számát. Azonnal a fülemhez emeltem, és tárcsázni kezdtem. 2 csörgés után fel is vette.

-Sz..szia Larry.-mondtam meggyötört hangon.

-Szia Lou, valami baj van?-kérdezte aggódva. Minden elmondtam neki A-Z-ig, ő pedig csendben hallgatta.

-Hogy rohadna meg! Én átmegyek és megverem! Esküszöm!-mondta dühösen a legjobb barátom.

-Kérlek...ne.-szipogtam bele a telefonba.

-Mi? Mi az, hogy ne?-kérdezte értetlenül.

-Ne verd meg. Én szeretem.

-Louis, te nem vagy normális! Ezek után képes lennél még továbbra is együtt maradni vele? Te hülye vagy?-kérdezte totál értetlenül.

-Én..én nem azt mondtam, csak..csak ne verd meg. Mostantól kezdve megpróbálom levegőnek nézni, oké? Elmegyem ma vele táncra, és...és meglátom mi lesz. Este mindenképp gyere, jó?-sóhajtott egyet, majd megszólalt.

-Oké, de vigyázz magadra! Szeretlek, te Tökfilkó! Puszi!

-Szia Larry, én is szeretlek.-kinyomtam a telefont, majd elterültem az ágyon. Nagyjából megnyugodtam, de akkor sem szeretem már annyira mint ezelőtt. Nagyon mély sebet hagyott ez bennem és nem tudom hogy lesz tovább. Talán szakítok vele. Ez lesz a legjobb.

-Lou! Gyere! Indulunk!- Rontott be hírtelen az említett személy. Ahogy meglátta a vörös feldúzzadt szemem, egyből odarohant hozzám és kezei közé fogta az arcom.

-Mi a baj, Kicsim?-kérdezte és egy puszit hintett a homlokomra. Behunytam a szemem és magamba elterveztem, hogy mit fogok mondani.

-Kérlek, most hagyj! Induljunk!- Elszakadtam tőle, majd felkaptam a táskám és elindultam ki a szobámból. Fájt. Iszonyatosan fájt, de nem tudok ellene mit tenni. Nem megy nekem a szakítás.

*

-És 5..6..7..és!-táncoltuk el már vagy tizedjére azt a nyamvadt 16 ütemet. Már mindenki kívülről fújja, de még azért ötször el kell táncolni.

-Oké, most lassan, az elejétől.-sóhajtott Harold, majd odasétált Kendall mellé. Valamit a fülébe súgott, mire a lány elpirult. Rohadék.
Úgy kell elképzelni, hogy ebből a 16 ütemből nyolc tulajdonképpen twerelés féle.
Harold megfogta Kendall csipőjét majd segített neki. Jaj! De rendes már! Ide ne hányjak!
A csajszi pirulva hagyta neki.
Megsimogatta a hasát, majd adott az arcára egy puszit.
NA ITT TELT BE AZ A BIZONYOS KIBASZOTT POHÁR!

-Elmész te a faszba!-kiabáltam rá, mire mindenki felkapta a fejét, közöttük Harry is. Összeráncolt szemöldökkel elengedte azt a picsát, majd megindult felém. Felkaptam a telefonom és a táskám, majd kifutottam a teremből.

-LOU! LOU! ÁLLJ MEG! MEGMAGYARÁZOM!-kiabált utánam, de már nem érdekelt. Rohantam ahogy csak tudtam. Sajnos körülnézhettem volna. Egy hangos dudaszó, majd egy hatalmas csattanás és elsötétül minden.

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now