Tizedik

1.3K 102 7
                                    

-Fiúk! Felkelni! Mindjárt suli!-rontott be anya a szobába. Istenem, miért kell ilyen korán kelni? Nyöszörögve rántottam le a takarót magunkról.

-Larry, kelj fel. Suli van mindjárt.- ásítottam és megpaskoltam a fenekét.

-Na! Lou! Ne rajtam éld ki a vágyaid!- mondta csukott szemmel. Bla bla bla.

-Nemis!-felpattantam az ágyból és elindultam végezni a reggeli teendőimet. Ahogy elnéztem Larry visszaaludt. Nembaj, ő baja. Majd leöntöm valamivel.

Amúgy tegnap este sikeresen megijesztettem ezt a nagy majmot. Szegényke leesett az ágyról, de no problem, túlélte. Anya eléggé későn jött haza, olyan este tíz körül. Megyek ki is faggatom. Gyorsan elkészülődtem és lerohantam a konyhába ahol anya csinálta a reggelit.

-Na! Milyen volt a randi?-haraptam bele egy almába, mire rámnézett.

-Igazából nagyon jó volt.-kezdte mondani izgatottan.- elvitt egy étterembe, ahol megvacsoráztunk és utána pedig elvitt magához. Megnéztünk egy filmet, és képzeld!- gyorsan körbenézett és közelebb hajolt hozzám.-rengeteget csókolóztunk.-suttogta és elpirult a végére. Félrenyeltem az almát és eszeveszettül  köhögni kezdtem, még a könnyem is kijött.
Nem! Nem! Nem! Nem! Fúj! Fúj!
Bólintottam és mély levegőt vettem.

-Ugye második randi is lesz?-kérdeztem pici mosollyal.

-Hogyne! Ma tánc előtt.-mosolyodott el.

-Dehát hogy? Harry suliban lesz, te pedig dolgozol!

-Ma éjszakás vagyok, Harry pedig csak kedden és pénteken jár be.

-Remek.-motyogtam az orrom alatt és elindultam egy korsó vízzel a szobám felé.

-Mondtál valamit?-kérdezte anya.

-Nem, semmit.-kiabáltam vissza és benyitottam a szobámba. Ahogy sejtettem. Larry még aludt. Odasétáltam az ágyamhoz. Próbáltam visszatartani a nevetésem úgy, hogy befogtam az orrom. Megdöntöttem a poharat, ami egyenest Larry fejére ment.
Egy sikkantás hagyta el a száját.
Leborult az ágyról és hallottam ahogy szitkozódik.

-Baszd meg Tomlinson! A jó kurva életbe is már!-pattant fel. Ledobta magáról a vizes paplant és mérges szemekkel nézett rám.

-3...2..-jobbnak láttam szaladni így sikítva elfutottam a szobámból. Futottam a konyhába egyenesen anyához Larryvel a nyomomban.

-Anya! Ments meg!-mondtam elvékonyodott hangon. Larry utolért. Anya volt a védőpaljzsom. Az egyetlen mentsváram.

-Mi az fiúk?-kérdeze kíváncsian.

-Meg akar ölni.- cincogtam mint egy kisegér. Elnevette magát és így szólt:
-Okés, de azért készülődjetek, negyed nyolc van.

Elfutottam a szobám felé, de sajnos kedves barátom ismét utolért. Megfogta a karom, beráncigált a szobába és becsukta az ajtót. Jaj! Itt a vég.

Ledobott az ágyra én pedig összecsuktam a szemem. Vártam, hogy megüssön vagy valami, de semmi nem történt. Percek múlva sem. Kinyitottam az egyik szemem. Larry csak felöltözve mosolygott.
Elkuncogta magát és átölelt.

-Annyira imádlak, te dilibogyó!-felnevetett. Ő, hát oké. Visszaöleltem és felpattantam az ágyról.

-Na! Induljunk suliba.-adtam egy puszit az arcára, felkaptuk a táskákat és kiindultunk a szobából. Útközben összefutottunk Lottieval és Fizzyvel.
- Hallod, Lou azt akar..- kezdte el Fizzy, de ahogy meglátta Larry-t a nyomomban rögtön elhallgatott és elnézett másfele. Hát jó. Majd elmondja!

-Anya! Elmentünk!-kiabáltam. Felvettük a cipőt és elhagytuk a házat.

---
Sziasztok! Ez tudom egy extra unalmas és rövid rész lett, de örülök, hogy ennyit kipréseltem magamból. A kövik rész sokkal eseménydúsabb hosszab és izgalmasabb lesz!😉

Xoxo.😃

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now