Tizenhatodik

1.2K 111 11
                                    

Harry Styles

2 héttel később

Imádom. Minden egyes kis porcikáját imádom. Louis az én kis angyalom. Komolyan! Nem tellik el úgy egy nap, hogy ne gondolnék rá. Jó igaz, minden nap látom, de akkor is! Zavar, hogy nem lehetek vele nyilvánosan. Részben Jay miatt, részben a munkám miatt. Jay. Nos hát igen, ő más tészta. Igazán szerelmes igazából Louisba vagyok, és ezt Jay is tudja. Nem is zavarja. Sőt!

Igaz nem szabadna éreznem semmit sem Lou iránt, mert akkor a munkámnak ugrana. Vagyis nem biztos, de az nincs benne a megállapodásba, hogy beleesek Louisba. Rég nem éreztem ilyen nagy érzelmi kötődést senki iránt sem. Remélem ő is hasonló érzéseket táplál felém. Oké 16 éves, de attól még lehetnek komoly érzései, nem?

Ma szombat van. Jay dolgozik, a többiek itthon vannak. Még csak reggel hét óra van, de nem bírtam már tovább aludni.

Kikeltem az ágyból, elmentem a lányok szobájába. Még békésen aludtak. Huncut mosollyal az ajkamon indultam Lou szobája felé. Útközben lekaptam magamról a pólóm, így egy alsóban mentem hozzá. Épp nyitottam volna az ajtót, amikor meghallottam, hogy éppen telefonál.

-Ne szórakozz már Larry! Komolyan mondom! A puszta látványától elmentem tegnap! Még jó hogy nem tűnt fel senkinek sem. Nagyon ciki lett volna. De aah, baszdki tudod milyen szexuálisan nézett ki! Egy lila mintás ing volt rajta, amin nem gombolta be az első gombokat! Vágod?! Direkt kínoz. Ehhez még a combomat is simogatta az asztal alatt! Csodálom, hogy nem vette észre, hogy egy konkrét sátor van a lábam között!...Ne nevess a nyomoromon!...Egyébként, csináltattam valamit....Igez azt, csodálkozom, hogy anya beleegyezett, amúgy.-muszáj volt elkuncognom magam! Hát ez nagyon édi! Komolyan orgazmusa volt amiatt, hogy tetszett neki az outfittem!Megzabálom!
Szerencsére nem vett észre. Pár másodpercig még csend volt. Amúgy mit csináltatott?!
Sok időm nem volt ezen gondolkozni, mivel újra megszólalt.

-Dugjam fel az ujjamat? Nem fog ez fájni?- MI A FASZ?! Úr Istenem, add, hogy lássam!
-Okés, megpróbálom, úgyis alszik mindenki....Tényleg! Egyszer felvettem Harry nyögéseit hanfelvételre....Jó, de muszáj volt, nagyon szexi volt. Apropó! Majd délután gyere át, még megbeszéljük mikor. Megyek és kipróbálom azt....puszii.-SZENTSZAR! Gondolom kinyomta, mert semmit sem hallottam ezután. El ne kezdje nélkülem! Istenemre mondom, látnom kell, ahogy ujjazza magát!
Lépteket hallottam, és hírtelen becsukódott előttem a résnyire nyitott ajtó. Neee. Lou! Nemáár! Hé! Várjunk csak! Felvette ahogy nyögök?! Azta kurva, micsoda egy bátor fiú ez a Louis. Na oké, eldöntöttem, benyitok.
Mosolyogva keltem fel a földről. Leporoltam magam. Rátettem a kezem a kilincsre, ekkor basszus, meghallottam, hogy a Drága Jay most jön haza. Az Isten megáldja! Most?!
Összeszorítottam a számat, a szemeim és elsikítottam magam halkan.
Megfordultam, felkaptam az eldobott pólóm és elindultam a lépcső fele.

-Szia Bébi.-adtam neki egy csókot, amit viszonzott.

-Jó reggelt. Gyerekek? Fent van valaki?-kérdezte mosolyogva, majd leült a kanapéra.

-Csak Lou van fenn, a többiek alszanak.-ültem le mellé és összekulcsoltam a kezeink.

-Akkor jó, úgyis beszélni akarok Louissal.-állt volna fel, de visszarántottam.

-Szerintem most ne menj fel. Az előbb hallottam, hogy..öhm...tanul.-mosolyodtam el.

-Tanul?-ráncolta össze a szemöldökét. Bólintottam. Muszáj volt elterelnem a figyelmét, ezért az ölembe ültettem és puszilgatni kezdtem a nyakát. Lovaglóülésben rámült, majd beletúrt a hajamba. Vadúl megcsókoltam és eldöntöttem a kanapén. Az oldalát simogattam, közben újra a nyakát csókoltam. Ekkor hírtelen meghallottam, hogy Lou egy orbitális nagyot nyögött. Elélvezett. Elváltam Jay-től, aki elmosolyodott. Akkor szerencsére nem hallotta. Lou miatt megkeményedett a farkam, de nagyon. Ő nem volt itt, hogy segítsen rajtam, így hát felkaptam Jay-t és felvittem a szobánkba, amit kulcsra zártam.

*

Miután megtörtént a dolog, Jay elaludt. Gondosan betakartam, majd magamra kaptam egy alsót. Nem volt kedvem a pólóval szarakodni, ezért úgy ahogy voltam kócos hajjal kimentem a szobából. Halkan becsuktam az ajtót, majd lementem a konyhába. Mindenki lent volt már és reggeliztek.

-Jó reggel srácok.-néztem végig rajtuk. A csajok aranyosan mosolyogva visszaköszöntek, de Lou még csak rá sem nézett. Vállat vontam, majd leültem mellé. Megkentem magamnak egy kenyeret és elkezdtem enni.

-Lou, lehetnek egy kérdésem?-kérdezte félve Fizzy. Lou bólintott, majd Fizzy megszólalt.

-Zayn barátodnak van barátnője?-pirult el a lány. Ki a frász az a Zayn? Lou összeráncolta a szemöldökét.

-Nincs neki senkije. Miért?

-Csak kíváncs voltam.-mosolyodott el a lány.

-Esetleg tetszik?-kuncogta el magát Lou. Édes Istenem! De tündéri ez a hang!

-Talááán.-pirult el újra Fizz.

-Ojjaj! Az én húgicám szerelmes!-visított fel Lottie.

-Úgy tudom Zaynnek bejön egy lány, de majd ezt rátok hagyom.-kacsintott rá Lou.

-Hoppá Felicite! Kapásod van!-Harapott bele a szendvicsébe Lottie.

-Na te Lott, meg se szólalj! Újra összejöttél Dave-el.-nyújtotta rá a nyelvét a húga.

-Komolyan újra összejöttetek?-rántotta fel a szemöldökét Lou.-Kibékültetek végül?

-Igen, eleget udvarolt és nagyjából minden rendben van közöttünk. Na de ha már itt tartunk! Mi van a te titkos szerelmeddel?-kérdezte kaján vigyorral az arcán Lottie. Na! Fasza!
Louis gúnyosan felkurjantott, majd megszólalt.

-Az én szerelmem egy seggfej!-csapott az asztalra, majd folytatta.-soha semmi nem elég neki!- nézett rám egy pillanatra.- még egy cuki meglepit is csináltattam a kedvéért, de kiderül, hogy közben mást is dug! Sőt! Továbbmegyek! Az anyámat dugja.-szipogta el magát a végére, felborította a székét és felszaladt a szobájába.

Baszdki, Louis!
Kínosan mosolyogtam a lányokra, akik tátott szájjal néztek rám.

-Ti?...Ti?..-dadogott Lottie. Megráztam a fejem, és csapot papot otthagyva rohantam Lou után.

Bassza meg!

--
Sziasztook! Elkezdtem fordírani egy textinges Larrys könyvet. Ha gondoljátok nézzetek bele!
😏❤

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now