2. Harmadik

864 93 9
                                    

Miután Larryvel kibeszélgettük magunkat, nem sok életkedvvel indultam haza. Nem tudom mi van velem mostanába, de nagyon furcsa érzések kavarodnak bennem. Egyre jobban azt érzem, hogy Tessa-val nem lesz közös jövőnk. Most azt mondom, hogy ő és a kislányom a legfontosabb számomra, de valahogy úgy érzem, ez nem is igaz. Persze szeretem őket, de nem is tudom, amióta megtudtam ezt a koncertes dolgot azóta felfordult minden a fejembe. Tudom, hogy Harrynek nem jelentettem semmit és ez nagyon fáj. Nagyon sok kérdés kavarog a fejembe a múlttal kapcsolatban. Például, miért voltak együtt olyan rövid ideig? Miért örült Anya, amikor megtudta, hogy titokban randizunk? Mégis mi öröm van abban, hogy a faszim összejött a gyerekemmel? Annyira, de annyira érdekelne! Na, meg ott van az az idegen csávó! (oké, mostmár nem idegen, de akkor is) Egyáltalán hogy eshetett Anyám teherbe tőle, amikor Harryvel volt együtt?
A sok kérdéstől szétrobban az agyam, komolyan mondom!

Ezeket a gondolatokat félretéve sóhajtottam egyet és nyitottam be a házunkba. Mivel hajna fél három volt, halkan levetkőztem és indultam a konyhába, valami ennivaló gyanánt. Találtam almáspitét, amit Tess csinált holnaputánra, amikoris jön a család. Csak nem haragszik meg, ha eszek belőle. El kell ismerni, ez kurva finom lett. Megettem a negyedét és a tányéromat elmosva halkan elindultam Amelie szobája felé. Mivel nyitva volt az ajtó, ezért nem kellett nyikorogtatnom ilyenkor. A kis angyalom békésen szunyókált a hasára fordulva. Elmosolyodtam. Na jó. Talán tényleg ő a legfontosabb az életembe. Nem is tudom miért gondoltam badarságokra az előbb. Harry nem ér meg annyit. Vagy talán mégis? Áá.. hagyjuk.
Adtam a kicsikém homlokára egy puszit, majd gondosan betakartam. Ügyelve arra, hogy ne essek el egyik elszórt játékába se, sasszéztam ki a szobájából.
Na, most jön a neheze.
Nagyot sóhajtva nyitottam be a szobánkba, ahol nem várt látvány fogadott.

Bassza meg, a kurva életbe.

---

Rövid gagyi rész, sorry.😣

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now