Kilencedik

1.3K 114 8
                                    

Mély levegő, Louis! Mély levegő!

-Mit akarsz itt? Nem volt elég amit hallottál?-kérdeztem higgattan. Ekkor Lotts baktatott le. Ránknézett és tekintetét rögtön elvezette Haroldra. Ne! Ne! Ne! Ne! Baszki!!

-Öhm, heló! Lottie Tomlinson.- fogott kezet Harryvel.

-Harry Styles.-mosolygott Lottra. Baszki! Baszki! Baszkiii!!! Erre Lottnak elkerekedett a szeme és hatalmas vigyor keletkezett az arcán. Add Istenem, hogy ezt túléljem!

-Juuuj! Te vagy Lou pasija!-visította el magát, mire Harry és Larry összehúzták a szemöldöküket.

-Öhm, Tessék?-kérdezte Harry. Ám Lott nem nyugodott és faggatni kezdte.

- Iskolába jársz még? Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt? Lefeküdtetek már? Jó volt?-záporozta a kérdéseket. Istenem! Mindjárt elsüllyedek!

-Lott, figyu, kérlek ne!-motyogtam a földet pásztázva. Harry kérdő tekintettel rámnézett és megszólalt:

-Nos, igazából én se meleg nem vagyok, sem biszexuális. Mindemellett anyukádra várok, hogy elvihessem randizni. Én Louis tánctanára, illetve osztályfőnöke vagyok. 24 éves és itt lakom a közelben.- fejezte be. Eddigre már a fejemre húztam a kapucnim és vártam Lott kiakadását.

-Mi? De..de Lou azt mondta, hogy...- belenézett a szemeimbe és bekönnyesedett a szeme. Bassza meg a jó kurva élet! Baszki!
Nem szólt semmit, felrohant a szobájába és becsapta az ajtót.

Ekkor sétált le édesanyám egy igen kihívó ruhában.

-Sziasztok, fiúk!-mosolyodott el. Végignézett rajtunk, de megakadt a szeme Harryn.

-Gyönyörű vagy Jay!-szólalt meg Harold, mire anyám elpirult. Fasza.

-Amúgy, miért ma randiztok? Úgy volt, hogy pénteken lesz.-szólaltam meg egy kisebb sokk után. Harold rámnézett és megszólalt:

-Minél előbb szerettünk volna randizni és akkor úgy gondoltuk, hogy tegyük át mára. Viszont most indulnánk is, mivel asztalt foglaltam. Gyere Jay Szívem.-mosolyodott el. Anya elindult felé, felvette a kabátját.

-Sziasztok fiúk, kaja a hűtőben, majd este érkezem.- adott mindkettőnknek egy-egy puszit és kiment az ajtón. Larry levágta magát a kanapéra és egy köszönés után elővette a telefonját.

-Sziasztok srácok! Szia, angyalom!-adott egy puszit az arcomra és becsukta az ajtót.

Na mondani sem kell, megállt bennem mindent. A szívem kétszázzal dobogott, majd ki akart ugrani a helyéről. Azt mondta angyalom! ANGYALOM!!! Istenem, mindjárt összeroppanok!

-Larry...ezt...ezt te is láttad?-kérdeztem megsemmisülve. Elmosolyodott huncutul és beharapta az ajkait.

-Hát, Cicc, ez durva volt!

-Te is hallottad amit mondott?

-Igen, angyalom.-elnevette magát.

-Ha-ha-mondtam gúnyosan, ám eszembe jutott valami hirtelen.

-Baszki!-szitkozódtam.

-Mi a baj?-kérdezte és felpattant a kanapéról.

-Lottie!

-Mi van vele?-kérdezte értetlenkedve. Ránéztem amolyan 'Szerinted mi?' fejjel, mire a szája egyből egy 'O' alakot formált.

-Na!-csapta össze a kezeit- Most az lesz, hogy én elmegyek aludni a szobádba, te pedig bemész szépen Lottie szobájába elmagyarázol neki mindent, elmondod, hogy elbasztad stb. és kibékültök. Oké?

-Oké.-sóhajtottam. Felsétáltunk a lépcsőn.

-Sok sikert, Cicc!-adott egy puszit  és ásítva elindult a szobámba.

Mély levegő Lou, mély levegő! Bassza meg! Kurvára félek! Mi lesz ha annyira kiakad, hogy megutál? Istenem! Nagyon fosok!!

Oké. Egy kopogás. Mégegy. És mégegy. Nem történik semmi. Baszki!
Éppen készültem már volna elslisszolni, amikor kinyílt az ajtó. Egy kisírt arcú, felpuffadt szemű Lottie nézett vissza rám.

-Mit akarsz?-szipogott. Istenem! De szar így látni!

-Figyelj, beszélni szeretnék veled.-harapdáltam a szám szélét.

-Nincs miről.-sóhajtott egyet és becsapta az orrom előtt az ajtót. Na nem! Nem hátrálok meg!

-Lottie, kérlek beszéljük meg! Megmagyarázom! Könyörgöm! Hallgass meg!-vertem az ajtaját, de nem nyitotta ki.-Mindegy, tudom, hogy hallod amit mondok. Az egész úgy kezdődött,-ültem le az ajtó elé. Ez egy hosszú beszélgetés lesz. -Úgy kezdődött, hogy mikor elmentünk anyával vásárolni sulis dolgokat, történt egy kisebb baleset amit Harry okozott. Nem magamtól forráztam le magam. Ő öntött le véletlenül a boltban. Persze nem akartam ezt elmondani anyának, mert na..érted. Aztán ugye mi összevesztünk anyával és akkor találta ki ezt a táncos dolgot is és teljesen kétségbe estsem. Amikor bejöttél beszélgetni hozzám, bocsánatot kérni, én egyszerűen csak rajtad vezettem le a feszültségemet. Ne haragudj Lotts, nem akartam. Aztán a szám csak egyfolytában járt, végig sem gondoltam mindazt, amit mondtam. Egyszerűen csak kicsúszott. Nagyon szeretlek és nem tudom elégszer meghálálni, hogy vagy nekem. Tényleg ne haragudj hugicám. Utána azért nem mondtam el az igazat, mivel féltem a következményektől. Féltem attól, hogy annyira megharagszol rám, hogy esetleg örökre elvesztem a bizalmad. Nagyon szeretlek Lotts, kérlek bocsáss meg.-sóhajtottam és a tenyereimbe temettem az arcom.-Oltári nagy barom vagyok.-ekkor kinyitódott nyikorogva az ajtó és abban a pillanatban nyakamba ugrott az imádott hugicám.

-Akkora egy barom vagy, Lou!-motyogta a vállamba és beleszipogott a fülembe. Elnevettem magam. Elvált az ölelésből és rámnézett.

-Megbocsájtok neked.-mosolyodott el.-Viszont magyarázz el nekem mindent. A-tól Z-ig. Oké?- bólintottam válasz helyett. Hatalmas megkönnyebbülés lett urrá rajtam. Megbocsájtott.

Leültünk az ágyára és elkezdtem neki mesélni mindent. A csókos dolgot a Larrys dolgot, mindent elmondtam neki. Ő síri csendben figyelte és csak néha hümmögött egyet.

-Figyelj, Lou. Te nagyon nagyon szerelmes vagy.-nézett rám komoly ábrázattal, mire belepirultam. -De akkor nem értem. Miért legyeskedik anya körül akkor, ha ilyeneket csinál veled? Nagyon bűzlik ez nekem!-gondolkodott el egy pillanatra. Meredten bámulta az egyik bútorát. Pár perc csend telepedett ránk. Lotts hirtelen megszólalt. Majd kiugrott a szivem, baszki!

-Pár napja akartam veled beszélni, tudod.-bólintottam.- Nagyvonalakban gyors elmondom. Képzeld, az a helyzet, hogy mikor Dave meglátta, hogy Nicolassal vagyok teljesen pipa lett és féltékeny, mint állat. Nagyon durva volt. Odajött utána beszélgetni hozzám. Gondolkoztam azon, hogy most legyek nagyon bunkó és röhögjek a pofájába, vagy most az egyszer legyek szelíd és kedves. Nos az utóbbit valasztottam, és képzeld kibékültünk, bár megmondtam neki, hogy tepernie kell, ha velem akar lenni. Azt mondta, bármi áron vissza fog kapni és már kaptam is virágot, meg megbeszéltünk egy randit.-mosolyodott el a végére.-Szóval Lou, köszönöm a tanácsod! Imádlak!-bújt oda hozzám.

-Na! Ennek örülök! Legalább nem kell elvernem a pofáját!-kuncogtam el magam.-De! Most pihend ki magad. Ha felkeltél gyere át hozzánk. Még csak délután 4 van szóval, majd gyere. "Jó éjt", hugi.-adtam egy puszit a homlokára.

-Jó éjt, Lou.-kuncogta el magát a bájos hugicám és nyakáig húzta a takarót. Mosolyogva becsuktam az ajtaját és extra boldogan indultam is a szobámban nyugodtan alvó barátomhoz. Na! Majd én mindjárt felkeltem.

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Donde viven las historias. Descúbrelo ahora