Hetedik

1.3K 122 13
                                    

NEM.

KÉPTELENSÉG.

BIZTOS HOGY NEM.

TAKARODJ MÁR A KURVA  ÉLETEMBŐL!

Eltátottam a szám és úgy bámultam. Ne! Én nem akarom ezt! Miért? Csak egy okot kérek! Miért dönti rommá az életem? Miért?

-Louis? Minden rendben?-kérdezte és lassú léptekkel közeledni kezdett felém. Ezt az osztály persze lélegzetvisszafojtva nézte.

-Ne gyere közelebb.-sziszegtem összezárt fogakkal, mire megállt, összehúzta a szemöldökét, megrázta a fejét és sóhajtott. Visszasétált a tanári asztalhoz és helyet foglalt.

-Sziasztok. Nos én leszek a pótosztályfőnökötök és egyben a drámatanárotok. Gondolom hallottátok mi történt Mrs. Trims-sel. Ha minden igez ebben az évben egész végig én leszek az ofőtök. A Tanárnő súlyosan megsérűlt és kómában van. Egyenlőre ennyit tudunk vele kapcsolatban.
Nos, rólam annyit kell tudnotok, hogy a nevem Harry Styles, 24 éves vagyok és emellett táncot oktatok. Kérdés?-fejezte be, mire pár ember felnyújtotta a kezét.

-Te ott szemüveges lány, mond!

-Tanár úrnak van kapcsolata?-kérdezte, mire sóhajtva lehunytam a szemem.

-Kialakulóban.-válaszolta, mire lecsúsztam a széken és felhúztam a kapucnim. Rohadék.

Csomó értelmetlen kérdést tettek fel, mint példáúl 'Mi a kedvenc színe?' vagy 'Evett-e már kínai étteremben?'. Istenem! Kurva mindegy, hogy evett-e már kínaiban, vagy sem!
Viszont az értelmetlen kérdések mellett feltett valaki egy igen rejtélyes kérdést. 'Honnan ismeri Louist?' Hát apukám! Erre varrjál gombolt! És mit válaszol rá! Na erre kíváncsi vagyok!

-Louis? Igazából az egyik igen kedves ismerősömnek a fia.-mondta és ezzel rám tekintett és szélesen elvigyorodott. Persze az összes lány a bugyiába élvezett [Talán én is ezt tettem volna, ha nem utálnám.], viszont nálam itt telt be a pohár. Felpattanta és se szó se beszéd kifáradtam a teremből. Szerencsémre pont kicsemgettek mire az aulába értem. Mielőtt leültem volna elgondolkoztam azon, hogy egy sokkal nyugosabb helyre kéne mennem. Így tengelyem körűl megfordúlva mentem az én kis titkos helyemre, a könyvtárba. Gyorsan bementem, köszöntem a nőnek és elindultam leghátra. Hátul van egy kicsi kis terület, amit ez a könyvtár nem használ, így én szívesen töltöm itt a szabadidőm. Berendeztem ide két kicsi cuki puffot, egy kisebb asztalkát és egy hangulatls kis lámpát. Nagyon megnyugtat ennek a környezete és el tudom magam itt engedni. Erről a helyről csak Larry tud, szóval gyanítom nemsokára meg is érkezik.

Ahogy ezt kimondtam, hallottam is, hogy valaki köszön a könytáros nőtek és trappol hátra. Kinyitotta az ajtót és bejött szerény kis hajlékomba.

-Louis, ugye tudod, hogy Harry most mérges rád? Úgy nézett utánad, mint valami bika. Emellett ahogy láttam még meg is stírőlt.-ült le a másik puffra és rátámaszkodott az asztalkára.

-És ugye tudod, hogy ezt mind pont leszarom? Elegem van már ebből a fasziból. Hol ilyen, hol olyan. Kiigazodni sem tudok rajta! Na tessék! Akkor most tetszem neki, vagy sem? Bolondját járatja anyámmal, vagy most mi van?! Mert ha igen akkor esk...-beszédemet egy kopogás zavarta meg. Mi? Mivan? Ki kopog ilyenkor? Egyáltalán honnan tud erről a helyről bárki is?

-Öhm, igen?-válaszoltam zavartan és vártam hogy bejöjjön a nem várt személy.
Be is nyitott. Hát, bár ne tette volna!

-Te mégis mit akarsz? Mit keresel itt? Egyáltalán hogy találtál ide?! Istenem!- Ezt. Nem. Hiszem. El.

-Szisztok, beszélhetnénk, Louis?-kérdezte, mire Larry fölpattant és így szólt:

-Na akkor én megyek is, majd siess Cicc, valamit akarok mondani.- dobott egy puszit a levegőbe és otthagyott.

-Kösz.-motyogtam. Néztem ahogy Larry becsukja az ajtót és helyet foglal Harold.

-Ti együtt vagytok?-kérdezte felhúzott szemöldökkel.

-Semmi közöd hozzá.-válaszoltam flegmán.

-Figyelj! Nem engedheted meg magadnak ezt a stílust velem szemben! Minden féle értelemben a tanárod vagyok. Nem viselkedhetsz velem úgy az osztálytársaid előtt, mint ahogy eddig is tetted! Te itt egy diák vagy, én pedig egy tanár! Tessék ide jöttem hozzád megbeszélni a bajodat! Látod milyen rendes vagyok? Nem tudom mi a bajod velem!- mondta dühösen, mire nekem is kezdett elgurúlni az agyam.

-Mi az, hogy rendes vagy? Te? Ez a két szó teljesen üti egymást! Mégis mit gondolsz! Először is berontasz ide a helyemre és kiabálsz itt velem? Ez az én saját zugom ahova senki nem teheti be a lábát, kivétel akit szeretek! Egyáltalán hogy találtál ide? Vagy egyáltalán miként tudsz te tájékozódni egy neked idegen iskolába? Másodszor pedig, undorító, gerinctelen dolog az amit műveltél. Engem megcsókolsz, majdnem lefektetsz, utána meg anyám torkán nyomod le a nyelved! Ez milyen dolog, mi? Undorító! És még itt elvárod, hogy jópofizzak veled! Meg a nagy büdös francokat! GYŰLÖLLEK!

----

Sziasztok, hoztam ma egy meglepi részt, gondolom tudjátok miért.🙂 Szóval Boldog Szülit Neki!💕 Ettől függetlenül nem változik a részek rendszeressége. (A helyesírási hibákért pedig bocsi, majd kijavítom csak telóról írtam😔)További szép napot!😋

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Where stories live. Discover now