Nyolcadik

1.3K 108 13
                                    

Az eseménydús beszélgetés után Harold csalódottan felállt és kiment a zugomból. Pont leszarom igazából az ő érzéseit. Ahogy ő az enyémeim.

Semmi kedvem sincs most élni. Belecsöppentem egy olyan körbe, ahonnan nehéz lesz kijutni úgy érzem. Anya ma randizik tudjuk kivel és nagyon úgy néz ki, hogy ebből kapcsolat lesz. Anya áradozik róla meg folyton mosolyog és boldog. Örülök én a boldogságának, csak egy baj van. Vagyis kettő. Mégpedig az, hogy az ember aki mellett boldog szeretne lenni, nem tisztességes, vagyis sejtéseim szerint. A másik kibaszottul nagy probléma mégpedig az, hogy ez a tisztességtelen fasz nekem kibekurtúl bejön. De olyannyira hogy az elmondhatatlan. Nem szabad, hogy tetszen. Csak úgyis kihasználna és manipulálna.
Próbálom ezt mondogatni magamba és elnyomni ezt az érzést, de nagyon nem sikerűl sajnos.

Sóhajva zártam be az ajtót és indultam el az osztályterem fele. Már egy kis ideje becsengettek, senki nincs már a folyosón. Én pedig komótosan battyogok nulla életkedvel. Unottan benyitottam, mire rámszegeződött minden szempár. Harold biccentett, hogy induljak a helyemre. Ne parancsolgasson nekem! Nem az anyám! Pöcs.
Odasétáltam a padunkhoz, és lássék csodát valaki elvitte a székem! Oké, ezt is leszarom.
Belevágódtam Larry ölébe és letettem a fejem az asztalra. Elkuncogta magát és simizni kezte a hátam. Végre valami jó érzés, ah! De rég éreztem ilyen jót!
Harold ránk nézett és összehúzta a szemöldökét. Na! Ehhez szólj hozzá te barom!

-Nos! Mivel nagyjából senkit nem ismerek, így megkérlek titeket egyenként mutatkozzatok be!-Remek.
Nagynehezen bemutatkozott az elöttem lévő két padsor. Ekkor hirtelen eszembe jutott valami! Uram Isten! Mekkora jó vagyok már!

-Hallod Larry! Van egy ötletem!-gyorsan elsuttogtam neki, mire egy rosszalló pillantást kaptam, de végül belement. Nesze te faszkalap! Ezt tedd zsebre!

-Larry Stil a nevem, 17 éves vagyok, szeretek focizni és van barátom.-nézett rám az utolsó két szónál, mire diadalittasan elmosolyodtam.
Hát Harold nem volt annyira boldog mint én. Olyan fejet vágott! Esküszöm fotózni kellett volna!
Larry megfogta a kezem, mire az osztály 'hú'-gatni kezdett. Természetesen a szexi félisten nem hagyta ezt szó nélkül.

-Megkérlek titeket az óra végén maradjatok itt!-mondta dühösen, mire nekem nagyobbra nőtt a mosolyom. Szopás haveeer!
Összekulcsoltam a kezünket és az asztalra tettem. Istenem! De jó érzés ez! Bárcsak Harryvel is ezt csinálhatnám! De jó is lenne ha nem lenne ekkora faszkalap és még be is jönnék neki! Miért kell mindennek ilyen bonyolultnak lennie? De jó lenne ha ő is viszonozná az érzéseim. Igaz egyenlőre szerelmes nem vagyok belé, de egyre többet érzek iránta. Igazából nem is tudom, hogy mit, mivel abszolút de nem tisztességes, emellett, mint tudjul nemsokára barátnője is lesz. Én nem akarom ezt. Azt akarom, hogy engem öleljen és csókoljon! Vagy engem dugjon! Ne anyámat! Engem szeressen és védelmezzem! Engem! Engem! Engem!

Leeresztettem a padra a fejem újból és csalódottan sóhajtottam.

-Engem!- suttogtam magam elé.

-Mi?-kérdezte Larry, mire felemeltem a fejem és elmosolyodtam.

-Ja, semmi.- elkuncogtam magam és megszólaltam én is.

-Louis Tomlinson a nevem. 16 éves vagyok, imádok focizni, emellett más bugyuta sportot is űzök. Ja, és igen! Nekem is van barátom!- Mondtam és újra felvettem az erős énemet. Nem szabad, hogy gyengének lásson! Az kizárt dolog! Még azt hinné, hogy van bármiféle gyengepontom is!
Bólintott csalódottan (?!) és rátért a következő emberre.

Miután kicsöngettek. Automatik mentem volna a szekrényem felé, de aztán Harold visszarántott minket.

-Igen, Tanár Úr?- kérdeztem ártatlanul vigyorogva.

- Figyeljetek ide! Az iskolában nem tehetitek meg azt, hogy bármikor csókolóztok vagy egymás kezét fogjátok! Ez egy munkahely. Iskolán kívűl rendezzétek az ilyesfajta vágyaitokat.-mondta dühösen.

-Na de Tanár Úr! Úgy tudom ez az iskola elfogadó és emellett melegpárti! Maga az Igazgató Asszony mondta ezt! Nem tudom miért zavarja hogy párkapcsolatban vagyok egy másik diákkal. Senkit nem zavarunk és csak akkor romantikázunk  amikor senki nem látja.- mosolyodtam el és rápillantottam Larryre.Aprót bólintott én pedig odahajoltam hozzá. Most vagy soha. Összeérintettem ajkainkat és lágyan megcsóloltam. Baszki! A második csókom a legjobb barátmmal van! Mondjul be kell vallani Istenien csókól. De nem jobban mint Tudjuk ki.
Szépen lassan elváltam tőle és elmosolyodtam. Ő beharapta az ajkát és a hatás kedvéért pirulást invitált.
Ránéztem Haroldra aki...akinek könnyes volt a szeme?!! Mivan? Belement valami a szemébe? Ezt nem értem.
Fogta magát és kiviharzott a teremből. Hát oké.

-Köszönöm Larry! Egy Isten vagy! Tartozom neked. Remélem sikerült elérnem valamit.-mosolyodtam el.

-Hát nagyon szívesen. Jössz nekem egyel, az biztos. Bár most ha belegondolsz, azt hiszi együtt vagyunk.- húzta el a száját.

-Semmi probléma! Kiterveltem mindent. Majd elmondom neki mondjuk pár hét múlva, hogy szakítottunk...öhm mert megcsaltál és bumm, majd ő összerakosgatja az eltört szívem.-meséltem neki a tízpontos tervem.

-Na! Sztoj! Isten ments hogy rám szálljon miután ezt mondod. Mondj neki mást, mondjuk hogy nem működött vagy valami. Meg amúgy is. Hogy gondolod hogy ápolgatni fog? Tudtommal éppen ma megy randizni anyukáddal és lehet már ma el is csattanhat egy csók! Aztán egyre több csók, egyre több randi és a végén hozzátk költözik. Anyuddal kavar. Arra én sem tudok magyarázatot adni miért, de téged is megcsókolt. Nem tudom Lou, elégge furcsa ez nekem!-sóhajtott a végére. Kedvem támadt volna pofán verni, de semmit sem értem volna el vele. Maximum azt hogy nagyon összeveszünk.

Szomorúan ültem le egy padra. Mégse 10 pontos a tervem. De akkor hogyan bolondítsam magamba?

-Louis, a legjobb az lenne ha egyenlőre hagynád ezt a Harrys dolgot. Tartsd meg a fasza átlagod és ennyi. Talán jobb is lesz, ha kicsit nem gondolsz rá.- mosolyodott el halványan.

-Larry! Szerinted hogy a faszomba nem tudnék rá gondolni amikor minden egyes nap látni fogom? Hétfő, szerdán csütörtökön és szombaton tánc és mindemellett még a kibaszott osztályfőnököm is ő lett! Én ezt nem fogom bírni.- hajtottam le a fejem. Éreztem, hogy körém fonódnak a karjai. Én is visszaöleltem. Nagyot sóhajtottam és megszólaltam:

-Figyelj, menjünk hozzám és megbeszéljük, jó?- bólintott. Elhagytuk a sulit és elindultunk hozzánk.

De amikor benyitottunk az ajtón, egy kibaszottúl nem várt személy fogadott.

----

Sziasztok! Hű! Elnézést hogy ilyen uncsi egyenlőre, de még csak nemsoká bontakozik ki a történet.🙂
Puszi🙂🙂

Let's Dance HipHop ||Larry Stylinson||Onde histórias criam vida. Descubra agora